העלו כבר, תגללו למעלהמישהו יכול להעלות את ראיונות ההשקה של האלבום החדש, אצל מנחם טוקר / כיכר השבת??
תבוא עליכם ברכת טוב!!
אאל"ט זה עלה באשכול הסינגלים החדשים (מה שמוכיח שאין עליו בעיה של זכויות יוצרים).אם מישהו יכול להעלות את הקובץ של החוברת שירים ומילים. בבקשה .
לא העלו. הביאו קישורים. חסום לי.העלו כבר, תגללו למעלה
אשמח גם, תודה!לא העלו. הביאו קישורים. חסום לי.
ולכן ביקשתי את הראיון להורדה!
ואסור לשים קישורים ליוטיוב באשכול? (בלי להוריד)כל האלבומים (כמעט) עולים ליוטיוב.
זה לא הופך אותם לסינגלים חינמיים.
האמן עדיין מרויח מצפיות וכו'
מי קונה היום דיסקים?בינתיים אפשר לרכוש ברכישה מוקדמת באתר של מוטי
איך מורידים משם? אני מנסה להוריד והוא לא נותן לי.מה הסיפור שהוא מעלה את האלבום ליטיוב?
תוך שניה כולם מורידים
אז מי קונה?
האם יש הבדל באיכות?
מה הסיבה שאנשים יקנו?
אני גם לא הבנתי למה הם העלו את זה כל כך מהר, והם עוד עדיין מפרסמים לקנות את האלבום, מי יקנה אם יש עכשיו הכל ביוטיוב בחינם...מה הסיפור שהוא מעלה את האלבום ליטיוב?
תוך שניה כולם מורידים
אז מי קונה?
האם יש הבדל באיכות?
מה הסיבה שאנשים יקנו?
ההשקה עם מנחם טוקר מוצש חי להורדהמישהו יכול להעלות את ראיונות ההשקה של האלבום החדש, אצל מנחם טוקר / כיכר השבת??
תבוא עליכם ברכת טוב!!
drive.google.com
וואו!!ההשקה עם מנחם טוקר מוצש חי להורדה
הראיון בכיכר השבת להורדה ב MP4תוכניות – Google Drive
drive.google.com
מי שרוצה יש גם להורדה ב MP3![]()
JUMBOmail - View and Download files
Download and view files sent via JUMBOmail - The best way to send your files anywhere.www.jumbomail.me
![]()
JUMBOmail - View and Download files
Download and view files sent via JUMBOmail - The best way to send your files anywhere.www.jumbomail.me
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים