איש מקצוע בית שמש

• הוסף לסימניות
אני צריכה איש מקצוע לא יקר לבניית קיר גבס
וחיפוי קירות פנים בחומר קל
תודה רבה למי שיש לו מידע בעניין

• הוסף לסימניות
אני צריכה איש מקצוע לא יקר לבניית קיר גבס
וחיפוי קירות פנים בחומר קל
תודה רבה למי שיש לו מידע בעניין

הייתי לוקחת איזה בנדוד (יש מלא ליד המשתלה שרק מחכים לעבודה)
קבלן יהודי יקח מאוד יקר על כזה דבר

(אני אישית קיבלתי הצעת מחיר בהבדל של 3000 ש"ח בין יהודי לערבי)

• הוסף לסימניות
הייתי לוקחת איזה בנדוד (יש מלא ליד המשתלה שרק מחכים לעבודה)
קבלן יהודי יקח מאוד יקר על כזה דבר

(אני אישית קיבלתי הצעת מחיר בהבדל של 3000 ש"ח בין יהודי לערבי)
יש לך פרטים על היהודי שקיבלת ממנו הצעת מחיר?

• הוסף לסימניות
057-3122266 זה היהודי

אבל כמו שאמרתי, היהודים יקרים הרבה יותר מבני דודינו.
בשעה שאת העבודה בפועל מבצע הבן-דוד בכל מקרה.

• הוסף לסימניות
ואת קונה את החומרים?
איך זה עובד מבחינת הקיר גבס?

• הוסף לסימניות
בדר"כ העבודה של הבין דוד תיראה בהתאם.
זול שווה זול!!!
הקיר לא יוצא מפולס, השפכטלים בהתאם,
שאת לוקחת יהודי יש לך עם מי לדבר. ויש לך אחריות על הכסף שאת משלמת!

• הוסף לסימניות
אז אולי יש לך להמליץ על מישהו שיהיה במחיר שפוי

• הוסף לסימניות
סליחה שאני מתערב, אני בהשגחה נפלתי פה.
אני איש גבס יהודי
תדעו לכם שזה אומנם יותר יקר במקצת אבל בסופו של דבר זה משתלם
מכל הבחינות הן מבחינת היופי והן מבחינת האמינות והאחריות
אני אומר שאם רוצים לבצע משהו יפה ומדהים אז או שתעשה את זה טוב או שלא תעשה בכלל

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

שלום לכולם,
אני עומדת לפני קניית דירה ורוצה לעשות בה שיפוץ חלקי.
לא שיפצתי אף פעם ואין לי מושג איך מתחילים, אז אשמח גם להבין איך נראה התהליך עם מעצבת פנים – פגישת ייעוץ? תכנון? ליווי?

מה שחשוב לי:

• לעבוד עם מישהי לא יקרה מדי, שמתאימה גם לשיפוץ סטנדרטי
  • נוחות ופרקטיות לפני הכול – פתרונות חכמים לניצול מקסימלי של השטח, עם מינימום שבירת קירות ועלויות שיפוץ.
  • יצירתיות במציאת פתרונות לאילוצים.
  • זמינות וסבלנות – שתוכל לשבת איתי, להבין את הצרכים וללוות אותי בתהליך.

בנוסף, ממה שהבנתי וכדי לוודא התאמה, חשוב לבדוק:

• ניסיון בפרויקטים דומים (דירות קטנות/תקציב מוגבל).
  • יכולת הקשבה לצרכים של הלקוח ולא "לדחוף" סגנון שלא מתאים.
  • שקיפות בתקציב – לדעת מראש מה העלויות של המעצבת ומה הצפי לעלות השיפוץ.
  • זמינות אמיתית גם לפגישות וגם לשאלות תוך כדי הדרך.
  • המלצות וליווי – לשמוע מלקוחות קודמים על החוויה איתה.
  • קשרים עם בעלי מקצוע – יתרון אם יש לה אנשי ביצוע טובים ואמינים שהיא רגילה לעבוד איתם.

שאלה נוספת – האם חשוב שהמעצבת תגור באזור שלי, או שזה לא משנה?

אשמח מאוד להמלצות מניסיון אישי 🙏
ב"ה הגענו לדירה שלנו
כלומר עומדים לעבור אליה בעוד חודש+
הדירה כרגע לא נעימה למגורים
ורציתי להתייעץ לגבי כמה נושאים
מצרפת תמונות של הדירה כרגע

1. חיפוי רצפה פרקט, יש למישהי המלצה למקום איכותי? אין לי תקציב כרגע להחליף בכל הבית ריצוף
דבר נוסף באותו ענין, מה עושים עם הפאנלים? להוריד ולהצמיד סרגל קרניז?
2. יש לי כבר קרניז נחמד בכל הבית, כולל הסלון, הומלץ לנו על לדים בתוך הקרניז וכן ריבוע לדים בתקרה-ללא גבס+נברשת
חשבתי על טפטים בקירות, בעצם קיר כח אחד ושאר הקירות צבועים בשמנת
אבל, אני נורא אוהבת ירוק, והצבעים כרגע הם שמנת וונגה בריהוט, הווילון גם יהיה שמנת, מומלץ יותר שמנת?
3. תאורה, התאורה במסדרון ובשירותים, מזכירה תאורת אינקוויזיציה או מרתפי שב"כ... ממש עשה לי רע, חשבתי על לדים נחמדים, מה מומלץ?
מישהו המליץ לי במסדרון לשים שוב, לדים בתוך הקרניזים, ועוד כמה מנורות מעוצבות מהקיר, חשבתי גם לחפות את קירות המסדרון בטפטים שמנת
4. כיור לנטילת ידיים במסדרון, א' הארון שבור והקרמיקה מחרידה, חשבתי שארון אני אקנה באיקאה+כיור, מה אומרים? ולגבי הקרמיקות, יש חיפוי יפה לקרמיקות מהסוג הזה?
5. אותו דבר באמבטיה ובשירותים-צריכה חיפויים יפים גם לשם
6. יחידת הורים, מחפשת ארון איפור\תרופות יפה עם מראה וכן לארון מתחת לכיור-שוב, ללכת על איקאה?
ומה לגבי חיפוי רצפה באמבטיות ובשירותים? מומלץ? (בכ"א מקומות לחים יותר)
7. הדלתות בכל הבית-מעץ, כרגע בצבע שמנת, הדלתות מיושנות, אבל אין לנו תקציב להחליף אותן, באיזה צבע מומלץ לצבוע אותן שתהיינה בגוון יותר טרנדי? חום בהיר? כהה?
תודה!
DSC_7370.jpgDSC_7386.jpgDSC_7376.jpgDSC_7383.jpgDSC_7382.jpg

תודה רבה!
מעלה את זה כאן לתועלת כולם -

חיפשנו שעות והתלבטנו בלי סוף לגבי תאורה לסלון גדול ללא תקרת גבס.

רצינו תאורת לד שתאיר מעולה לסלון גדול (40 מ"ר), תיתן מראה נקי ואלגנטי בלי הנמכת גבס וכו'.

התחלנו עם תאורה מרכזית – לדים שטוחים מאלי־אקספרס בשלוש נקודות.
היינו מולהבים על הפתרון - קנינו משם תאורה לכל הבית אבל הם החזיקו בערך שנה, לא היו איכותיים בכלל, אחד מהם אפילו נשרף (בשבת...זה היה מבעית ברמות )

בשלב הבא בדקנו בהמון חנויות על פרופילי גבס היקפיים, אבל גילינו שזה יקר ממש ודורש איש מקצוע רציני.

חשבנו שוב לחזור לגופי תאורה וגם שם גילנו שצריך גופי תאורה ממש ענקיים בשביל לכסות סלון גדול וזה יקר ופחות יפה (גוף אחד איכותי עולה כ־1000 ש"ח, ואנחנו היינו צריכים שלושה).

בסוף הסבירו לנו שכמו שיש פרופיל גבס יש פרופיל חיצוני שטוח שלא דרוש הנמכת גבס ולא שיפוץ (צריך רק מקום לשים את השנאי)חיפשנו המון מידע על הנושא ולא מצאנו כמעט כלום ולכן אני משתפת.

קנינו יחסית בזול(כ 100 שח למטר 17 מטר היקף, המחיר כולל הכל פרופיל עם הפס לד + השנאי )

ההתקנה טיפונת מורכבת אבל התוצאה מ-ה-מ-ם.

הסלון קפץ ב־10 רמות מבחינת עיצוב ואור עם קו נקי.

עכשיו מתחילה לחשוב על פתרון כזה גם למטבח..

סלון 2.pngסלון 1.png

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה