דרוש מידע איקאה-אני רוצה ליסוע לאיקאה אני אשמח אם תרשמו לי מוצרים שקניתם משם והייתם מרוצים!!תודה רבהביום רביעי כבר הסייל מתחיל?לידיעתכם החל מה11 לחודש ועד סוף החודש יש סייל ברשת איקאה
עקבו אחר הפרסומים.
יום רביעי זה ה11 אז כן, מתחיל.ביום רביעי כבר הסייל מתחיל?
קניתי שולחן מחשב - האיכות לא משהו כמו שאמרו. לא חושבת שיחזיק שנים.מישהו התנסה עם ריהוט משרדי של איקאה? שולחן מחשב, כסא משרדי וכדו'
איזה דגם מדובר?כיסא משרדי - אני מאד מרוצה.
קניתי שולחן מחשב - האיכות לא משהו כמו שאמרו. לא חושבת שיחזיק שנים.
אבל בינתיים יש לי שנתיים ונראה טוב.
כיסא משרדי - אני מאד מרוצה.
ממליצה מאד על הארון הזה:
צפה בקובץ המצורף 339900
בעיקרון הוא מיועד לנעליים, אני מיקמתי אותו כיחידות נפרדות במרפסת שירות
ושמה בזה: סמרטוטים נקיים ושקיות.
מאד נוח לשליפה ולא תופס הרבה מקום בחדר.
יש לך מק"ט? או קישור?
תודה.
בד"כ הנחות על פריטים נבחריםמה זה אומר סייל באיקאה?
אחוזי הנחה או הנחות על פריטים נבחרים?
לידיעתכם החל מה11 לחודש ועד סוף החודש יש סייל ברשת איקאה
עקבו אחר הפרסומים.
גם לי יש את הכיסא הנ"ל, בינתיים כשנתיים והוא נראה טוב. לי הוא עלה 250 ש"ח.כסא משרדי מועלה ונוח, שולחן מחשב- חזק ונוח, הציפוי מתחיל טיפה להתקלף, אבל הוא כבר בן 4 שנים ועלה 140 ש"ח...
כיסא: https://www.ikea.co.il/catalogue/Workspaces/Workspaces_seating/20339420![]()
140 ש"ח כתבתי על השולחן, הכסא עלה לי 245 ש"חגם לי יש את הכיסא הנ"ל, בינתיים כשנתיים והוא נראה טוב. לי הוא עלה 250 ש"ח.
אבל בסיילים הוא עלה 125 ש"ח למיטב זכרוני...
גלידה אמריקאית ב- 2 שקלים.איקאה-אני רוצה ליסוע לאיקאה אני אשמח אם תרשמו לי מוצרים שקניתם משם והייתם מרוצים!!תודה רבה
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו: