עזרה איפה משיגים כרטיסים להופעה של ציר חמד?

• הוסף לסימניות
מישהו יודע אם מתאים גם למי שלא דוברת אנגלית?
גם אם לא אבין כל מילה?

• הוסף לסימניות
מתי זה?
חייבת ללכת...
זה התאריכים:
1703522244756.png

• הוסף לסימניות
למישהו יש להחליף לי יש 2 כרטיסים ליום שלישי יג שבט בירושלים ואשמח ממש להחליף ליום אחר
(כרטיסים של 115 מקומות ממש טובים!!)
תודה רבה לכל העוזרים!אשמח לתגובות!!

• הוסף לסימניות
למישהו יש להחליף לי יש 2 כרטיסים ליום שלישי יג שבט בירושלים ואשמח ממש להחליף ליום אחר
(כרטיסים של 115 מקומות ממש טובים!!)
תודה רבה לכל העוזרים!אשמח לתגובות!!
תנסי לכתוב להם.
אולי יסכימו להחליף לך ליום אחר.
הייתי בהופעה והיא אחת הטובות שלהם. עלילה בנויה טוב ומסר יפה, הרבה מחולות ותלבושות, שחקניות אחת אחת.

• הוסף לסימניות
תנסי לכתוב להם.
אולי יסכימו להחליף לך ליום אחר.
הייתי בהופעה והיא אחת הטובות שלהם. עלילה בנויה טוב ומסר יפה, הרבה מחולות ותלבושות, שחקניות אחת אחת.
תודה על התגובה!
באיזה אמצעי תקשורת לכתוב להם?
מהמייל שהם שלחו לי את הכרטיסים?

• הוסף לסימניות
@מאזדה
תוכלי לשלוח לי באישי (או כאן) את הסיפור somebody's boy ?
זה מהאתר שלהם (https://regal.zirchemed.org/)
לא ממש הסיפור, סוג של תקציר.

Based on Hector Malot's novel Nobody's Boy, 'Somebody's Boy' is a heartfelt musical about love and the search for belonging. With original music and dance, it tells the story of Rémi, a spirited French boy, and Vitalis, a talented yet mysterious Italian street performer.
When Rémi is forced to leave the only home he’s ever known, he embarks on a journey with Vitalis, a rough but kind-hearted performer who spots Rémi's unique talent while concealing his own troubled past. Together, they navigate the hardships of travel and street life and through their adventures form a deep bond.
At a sudden twist of events, Vitalis must make a heart-wrenching sacrifice to give Rémi the future he deserves, even as he seeks peace with his own past.
Join the journey as Rémi and Vitalis create magic for audiences and themselves. 'Somebody's Boy' is a celebration of resilience, family, and the belief that every person is a "somebody."

• הוסף לסימניות
הייתי רוצה את כל הסיפור
אם יש למישהי לשלוח לי באישי או כאן אשמח מאוד

• הוסף לסימניות
ההופעות שלהם מבוססות על סיפור לא משהו חדש
ספציפית הסיפור הזה לא מוכר לי
לכן אשמח אם מישהי תעלה אותו

• הוסף לסימניות
ההופעות שלהם מבוססות על סיפור לא משהו חדש
ספציפית הסיפור הזה לא מוכר לי
לכן אשמח אם מישהי תעלה אותו
נכון, ההצגה השנה מבוססת על הספר ״Nobody's Boy״ או בעברית ״באין משפחה״ אבל הם הרבה פעמים משנים קצת את הסיפור המקורי כדי שיתאים לקהל היעד.
אם קנית כרטיסים וחשוב לך להכיר את הסיפור לפני, אולי תשלחי מייל ותבקשי את התקציר של ההצגה.

• הוסף לסימניות
מי שמעניין אותה הולך להיות הופעה באנגלית בקרוב...
flops-aug.jpg

<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי> - לפרטים

Hoolarious Productions - האתר שלהם לקנות כרטיסים​

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה