קורונה איפה מומלץ ללדת? (בהתחשבות בקורונה...)

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
איפה לא 'מתעללים' ביולדת ומשפחתה.
הן בחדר לידה, הן בביקורים וכו'.

ירושים והסביבה.

המלצות ודיס בבקשה.

• הוסף לסימניות
איזור הדרום? יש המלצות?

מה עם שערי צדק בירושלים?

• הוסף לסימניות
כאן לא מדובר ביולדת עם קורונה בס"ד. (כבר עברה את זה...)

• הוסף לסימניות
זה לא קשור אם ליודלת יש קורונה או לא לא נותנים למבקרים לבוא כדי לשמור על היולדות והתינוקים ואני מכירה משהי שילדה שם (בשערי צדק) ומאוד נהנתה מזה והיא אמרה שאף פעם לא הייתה לה לידה כזאת שקטה אף אחד לא הפריע לה שקט כמו בית החלמה ומה רע בזה?????????

• הוסף לסימניות
זה לא קשור אם ליודלת יש קורונה או לא לא נותנים למבקרים לבוא כדי לשמור על היולדות והתינוקים ואני מכירה משהי שילדה שם (בשערי צדק) ומאוד נהנתה מזה והיא אמרה שאף פעם לא הייתה לה לידה כזאת שקטה אף אחד לא הפריע לה שקט כמו בית החלמה ומה רע בזה?????????
שמעתי גם מאחותי שילדה השבוע ואמרה שהיה שקט ורגוע ומאוד נהנתה

• הוסף לסימניות
קופצת על האשכול:
אשמח למידע על בתי חולים בחיפה.
רמבם. כרמל. או אולי בכלל לניאדו
תודה

• הוסף לסימניות
אחותי ילדה לפני חודש בהדסה הר הצופים ומאוד נהנתה

• הוסף לסימניות
קופצת על האשכול:
אשמח למידע על בתי חולים בחיפה.
רמבם. כרמל. או אולי בכלל לניאדו
תודה
לניאדו עושים לכל יולדת בדיקת קורונה
קרובת משפחה שלי הגיע ללידה ללא שום תסמין
ו..........
כמובן יצא חיובי
קבלו תשוק של החיים
לא לכל אחת זה מתאים
כרמל בחיפה לא עושים בדיקה סתם
אם יש חשש לקורונה הם מעבירים לרמבם
זה המידע שיש לי

• הוסף לסימניות
רמבם- לא עושים בדיקות וביקורים רגיל- גיסתי ילדה שם לפני שבועיים
הייתה מאוד מרוצה

• הוסף לסימניות
הייתי מעדיפה ללדת במקום שעושים בדיקת קורונה. ולא נותנים למבקרים להגיע. מאשר אחר כך לדעת שהייתי עם חולת קורונה/מבקר חולה
לניאדו נראה לי היחידים

• הוסף לסימניות
אין לי בעיה שלא יכניסו מבקרים אבל יש לי בעיה עם זה שאני מגיעה בריאה בלי תסמינים ובלי להיות ליד חולה מאומת, אבל- אני באה מאזור אדום שיש סיכוי גבוה שאני אצא חיובית.
ולא יעזור לי לעשות בדיקה מראש- כי אני יכולה להידבק יום אח"כ.
ולצאת חיובית ז"א להכניס את בעלי והילדים לבידוד בדיוק בתקופה של אחרי לידה (והם כולם ילדים קטנים).
הפיתרון לדעתי הוא להישמר כמה שאפשר במהלך הלידה ואחריה.
מה גם שכל הבתי חולים שעושים בדיקות ליולדות בודקים גם את כל מי שנכנס לשם (מרפאות חוץ וכו)
ואולי עליהם לעשות בדיקה יומית לכל הצוות שעובד בבית חולים?

• הוסף לסימניות
מה עם שערי צדק באופן ספציפי. יש מידע?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה