ב2 לידות האחרונות הילדות נולדות עם בעיה בפיק ירכיים. הראשונה קצת השניה חמור יותר והבנתי שעם מספר ההריונות זה ילך ויחמיר כי העוברים נולדים במשקל גדול יותר והתנוחה שלהם ברחם גורמת לבעיה ....אז למה בכלל חשבת לעבור לא הבנתי? בגלל שזה לא מעברה המחלקה? בעיני פחות חשוב.. וגם אף אחד לא מבטיח לך שבשיבא תקבלי את החדרים היותר חדשים
ביות גמישהיה כאן שתי דעות סותרות לגבי ההתינוקיה בשיבא
מישהי יודעת לומר מה נכון?
האם לאורך היום מטפלים בתינוקות בתינוקיה ובלילה יש שקט בחדרים
או שהתינוקות ביחד עם האמהות? ובלילה יש רעש
ממש חשוב לי, לא יודעת איך אתן אני אחרי לידה צריכה להתאושש...
הם לא משתדלים שום כלום בענין הביותדווקא בשבילי זה כן היה שיקול ללכת לשיבא, כי המקצועיות ושמטפלים ובודקים את הכל במקום להתרוצץ אחכ עם תינוקות אצל רופאים.
בלילה רוב הפעמים היה בסדר והם כן משתדלים לשים את מי שבביות מלא בחדרים אחרים, ובסוף.. לא תמיד זה מתאפשר כי אם לדוגמא האמא צריכה השגחה יש חדרים בודדים ליד האחיות וזה בהתחלה.
בגדול בכל מקום יכול להיות הכל ולאחותי פעם מרדים התייחס מזעזע - אבל אלי תמיד התיחסו יפה.
שוב לא יודעת מה הטסנדרטים שלך, אני גם בדרך כלל הגעתי עם דולה.
בקיצור בחירה שלך.. גם בכל מקום אפשר ליפול גם בשיבא וגם בהדסה באמת חשוב להתפלל על זה.
ובעיני הכי נחשב המקצועיות אבל הדסה נראה לי גם ביח מקצועי ממש.
סתם לדוגמא רוב הילדים שלי נולדו עם צהבת גבוהה ממש אחרי לידה ואז הם היו ביחידת מעבר - ושם היה להם יחס מלכים האחיות ממש מטפלות יפה בתינוק ולא משאירים לבכות -אבל זה ממש לא היחס בתינוקיה
יפה הפודקאסט נשמע מהמילה הראשונה עד האחרונה....לא מדוייק.הערכה גסה כשליש מהמחלקה יולדות א
שינו פניהם ליולדת החרדית,לא מה שהיה פעם.
אגב לחיבור המיוחד של בית החולים עם הרב פורת אין באף בי"ח בארץ כזו סינרגיה עם הרב,
לדוגמא כל יום שישי הרב יושב עם מנהל מח' הריון בסיכון/סגניתו ויחד
יושבים על התיקים של המטופלות ע"מ לקבל החלטה מתי יש צורך בלקיחת סימנים מוניטור וכן הלאה בשבת.
היינו עדים למקרה מצער שמישהי חרדית מהמחלקה,
שנתקבל החלטה משותפת שיש צורך למעקב רציף גם בשבת,
למעשה היא לא הסכימה ולצערינו התינוק לא שרד את השבת..
מתי הרגשת שהתחיל שם שינוי ביחס?6 ילדים ילדתי באיכילוב, אצל הראשונים הייתי מרוצה, אבל בהמשך לא (שמאלנים שמסתכלים עליך מלמעלה), ולקח הרבה זמן לקחת אומץ ולעבור לשיבא לידה אחרונה ילדתי בשיבא, וההבדל ביחס הוא וואו.
הקשיבו לי, שמעו לי, האמינו למה שהנסיון שלי והכרת גופי אומרת, נהנו לראות שצדקתי, הייתי ביולדות ב', אז מה אפשר לחשוב ישן אבל נקי, והיה הרבה חרדיות. היה משהו
מלידה ללידה זה התדרדרמתי הרגשת שהתחיל שם שינוי ביחס?
בשנה - שנתיים האחרונות?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים