ההופעה כולה באנגלית .מישהו יודע אם מתאים גם למי שלא דוברת אנגלית?
גם אם לא אבין כל מילה?
ההופעה הראשונה ביום שני הבא (כ' טבת)מתי זה?
חייבת ללכת...
תנסי לכתוב להם.למישהו יש להחליף לי יש 2 כרטיסים ליום שלישי יג שבט בירושלים ואשמח ממש להחליף ליום אחר
(כרטיסים של 115 מקומות ממש טובים!!)
תודה רבה לכל העוזרים!אשמח לתגובות!!
תודה על התגובה!תנסי לכתוב להם.
אולי יסכימו להחליף לך ליום אחר.
הייתי בהופעה והיא אחת הטובות שלהם. עלילה בנויה טוב ומסר יפה, הרבה מחולות ותלבושות, שחקניות אחת אחת.
תנסי.תודה על התגובה!
באיזה אמצעי תקשורת לכתוב להם?
מהמייל שהם שלחו לי את הכרטיסים?
זה מהאתר שלהם (https://regal.zirchemed.org/)@מאזדה
תוכלי לשלוח לי באישי (או כאן) את הסיפור somebody's boy ?
ההופעה עוד לא הייתה. מאיפה תקבלי את כל הסיפור?הייתי רוצה את כל הסיפור
אם יש למישהי לשלוח לי באישי או כאן אשמח מאוד
נכון, ההצגה השנה מבוססת על הספר ״Nobody's Boy״ או בעברית ״באין משפחה״ אבל הם הרבה פעמים משנים קצת את הסיפור המקורי כדי שיתאים לקהל היעד.ההופעות שלהם מבוססות על סיפור לא משהו חדש
ספציפית הסיפור הזה לא מוכר לי
לכן אשמח אם מישהי תעלה אותו
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: שמואלזון1 //