מתי זה??צפה בקובץ המצורף 2037646בקרוב!! ראיון וידאו בכיכר השבת עם נתנאל לייפר
אתמול הם צילמו את זה וכנראה עוד זמן קצר זה יצאמתי זה??
אם לתת קצת עזרה לאמנים שמשקיעים, אני חושב שעדיף לקנות באתר הרשמי של מוטי שטיינמץ ולא במתווכים כדוגמת גרינטק או גלפז....רכשתי מכאן את האלבום
![]()
מוטי שטיינמץ - אמונה ובטחון | האלבום להורדה ורכישה
לאחר 7 שנות עבודה מוקפדת באולפן, מוטי שטיינמץ משיק את אלבומו החדש "אמונה וביטחון" – יצירה מרגשת הכוללת 14 רצועות מגוונות ומושקעות עם טובי המלחינים והמעבדים בעולם המוזיקה החסידית.www.greentec.co.il
כדאי לתת קצת עזרה לאמנים שמשקיעים באלבום איכותי
יש את זה ביוטיוב?מוטי בראיון לכיכר השבת https://www.kikar.co.il/the-music-critic/t0s14b
אני לא יודעת אם כרגע יש אבל בטוח יעלה בהמשךיש את זה ביוטיוב?
זה גזל, כי גם את זה קוניםאם מישהו יכול להעלות את הקובץ של החוברת שירים ומילים. בבקשה .
ממש לא נכון ! זה נמכר באגב ,תנסה לבקש מהכל בשקל למכור את זה כמוצר, הוא לא יסכיםזה גזל, כי גם את זה קונים
אני קניתי את זה באתר ולא קיבלתי את החוברתממש לא נכון ! זה נמכר באגב ,תנסה לבקש מהכל בשקל למכור את זה כמוצר, הוא לא יסכים
אם באמת אין בזה בעיה, אז יש לי אפשרות להעלות את זה ב- PDFאני קניתי את זה באתר ולא קיבלתי את החוברת
ולכן אם אפשר להעלות את זה
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים