מקפיצה.רוצה להבין באלו מקרים עדיף להשתמש בכל אחד מהאלגוריתמים הנ"ל
או לתת דוגמא למקרים לכל אלגוריתם
זה דחוף לי
תודה רבה לכל העונים
מעדיפה לשאול בני אדם...את השאלה שאלו לפני שgpt יצא לאור.
היום כבר אין צורך להקפיץ
למה?מעדיפה לשאול בני אדם...
שאלתי אותו, אבל ההסבר לא הספיק למה שאני צריכה לדעת על האלגוריתמים, אני צריכה להתייעץ על נתונים ספציפיים ולהתאים בדיוק את אלגוריתם לתכנית שלי.למה?
אותי זה סקרן. אז ברור שהסתכלתי תשובה בgpt
(אם הייתי מעתיק לכאן היית מרגישה שקבלת תשובה מבן אדם ? )
אני לא חושב כך. במיוחד במקרה הזה של הבחירה בין שני אלגוריתמים מוכרים. Gpt עשוי לתת תשובות מעולות. אבל אם את צריכה דברים ממוקדים, את צריכה לשאול אותו בצורה ממוקדת.שאלתי אותו, אבל ההסבר לא הספיק למה שאני צריכה לדעת על האלגוריתמים, אני צריכה להתייעץ על נתונים ספציפיים ולהתאים בדיוק את אלגוריתם לתכנית שלי.
הצ'אט לא הצליח לעזור לי בזה, אני מאמינה שבני אדם שהתנסו בזה באמת יוכלו להבין את הצרכים שלי ואני את ההסברים שלהם, באופן יותר ברור מאשר לדבר עם מחשב...
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: שמואלזון1 //