שיר חדש אלבום חדש של מוטי שטיינמץ

השיר מנהגו מדהים ומרגש!!!
הוא מאוד שמח ורוצה שישלחו לו תיעודים איך נהנים מהדיסק, הוע מעלה אח"כ הכל לסטטוס IMG-20250811-WA0004.jpg

רכשתי מכאן את האלבום

כדאי לתת קצת עזרה לאמנים שמשקיעים באלבום איכותי
אם לתת קצת עזרה לאמנים שמשקיעים, אני חושב שעדיף לקנות באתר הרשמי של מוטי שטיינמץ ולא במתווכים כדוגמת גרינטק או גלפז....

קניתי ברשת אור החיים.

בלת"ק
אני לא מכיר את מוטי ורובי אבל הם עשו שטות מוחלטת ונזק כלכלי לעצמם עם השיווק
במקום להוריד את זה קודם לאפליקציות כמו זינג ו24/6 בו הם מתוגמלים על כל האזנה ואין שום דרך לצרוב את זה אחרי שכולם יחרשו שם את האלבום ויכירו משם את השירים. הם קודם הוציאו את זה בדיסק פיזי שיש בו לבחורי ישיבות כמה הוראות התר (אינני כותב שזה נכון מבחינה הלכתית רק מבחינה מציאותית) וגם בעלי הנגנים או אפליקציות הנ"ל יקבלו כבר את השירים כי זה זוטו של ים(אני מדגיש שוב לשיטת הבחורי ישיבות, לפי הגרי"ש זה גזל גמור!) ואז אחרי שכבר שמעו את השירים וזה לא חדש כבר יקשיבו לזה הרבה פחות וגם התימלוגים יהיו פחות כי יש פחות האזנות
אומנים יקרים אם אתם רוצים לעשות כמה גרושים תורידו את זה קודם לאפליקציות הנ"ל כי בימים הראשונים של הדיסק במיוחד לאומן כמו מוטי שטיינמץ יש עשרות אלפי האזנות אם לא מאות אלפי שהוא יכל להיות מתוגמל עליהם
מה שנעשה נעשה אבל אם יש איזה אומן שקורא את זה שיקח את הדברים לתשומת ליבו
(בזינג למשל זה יהיה רק במוצ"ש המסר הסמוי הוא גם סוג של עונש. תשאלו אבל בזה שאומן נותן קודם לאפליקציות הנ"ל, הוא בעצם עושה להם סוג של פרסומת, כי מי שמנוי לשם מקבל את הדיסק כמה ימים קודם, ואז שווה לעשות לשם מנוי.
תשובה נכון מאוד, אבל אתם מקבלים על זה כסף!!!! על כל שיר שמושמע שם. ובנוסף שזה העיקר אתם מוגנים בזכויות יוצרים מה שאין כן בדיסק שאתם מוגנים רק בכאילו. בצורה שאני כותב פעלו יעקב שוואקי יידל פינקי וובר ומוטי מייזלס וכו')
אציין כי אינני קשור לאף אחד מהאפליקציות הנ"ל יש לי הנגן של שניהם וזה מאוד מעצבן שאני שלא צורב וקניתי נגן מענישים אותי "לקבל" {בתשלום כן?} את הדיסק במוצ"ש
אגב המינימום המתבקש שזה ייצא לחנויות ולאפליקציות הנ"ל ביחד

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה