איפה קונים ריפוד?

• הוסף לסימניות
החומר העבה- לצורך ריפוד עצמי של כיסאות.

• הוסף לסימניות
מחנות בדים.
יש באשדוד כמה. אבל מסתמא שאת לא אשדודית.
אם את מחפשת כמות ובזול- לכי לנחלת בנימין בתל אביב.

• הוסף לסימניות
בכל חנות בדים יש מחלקה לבדי ריפוד

• הוסף לסימניות
רהיטי פאלוך אשדוד
כתובת מוצלחת לריפוד כסאות ועוד!

• הוסף לסימניות
יש כזה דבר?ריפוד כסאות?
אני קניתי כסאות ללא ריפוד באמת אפשר לרפד אותם?

• הוסף לסימניות
קופצת על האשכול אם אני קונה בנחלת בנימין בד לריפוד כסאות ישנים. למי אני מביאה לרפד באזור ב"ב?

• הוסף לסימניות
יש בחולון את ז'אק ורון. הם מומחים בתחום הריפוד.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רותי12;741558:
קופצת על האשכול אם אני קונה בנחלת בנימין בד לריפוד כסאות ישנים. למי אני מביאה לרפד באזור ב"ב?

את לא צריכה לקנות אם את הולכת לרפד. יש כמה רפדים, הם רצו 70 שקל לכסא ויוצא יותר זול לבד אם יש לכם קצת זמן וידים טובות...

• הוסף לסימניות
אני קניתי בד ריפוד ב"אבנט"
רח' ששת הימים מול קניון איילון

• הוסף לסימניות
קופץ על ההעלאה

יש לי ספה עם בד ריפוד כחול כהה
לפי מה שנאמר לי בנגרית פאלוך - סגו הבד המבוקש אז"ל..:confused: מהשוק.
אולי מישהו יודע איפה בכל זאת ניתן להשיגו אולי באיזה מחסן שכוח נשאר משהו בבודים מהסגנון הזה
ובנוסח אחר: למישהו יש את המספר/מייל של ה'נחלת בנימין האלו אולי יש להם מה שאני צריך:cool:

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י gutman09;742147:
למישהו יש את המספר/מייל של ה'נחלת בנימין האלו אולי יש להם מה שאני צריך:cool:
נחלת בנימין= מדרחוב ארוך ארוך, בו יש המון המון חנויות בדים... ומכיוון שיש שם ריכוז מאוד גבוה של חנויות באותו תחום- המחיר נמוך.
(יש אפשרות לקנות בסיטונאות ואז זה יותר זול)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נעמי ברקאי;741747:
את לא צריכה לקנות אם את הולכת לרפד. יש כמה רפדים, הם רצו 70 שקל לכסא ויוצא יותר זול לבד אם יש לכם קצת זמן וידים טובות...
אז אולי תגידי לי איך מרפדים? אני רוצה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שיר770;742168:
נחלת בנימין= מדרחוב ארוך ארוך, בו יש המון המון חנויות בדים... ומכיוון שיש שם ריכוז מאוד גבוה של חנויות באותו תחום- המחיר נמוך.
(יש אפשרות לקנות בסיטונאות ואז זה יותר זול)

איפה הוא בדיוק - בתל אביב

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י gutman09;743121:
איפה הוא בדיוק - בתל אביב
כ20 ד' הליכה מהתחנה המרכזית.
אם אתם לא בקטע של ללכת. כדאי לשאול את המודעין בתחנה המרכזית איזה קו לוקחים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נעמי ברקאי;741747:
מקפיצה - איך מרפדים כסאות?
היתי אצל אחד שביקש 75 ש"ח לכיסא רק על העבודה והבד 170 למטר יצא לי סכום של 1100 ש"ח ל6 כסאות+בד למפה.
אני רוצה לבטל את העסקה אבל אני לא יודעת איך מרפדים?

• הוסף לסימניות
לשרוף שעות בחום הזה בנחלת בנימין? ובסוף לא למצוא?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רותי12;749684:
היתי אצל אחד שביקש 75 ש"ח לכיסא רק על העבודה והבד 170 למטר יצא לי סכום של 1100 ש"ח ל6 כסאות+בד למפה.

כסאות שמלכתחילה הן ללא ריפוד- לא נראה לי שאפשר לרפדם לבד. בכל אופן צריך לזה קצת יותר מומחיות.
כסאות שהן עם ריפוד- פשוט מוציאים את המושב ממקומו ושמים עליו ריבוע בד ומהדקים מאחור. (עלה לי 87 ש"ח בד ל- 6 כסאות+ מפה)
בקניון הבדים בב"ב יש גם מבחר גדול וזול.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י טורקיז;749724:
כסאות שמלכתחילה הן ללא ריפוד- לא נראה לי שאפשר לרפדם לבד. בכל אופן צריך לזה קצת יותר מומחיות.
כסאות שהן עם ריפוד- פשוט מוציאים את המושב ממקומו ושמים עליו ריבוע בד ומהדקים מאחור. (עלה לי 87 ש"ח בד ל- 6 כסאות+ מפה)
בקניון הבדים בב"ב יש גם מבחר גדול וזול.
זה כסאות כבר מרופדות בריפוד ישן.
לא הבנתי רק איך מהדקים מאחור.עם מהדק רגיל ? ובב"ב איפה יש בדים זולים לריפוד ויפים?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רותי12;749684:
שלחי לי מייל ואשלח לך לינק או צילום מסך לבלוג שמסביר באנגלית על ריפוד.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה