כללי אלבום דיגיטלי

• הוסף לסימניות
אני שנתיים בתחום, כמה אני אמורה לקחת על 30 דפים?
או שעדיף לקחת לפי שעה?
אני צריכה תשובה דחוף פשוט יש לקוח שמחכה לתשובה.

• הוסף לסימניות
קחי מחיר לפי עמודים 15 - 30 ש"ח.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דויד א;506053:
ממי אתה עושה צחוק?

לפחות 50 ש"ח לעמוד.

בד"כ משתמשים בעיצוב מאוד פשוט באלבומים דיגיטלים מסגרות קו, הצללות, וגרידאנט מאסקס.
אם התניה מאוד ברורה של תיקון אחד.

באמת לא הייתי מספיק ברור.
אבל זה בד"כ המצב הקלאסי כי לך תמצא מישהו שישלם לך 3000 ש"ח רק על העיצוב.

• הוסף לסימניות
תודה רבה! זה עזר לי מאד. יש למשהו מחירון סטנדרטי של גרפיקאית?,
משהי אמרה שיש לה דבר כזה, זה מאד יעזור לי תודה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sariti;506106:
תודה רבה! זה עזר לי מאד. יש למשהו מחירון סטנדרטי של גרפיקאית?,
משהי אמרה שיש לה דבר כזה, זה מאד יעזור לי תודה.

יש מחירון של פרוג אבל לאלבום דיגיטלי אין מחירים

• הוסף לסימניות
מחיר דף באלבום דיגיטלי הוא מינימום 50-60 ש"ח. לקוח שרוצה משהו פשוט שיעשה לבד עם פלמינגו.

• הוסף לסימניות
כמדומני שקראתי זאת פעם, כחוק בל יעבור:
עמוד- החל מ100.
אין עיצוב אלבום דיגיטלי בפחות מ1000 ש"ח.

עגבניות, בבקשה.
(אם החבר'ה פה עוד לא קבלו שכל)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ותמיד לבחור;506137:
עמוד- החל מ100.

עגבניות, בבקשה.
(אם החבר'ה פה עוד לא קבלו שכל)

הבעיה, שהלקוחות הם אלה שקיבלו שכל
ולשמע מחיר של 100 ש"ח
אפי' שלום ולא להת' לא יגידו.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אברומי נויבירט;506233:
נכתב ע"י ותמיד לבחור;506137:
עמוד- החל מ100.

עגבניות, בבקשה.
(אם החבר'ה פה עוד לא קבלו שכל)[/QUOTE]

הבעיה, שהלקוחות הם אלה שקיבלו שכל
ולשמע מחיר של 100 ש"ח
אפי' שלום ולא להת' לא יגידו.
אף פ'ם אל תהיה בטוח.
זה בטוח :)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ותמיד לבחור;506235:
נכתב ע"י אברומי נויבירט;506233:
אף פ'ם אל תהיה בטוח.
זה בטוח :)

אין חכם (שכל...) כבעל הניסיון.
ומעשה שהיה
שלקוח לא אמר לי שלום במקרה כנ"ל

• הוסף לסימניות
איך אני מגיע למחירון של פרוג?

ואם אני כבר שואל.
יש גלריה של תמונות פה בפרוג? מישהו יודע?

• הוסף לסימניות
אף אחד שפוי לא ישלם 100 ש"ח לעמוד...
זה מאד תלוי בגודל ההשקעה,היצרתיות.
היום יש אפשרות להכין אלבומים כאלה דרך האינטרנט,או בפוטו,כשהמחיר כולל הדפסה - והאמת,העיצוב לא רע.
אם את משווקת משהו טוב שלא רואים במקומות האלה,וזה באמת מיוחד וייחודי,אז תקחי מחיר שמשתלם לך,אבל אם תתקעי מחיר בשמיים - הלקוחות יעופו.
זה גם מאד תלוי במטרה של הלקוח,אם זה אלבום שאמור להנתן כמתנה (כלה לחמותה) או סתם משהו לארגן תמונות בצורה יפה לבית(טיול,לידה...)...אף אחד לא ישקיע הרבה במשהו שלא שיא החשוב שיראה מושלם.
מנסיון.(אגב,אני שוב אומר,שזה מאד תלוי באזורים...)

• הוסף לסימניות
אני חושבת ש-50 ש"ח לשעה זה סביר ועד איזה סכום שהוא רוצה להגיע -כך יהיה מס' העמודים.

• הוסף לסימניות
שאלתי צלם אירועים, ומסתבר שהמחירים בין 500-1200 ש"ח, כולל הוצאות הדפסה.

זה כמובן מגוחך ולכן לא נכנסתי לתחום בכלל.

• הוסף לסימניות
אנשים פרטיים באמת לא מוכנים לשלם סכומים כאלה - ואני אומרת מראש שאני לא מתעסקת בזה, אבל יש היום מגמה של מוסדות שרוצים לקחת איתם אלבום לתורמים בחו"ל שמרכז את כל הפעילויות שלהם ותמונות מביקורו של התורם בארץ וכו' והם מוכנים לשלם אלפייה על עיצוב אלבום בגודל מינימלי (40 עמודים).

• הוסף לסימניות
אני מכירה אישית מקום שעל גרפיקה של 40 עמ' גדולים לוקחים 350 ש"ח.
הגרפיקה מושקעת.
לדעתי , אם עובדים על שטאנצים קבועים זה אמור להיות יותר קל, פחות שעות, ואז ניתן לתת במחיר פחות.

• הוסף לסימניות
ואני עובדת עם צלם ולקחתי 1200 ש"ח הוא עזב לטובת אלבומים של 500 וחזר בחזרה אחרי שהלקוחות העדיפו את האלבומים היקרים יותר, העיקר אל תורידו במחיר אם אתם לא חושבים שזה משתלם בפחות לדעתי אלבום ולא משנה בדיוק מספר העמודים כשהוא מעוצב בפוטושופ לא שווה בפחות

• הוסף לסימניות
ואני גם בקשתי פעם על אלבום 18 עמ' כולל קונספט ובניה תדמיתית למוסד- 500 לעמ'... וקבלתי.
לעומת תרומה פוטנציאלית של 5 מליון זה היה שוה להם. (והם גם קבלו...) הכל תלוי מה עומד מול מה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שמשונית;507014:
ואני גם בקשתי פעם על אלבום 18 עמ' כולל קונספט ובניה תדמיתית למוסד- 500 לעמ'... וקבלתי.
לעומת תרומה פוטנציאלית של 5 מליון זה היה שוה להם. (והם גם קבלו...) הכל תלוי מה עומד מול מה.

קבלי את התרשמותי הכנה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה