דרוש מידע איקאה-אני רוצה ליסוע לאיקאה אני אשמח אם תרשמו לי מוצרים שקניתם משם והייתם מרוצים!!תודה רבה

• הוסף לסימניות

קבצים מצורפים

• 20180321_191246.jpg
    20180321_191246.jpg
    2 MB · צפיות: 536
  • הוסף לסימניות
מישהו התנסה עם היחידות מדפים שלהם? רוצים לקנות לפני החג וכל מידע יעזור.

• הוסף לסימניות
ממליצה מאד על הארון הזה:
unnamed.png

בעיקרון הוא מיועד לנעליים, אני מיקמתי אותו כיחידות נפרדות במרפסת שירות
ושמה בזה: סמרטוטים נקיים ושקיות.
מאד נוח לשליפה ולא תופס הרבה מקום בחדר.

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
מאד מומלץ למטבח אצלי זה מחובר לארונות מעל הכיור ושמה בזה מייבש לסכום ויש גם ווים ותולה על זה משטח לסירים חמים מטאטא לשלוחן עם כף אשפה

יש מצב לתמונה?

• הוסף לסימניות
פתוח בחוה"מ?

• הוסף לסימניות
מי שהמליצה על סלי כביסה התכוונת לזה ?
זה מוצלח?

קבצים מצורפים

• איקאה.png
    איקאה.png
    KB 238.6 · צפיות: 296
  • הוסף לסימניות
נרות יפים מעוצבים מהמם על הניאגרה וגם הכי שווה: מחלק מגירה מבד קשיח מתקפל, עולה 17 שקל ומסדר את המגירה מתאים לגרביים\מטפחות וכו..

• הוסף לסימניות
כמו שאמרו הקופסאות עם המכסה הירוק
אני קניתי וילון מהמם

• הוסף לסימניות
https://www.ikea.co.il/catalogue/Secondary_storage/Secondary_storage_systems/19183924
מומלץ מאד לבדוק באתר את כל האופציות של סדרת ALGOT, יש שם סלי כביסה (ביניהם הנ"ל) ומערכות מדפים בהמון צורות וגדלים.

איקאה ישראל
שירות לקוחות 09-8928888 מידע על החנות
נתניה: רח' גיבורי ישראל 1, אזה"ת פולג
ראשל"צ: רח' היוזמה 1, מרכז עסקים שורק, כביש פלמחים
קריית אתא: דרך חיפה 52
באר שבע: רח' הירדן 24
שעות פתיחה
  • ראשון 10:00 - 21:00
  • שני 10:00 - 21:00
  • שלישי 10:00 - 21:00
  • רביעי 10:00 - 21:00
  • חמישי 10:00 - 24:00
  • שישי 09:00 - 14:00
  • שבת: שעה אחרי יציאת השבת - 23:00
ואגב, יש גם אופציה של רכישה מקוונת + משלוח (דרך חברה חיצונית): https://www.ikea.co.il/content/page/declaimer
כל הכבוד.

• הוסף לסימניות
למי שטוענת שצריך להתרחק מהריהוט...
זה תלוי מאוד מה קנית.
לי יש שולחן עץ מלא כבר כמה שנים במצב מעולה +++
וכן עמודון שעלה 90 ש"ח ועבר שלוש דירות במצב מעולה והוא בטוח לא מעץ מלא כך שכל רהיט הוא לגופו..
ואצלי חצי מהבית שלי משם!
לדעתי הריהוט של העץ המלא עמד ביותר!

• הוסף לסימניות
למשהו יש מושג מה הכשרות שלהם ברשל"צ

• הוסף לסימניות
קנינו 2 כיסאות לחדרים ,מנורות לילה, מקלף וקצץ שום- מומלץ, מגשי חיתוך, כיסאות לסלון, חותכן תפוחים .
מה שכן צריך לקחת את הזמן כשהולכים לשם בלי לחץ לראות דבר דבר.

• הוסף לסימניות
מישהו התנסה עם ריהוט משרדי של איקאה? שולחן מחשב, כסא משרדי וכדו'

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה