אישור עקרוני למשכנתא - חוות דעת

• הוסף לסימניות
מצרפת אישור עקרוני שקיבלתי ממזרחי.

יש מה ואיפה לשפר?

ותודה ענקית ל @מוניטין האלופה שכיוונה ייעצה ועזרה מעל ומעבר!
1757851718205.png

1757851726433.png

• הוסף לסימניות
תמהיל מעולה
הייתי ממליצה להאריך קצת את הקלצ
ולקצר את המלצ
גד שתגיע לאותו החזר חודשי

הריביות מעולות

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
ריביות מצוינות ותלמידה מצוינת.
אגב לא היתה בסוף זכאות לזכאות ולמרות זאת אחרי התעקשות הריביות נשארו בקלצ ובמלצ אותו הדבר.

• הוסף לסימניות
למה אנשים לוקחים זכאות?
זה יוצא ריבית מאוד גבוהה, לא?
זה הרי צמוד מדד...
יש משהו שאני מפספסת?

• הוסף לסימניות
למה אנשים לוקחים זכאות?
זה יוצא ריבית מאוד גבוהה, לא?
זה הרי צמוד מדד...
יש משהו שאני מפספסת?
דבר ראשון לא תמיד ולא כל אחד יכול להשיג משהו זול יותר לטווח הקצר והארוך

דבר שני אין עליה עמלת פירעון מוקדם

דבר שלישי בזכותה מקבלים הנחה גדולה יותר בעמלות פירעון בשאר המסלולים

והאמת עוד יתרון קצת רחוק - בחוסר יכולת לעמוד בהחזרים לא כ"כ מהר יוציאו אתכם מהנכס, יש ועדות שיכולות לפרוס החזרים ולהפחית ריביות ועוד

• הוסף לסימניות
מצרפת שאלה משלי :
אנחנו בתהליך לקיחת משכנתא וזה התמהיל שהיועץ שלח לנו הוא אומר שיצא מסלול ממש טוב,
רצינו לשמוע חוות דעת נוספת ונשמח מאד אם מי שמבין בתחום יוכל להעריך האם מדובר באמת במסלול שווב וכדאי עם ריביות טובות?

קבצים מצורפים

• 1000084899.jpg
    1000084899.jpg
    KB 68.9 · צפיות: 19
  • הוסף לסימניות
דבר שלישי בזכותה מקבלים הנחה גדולה יותר בעמלות פירעון בשאר המסלולים
אגב היום הבנקאי הסכים להביא לי ריביות יפות בקלצ ובמלצ רק אם אני מורידה את הזכאות
לשנינו זה היה מוזר שהמחשב דרש את זה.
בסוף הצלחנו בלי ב"ה (מקווה, בדרך לאישור)

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
מצרפת שאלה משלי :
אנחנו בתהליך לקיחת משכנתא וזה התמהיל שהיועץ שלח לנו הוא אומר שיצא מסלול ממש טוב,
רצינו לשמוע חוות דעת נוספת ונשמח מאד אם מי שמבין בתחום יוכל להעריך האם מדובר באמת במסלול שווב וכדאי עם ריביות טובות?
מסלולים טובים וריביות טובות
בקל"צ יש מקום לשיפור קטן

• הוסף לסימניות
הצעה שקבלתי (מיועד לסילוק לאחר 5-7 שנים - דירת השקעה), דעתכם?

הצעה.png

• הוסף לסימניות
הצעה שקבלתי (מיועד לסילוק לאחר 5-7 שנים - דירת השקעה), דעתכם?
מאוד יפה (לנסות להוריד טיפה במל"צ)
אם זה דירה ראשונה מאוד מומלץ לשלב קצת זכאות
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
מאוד יפה (לנסות להוריד טיפה במל"צ)
אם זה דירה ראשונה מאוד מומלץ לשלב קצת זכאות
בהצלחה!
קודם כל תודה
לא, 75% לדירה חליפית (נמכרה אבל עדיין לא סולקה המשכנתא - בחוד' בקרובים בעז"ה), והבי די איי מצויין (934), היועץ טוען שעשה במקסימום (מציעים גם - כפוף להעברת משכורת - 100K לשתיים עשרה שנה פריים מינוס 1%)

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
יש לי משכנתא עם 2 מסלולים, כרגע אני רוצה להקטין את אחד המסלולים ולפרוע חלקי בערך 100,000 ש"ח ולהקטין את ההחזר החודשי שאני משלם כל חודש על המשכנתא
איזה מסלול הכי כדאי לפרוע ממנו?

פירוט מסלולי המשכנתא​

מספר מסלולסכום הלוואה מקורימועד מתן הלוואהתאריך סיוםסה"כ יתרה *סה"כ יתרה כולל עמלת פרעון מוקדם *תשלום חודשי אחרון
ריבית פריים קרן על בסיס שפיצר
2₪ 260,000.0025.11.202015.12.2050₪ 241,896.32₪ 242,138.22₪ 1,465.00
ריבית קבועה צמודה
1₪ 528,920.0025.11.202015.12.2040₪ 378,642.20₪ 378,642.20₪ 2,480.15

• הוסף לסימניות
יש לי משכנתא עם 2 מסלולים, כרגע אני רוצה להקטין את אחד המסלולים ולפרוע חלקי בערך 100,000 ש"ח ולהקטין את ההחזר החודשי שאני משלם כל חודש על המשכנתא
איזה מסלול הכי כדאי לפרוע ממנו?

פירוט מסלולי המשכנתא​

מספר מסלולסכום הלוואה מקורימועד מתן הלוואהתאריך סיוםסה"כ יתרה *סה"כ יתרה כולל עמלת פרעון מוקדם *תשלום חודשי אחרון
ריבית פריים קרן על בסיס שפיצר
2₪ 260,000.0025.11.202015.12.2050₪ 241,896.32₪ 242,138.22₪ 1,465.00
ריבית קבועה צמודה
1₪ 528,920.0025.11.202015.12.2040₪ 378,642.20₪ 378,642.20₪ 2,480.15
תעלה דוח יתרות יהיה יותר מדוייק.
יש לך יותר משליש קבוע. הרב צמוד
דוח יתרות יעשה סדר

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת