נכתב ע"י park;506049:קחי מחיר לפי עמודים 15 - 30 ש"ח.
נכתב ע"י דויד א;506053:ממי אתה עושה צחוק?
לפחות 50 ש"ח לעמוד.
נכתב ע"י sariti;506106:תודה רבה! זה עזר לי מאד. יש למשהו מחירון סטנדרטי של גרפיקאית?,
משהי אמרה שיש לה דבר כזה, זה מאד יעזור לי תודה.
נכתב ע"י ותמיד לבחור;506137:כמדומני שקראתי זאת פעם, כחוק בל יעבור:
עמוד- החל מ100.
אין עיצוב אלבום דיגיטלי בפחות מ1000 ש"ח.
עגבניות, בבקשה.
(אם החבר'ה פה עוד לא קבלו שכל)
נכתב ע"י אברומי נויבירט;506233:אף פ'ם אל תהיה בטוח.נכתב ע"י ותמיד לבחור;506137:כמדומני שקראתי זאת פעם, כחוק בל יעבור:
עמוד- החל מ100.
אין עיצוב אלבום דיגיטלי בפחות מ1000 ש"ח.
עגבניות, בבקשה.
(אם החבר'ה פה עוד לא קבלו שכל)[/QUOTE]
הבעיה, שהלקוחות הם אלה שקיבלו שכל
ולשמע מחיר של 100 ש"ח
אפי' שלום ולא להת' לא יגידו.
זה בטוח![]()
נכתב ע"י ותמיד לבחור;506235:נכתב ע"י אברומי נויבירט;506233:אף פ'ם אל תהיה בטוח.
זה בטוח![]()
אין חכם (שכל...) כבעל הניסיון.
ומעשה שהיה
שלקוח לא אמר לי שלום במקרה כנ"ל
נכתב ע"י שמשונית;507014:ואני גם בקשתי פעם על אלבום 18 עמ' כולל קונספט ובניה תדמיתית למוסד- 500 לעמ'... וקבלתי.
לעומת תרומה פוטנציאלית של 5 מליון זה היה שוה להם. (והם גם קבלו...) הכל תלוי מה עומד מול מה.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים