מידע שימושי איפור

• הוסף לסימניות
האם שווה ללמוד איפור? זה מכניס טוב?
ואם כן מה עדיף פרטי
או בבית ספר ?

• הוסף לסימניות
לדעתי, עדיף בבית ספר מסודר, על רמה.
הבת שלי למדה איפור מקצועי בבית ספר לחרדיות.
מאוד נהנתה.
מאפרת ב"ה ממש יפה.
נראה לי שהיא איפרה בת או בנות של @כוכב103 [אבל אולי אני טועה].
אם כן, ספרי איך התרשמת...

• הוסף לסימניות
נכון, איפרה שתי בנות שלי ממש מהמם
ברמה מקצועית גבוהה
קיבלו המון מחמאות
נראה לי שיש לה עתיד בזה!
לא יודעת כמה מכניסים מזה
ובטח גם המחיר עולה עם הזמן
אבל אם את מגיעה לרמה טובה ויש לך כמה איפורים בשבוע
זה יכול להיות ממש הכנסה יפה.

בעיקר שבמקביל אפשר לעשות עוד משהו

• הוסף לסימניות
לדעתי, עדיף בבית ספר מסודר, על רמה.
הבת שלי למדה איפור מקצועי בבית ספר לחרדיות.
מאוד נהנתה.
מאפרת ב"ה ממש יפה.
איפה למדה?

• הוסף לסימניות
אלו שמצליחות להיכנס לתחום, כלומר להיות מספיק מבוקשות כי אוהבים את העבודה שלהם, יכולות להגיע לסכומים דמיוניים :)
על כלה אפשר לקחת 1,500 ש"ח בנות משפחה 400-500 ש"ח בכייף.
תחשבי לבד לאיפה אפשר להגיע.

• הוסף לסימניות
אלו שמצליחות להיכנס לתחום, כלומר להיות מספיק מבוקשות כי אוהבים את העבודה שלהם, יכולות להגיע לסכומים דמיוניים :)
על כלה אפשר לקחת 1,500 ש"ח בנות משפחה 400-500 ש"ח בכייף.
תחשבי לבד לאיפה אפשר להגיע.
זה נכון רק בע"מ

כי מי שנכנסת לזה כך ומאפרת גם כלות לא ממש יכולה לשלב את זה עם עבודה בבוקר כח לרוב כלה מתחילים כבר ב 12 בצהריים ואם מאפרים גם אחיות אז בכלל...
ואז זה לא משהו עם עבודה שיש לה הכנסה קבועה שאשר באמת להסתמך עליה.
לכן יש הרבה שלא מאפרות כלות, אר משפחה ומרוויחות 400 ש"ח לאירוע נניח 3 ראשים. ויחד עם זה עובדות במשרות מכניסות קבועות

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
זה כנון רק בע"מ

כי מי שנכנסת לזה כך ומאפרת גם כלות לא ממש יכולה לשלב את זה עם עבודה בבוקר כח לרוב כלה מתחילים כבר ב 12 בצהריים ואם מאפרים גם אחיות אז בכלל...
ואז זה לא משהו עם עבודה שיש לה הכנסה קבועה שאשר באמת להסתמך עליה.
לכן יש הרבה שלא מאפרות כלות, אר משפחה ומרוויחות 400 ש"ח לאירוע נניח 3 ראשים. ויחד עם זה עובדות במשרות מכניסות קבועות
זה נכון אבל מכלות אפשר להרויח ככל הנראה יותר משכירה...

• הוסף לסימניות
שימי לב שדרך הפרסום למאפרות היא מאד מפה לאוזן, ובסטטוסים וכאלו...
אם מתאים לך

• הוסף לסימניות
זה כנון רק בע"מ
סליחה שלא הבנתי את המשפט הזה.

הבנתי את הכוונה, פשוט מניסיון של חתונות במשפחה ראיתי את השמות הבולטים, את המאפרות הרציניות (שאגב, זה עבודה שצריך כל הזמן להתעדכן ולהיות ברשתות חברתיות, סתם עוד נושא אגב) שהן פשוט יום אחרי יום מאפרות משפחות שלמות+ כלה, זה מה שהיה אצלנו, ובהחלט מתחילים משעה 12.

אם רוצים לשמור על עבודה קבועה כשכירה+איפור, אז הנכון הוא ללכת על עבודות איפור בקטן. (בר מצוות, אירועים מיוחדים, אחיות של כלה או של חתן שרוצות להוציא פחות וכדו')

• הוסף לסימניות
סליחה שלא הבנתי את המשפט הזה.

הבנתי את הכוונה, פשוט מניסיון של חתונות במשפחה ראיתי את השמות הבולטים, את המאפרות הרציניות (שאגב, זה עבודה שצריך כל הזמן להתעדכן ולהיות ברשתות חברתיות, סתם עוד נושא אגב) שהן פשוט יום אחרי יום מאפרות משפחות שלמות+ כלה, זה מה שהיה אצלנו, ובהחלט מתחילים משעה 12.

אם רוצים לשמור על עבודה קבועה כשכירה+איפור, אז הנכון הוא ללכת על עבודות איפור בקטן. (בר מצוות, אירועים מיוחדים, אחיות של כלה או של חתן שרוצות להוציא פחות וכדו')
חחח
טעות הקלדה
כבר תיקנתי

ואכן אירועים קטנים, אחיות של כלה, אמהות של כלה וכיוצ"ב.
הבת שלי עובדת בהייטק ובנוסף מאפרת. אבל לא רצתה להיכנס לתחום הכלות. והא מרוצה מזה.

חשבתי שכולן כבר יודעות שאם אין טעות הקלדה בהודעה שכתבתי אז לא אני כתבתי אותה.
מי כן? כנראה הנפש השניה שלי :)

• הוסף לסימניות
חחח
טעות הקלדה
כבר תיקנתי

ואכן אירועים קטנים, אחיות של כלה, אמהות של כלה וכיוצ"ב.
הבת שלי עובדת בהייטק ובנוסף מאפרת. אבל לא רצתה להיכנס לתחום הכלות. והא מרוצה מזה.

חשבתי שכולן כבר יודעות שאם אין טעות הקלדה בהודעה שכתבתי אז לא אני כתבתי אותה.
מי כן? כנראה הנפש השניה שלי :)
נכון יש בזה ....
יש לך מצב להביא לי את המספר שלה בהודעהאישית
אני רוצה להתענין על בועז שטיין

• הוסף לסימניות
טעות הקלדה
עכשיו ראיתי את התיקון, חחחח, אז הבנתי בכל זאת...
בכל את שמחה שהבת שלך ידעה למצוא את הנישה הנכונה בזה, אחרי הכל העולם הזה ועולם המסרקות נהייה קצת לא קל למי שרוצה לשמור על צביון וכו'...
עם הקילומטרז' שיש לי כאן בפורום מכירה אותך בינתיים מהמתכונים המגרים שמתלווה אליהם טור מתוק לא פחות מהם.... ;)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....