איפה עושים השבחות?

• הוסף לסימניות
מה המקור לגלפות, הטבעות, שטאנצים.
אני רוצה לדעת לא רק איפה עושים את זה אלא מי המקור לכל הדברים האלו- כמובן בשביל השיג מחיר טוב ללר תיווכים.

• הוסף לסימניות
מה ז"א מה המקור?? בעיקרון, מקום שעושה את זה מחזיק במכונות כאלה.

המלצות: דפוס אלמוג, י-ם.
היי-טק, חולון.

• הוסף לסימניות
זה בדיוק מה שאני מתכונת.
אני לא רוצה דפוס שאת ההשבחות מעביר למשהו אחר.
אלא ממקום שלו עצמו יש את המכונות להשבחות, והם נעשות במקום.

• הוסף לסימניות
ועל הדרך,
אם מישהו יודע איפה מגדלים חיטה ושואבים מים כדי לקבל מהם מחיר הכי טוב ללחם.

חבל על התיוך של המאפיות.

תודה.

• הוסף לסימניות
יש דפוס בבני ברק, גבול רמת גן.
אחד בשם "קלוד" אחראי שם.
אין לי כרגע את המספר שלו, אך הוא עשה עבורנו עבודה מצוינת!

• הוסף לסימניות
אביגדור, אכן אני לא מבקשת ממך שתתן לי את המקורות שלך.
אלא מאלו שמתעסקים עם הפקות רק עבור לקוחות שלהם.

ד"א האם אתה בתחילת הדרך של ההפקות דפוס לא שאבת מידע מפרוג???

• הוסף לסימניות
המקור של הגלופות -
אדיגרף
03-5620420

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מיקרו;348201:
אביגדור, אכן אני לא מבקשת ממך שתתן לי את המקורות שלך.
אלא מאלו שמתעסקים עם הפקות רק עבור לקוחות שלהם.

ד"א האם אתה בתחילת הדרך של ההפקות דפוס לא שאבת מידע מפרוג???

נראה לי שאביגדור מנסה לרמוז לך (באופן יצירתי במיוחד יש לציין), שללכת ישירות למי שמבצע את ההשבחות, לא בהכרח יהיה יותר זול ומשתלם.

• הוסף לסימניות
אופס... שכחתי. גם במקסימדיה העבודה מעולה (מנסיון), ייתכן שעם תיווך, אך המחיר זול מאד.

• הוסף לסימניות
מיקרו,
אכן כמו ששעיה אמר, כוונתי היה שלא רק שלא בהכרח שלא תקבל מהם יותר זול, אלא תקבל יותר יקר ובהרבה, לא כולל הענין של הכאבי ראש, החוסר יחס שתקבל מהם (אלא אם אתה הולך להדפיס אצלם השבחות בכמות רצינית מאוד), הנסיעה למקום לראות שהבנתם אחד את השני כראוי, וזמני האספקה וכו' וכו'.

ועדיין לא דיברתי על דילים שיכולים להביא לך מפיקי דפוס ולא בהכרח תקבל במקומות הייצור עצמם.

ובלי קשר אני לא חושב שקיבלתי איזשהוא מידע בנוגע להדפסות מפרוג, אני אישית חושב שהדפסתי לא מעט השבחות אולי אפילו הכי הרבה מחברי הפורום כאן (כמובן חלק נכבד מאוד היו של חברים מכאן שהדפיסו אצלי את עבודתם), ואגלה לך סוד קטן, אני לא הדפסתי אף פעם במקום ייצור עצמו, ומומלץ לך לברר איזה מחירים אני נותן...

R.Design,
אולי תספר איזה מחיר קיבלתי ממני על 1000 כרטיסי ביקור עם UV דו"צ ומה המחיר הרגיל בשוק.

ע"כ בנושא המקצועי ואולי גם פרסומת עצמית קטנה.

כעת לנקודה קטנה נוספת,
אדם חכם לימד אותי פעם, שאם יש לי סתימה בבית, לקרוא לאינסטלטור, לא רק בגלל שהזמן שלי שווה יותר, אלא גם מפני שאם אני רוצה שכשהאינסטלטור ירצה כרטיס ביקור או פרסומת או כל עבודה אחרת הקשורה לתחומי שיבוא אלי, ולא ינסה להסתדר לבד, אז גם אני אקרא לו בתחומו. וכן כל מקצוע על זו הדרך.

גם אם ההסבר שלי לא נכון ותשלם עוד כמה שקלים אם לא תלך לייצרן עצמו, עדיין לא קרה דבר.
וזו היתה כוונתי בדוגמא של החיטים, אין מצוה ללכת תמיד למקור, גם אם הוא יותר זול בשנקל, העיקר שכל אחד עושה את עבודתו נאמנה.

כמובן שבקטע זה בהחלט ניתן לחלוק עלי. זוהי דעתי, וכך אני משתדל לנהוג.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חמחם;348157:
יש דפוס בבני ברק, גבול רמת גן.
אחד בשם "קלוד" אחראי שם.
אין לי כרגע את המספר שלו, אך הוא עשה עבורנו עבודה מצוינת!

איזה המלצה מדוייקת.... מדהים!!!

לעצם השאלה, לעבודות "קטנות" כמו כרטיסי ביקור וכד' אל תנסי ללכת לבית דפוס שינצל את הרצון שלך לתוצאה מושקעת ויקח מחיר בהתאם, עדיף ללכת למפיק (למשל ידידנו אביגדור:)) שעושה כמה עבודות על אותו הגליון וכך ממקסם את התוצאה והמחיר.

• הוסף לסימניות
נקי כפים,
אני מסכימה עם דעתך- נכונה ולא אינטרסנטית.
אין ספק שכרטיס ביקור ואפילו פליירים עדיף לעשות אצל מפיק - כמו אביגדור
אבל עבודת השבחה רצינית שתופסת מינימום חצי גליון אני מעדיפה לעשות ישיר- אפילו אם לא יצא לי הרבה יותר זול זו הדרך להתחיל ליצור קשרים עיסקיים ובהמשך תמיד במקור יהיה לי אפשרות להגיע למחירים נוחים יותר.

בדפוס בסיסי יש לי ידע ונסיון היכן כדאי להדפיס כל דבר- למשל פליירים אני אאעדיף להדפיס דרך בית דפוס קטן / מפיק שממלאים גליון בפליירים ומעבירים לדפוס אופסט ואילו חוברות אני אעשה ישירות דרך בתי הדפוס הגדולים וכד'.

• הוסף לסימניות
מכירה איזשהו מקום

אם תרצי פרטים - באישי

• הוסף לסימניות
ובכן כך, אני מכין את הגלופות, אבל את ההדפסה - ההטבעה\הבלטה, אני אתן לאביגדור. אני יודע בדיוק איפה הוא מדפיס ובאיזה מחיר, ופה הנקודה.
יכול להיות שעם הקשרים שלי הייתי משיג מחיר נמוך יותר, אבל זו הרי פרנסתו של ידידינו "אביגדור" וככל שעבודתו תהיה רבה יותר, כך גם המחירים שיוכל להשיג יהיו טובים יותר, והוא מאלה שלא שומרים לעצמם את כל העוגה, אלא מחלקים אותה הלאה, כך שבהחלט יש מצב, שאם מישהו אנונימי, גם אם הוא מהפורום וגם אם הוא מוכשר ונחמד ייכנס לאחד מבתי הדפוס כדי לקבל הצעה על עבודה, אין ספק, שהמחיר שהוא יקבל לא יהיה זהה למחיר שאביגדור יקבל.
לכן, מה שאני בא לומר זה, בואו נחזק איש את ידי רעהו, ונשתדל לפחות פה בפורום לתמוך ולקדם אחד את השני.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
למעלה