נכתב ע"י רותי12;741558:קופצת על האשכול אם אני קונה בנחלת בנימין בד לריפוד כסאות ישנים. למי אני מביאה לרפד באזור ב"ב?
נחלת בנימין= מדרחוב ארוך ארוך, בו יש המון המון חנויות בדים... ומכיוון שיש שם ריכוז מאוד גבוה של חנויות באותו תחום- המחיר נמוך.נכתב ע"י gutman09;742147:למישהו יש את המספר/מייל של ה'נחלת בנימין האלו אולי יש להם מה שאני צריך![]()
אז אולי תגידי לי איך מרפדים? אני רוצהנכתב ע"י נעמי ברקאי;741747:את לא צריכה לקנות אם את הולכת לרפד. יש כמה רפדים, הם רצו 70 שקל לכסא ויוצא יותר זול לבד אם יש לכם קצת זמן וידים טובות...
נכתב ע"י שיר770;742168:נחלת בנימין= מדרחוב ארוך ארוך, בו יש המון המון חנויות בדים... ומכיוון שיש שם ריכוז מאוד גבוה של חנויות באותו תחום- המחיר נמוך.
(יש אפשרות לקנות בסיטונאות ואז זה יותר זול)
כ20 ד' הליכה מהתחנה המרכזית.נכתב ע"י gutman09;743121:איפה הוא בדיוק - בתל אביב
מקפיצה - איך מרפדים כסאות?נכתב ע"י נעמי ברקאי;741747:את לא צריכה לקנות אם את הולכת לרפד. יש כמה רפדים, הם רצו 70 שקל לכסא ויוצא יותר זול לבד אם יש לכם קצת זמן וידים טובות...
נכתב ע"י רותי12;749684:מקפיצה - איך מרפדים כסאות?
היתי אצל אחד שביקש 75 ש"ח לכיסא רק על העבודה והבד 170 למטר יצא לי סכום של 1100 ש"ח ל6 כסאות+בד למפה.
אני רוצה לבטל את העסקה אבל אני לא יודעת איך מרפדים?
זה כסאות כבר מרופדות בריפוד ישן.נכתב ע"י טורקיז;749724:כסאות שמלכתחילה הן ללא ריפוד- לא נראה לי שאפשר לרפדם לבד. בכל אופן צריך לזה קצת יותר מומחיות.
כסאות שהן עם ריפוד- פשוט מוציאים את המושב ממקומו ושמים עליו ריבוע בד ומהדקים מאחור. (עלה לי 87 ש"ח בד ל- 6 כסאות+ מפה)
בקניון הבדים בב"ב יש גם מבחר גדול וזול.
שלחי לי מייל ואשלח לך לינק או צילום מסך לבלוג שמסביר באנגלית על ריפוד.נכתב ע"י רותי12;749684:מקפיצה - איך מרפדים כסאות?
היתי אצל אחד שביקש 75 ש"ח לכיסא רק על העבודה והבד 170 למטר יצא לי סכום של 1100 ש"ח ל6 כסאות+בד למפה.
אני רוצה לבטל את העסקה אבל אני לא יודעת איך מרפדים?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים