מידע שימושי אליאקספרס, דואר ישראל ומכס

• הוסף לסימניות
יש לי חבילה גדולה ויקרה שהזמנתי לפני חודשיים והיא עדיין לא הגיעה אלי.
מחר נגמרת תקופת ההגנה וחשבתי לקבל החזר.

היום אני מקבלת הודעה מדואר ישראל.
מעתיקה:

פריט ה-EMS ממתין לשחרור מכסי בישראל, הועברה הודעה לנמען חברת דואר ישראל מציעה לך שרות עמילות מכס בארץ, הפוטר אותך מהצורך לשחרר באופן עצמאי את פריט ה-EMS. לפרטים: E-mail: ....

מה פשרה?
מה אני אמורה לעשות?

• הוסף לסימניות
גם לי בדיוק זב קרה עכשיו. ממה שהבנתי זה אומר שהחבילה היתה צריכה להשלח לבדיקה לא דוקא קשור למכס ועולה 181 שח לשחרר אותה משם! זה לא מכס דווקא מכס לא היה צריך לעלות לי. הם לא מוכנים לוותר והמוכר לא מוכן לשלם את זה.... זה בעיה רצינית כי אין לי שום חשק לשלם את הסכום הזה. אם יש למשהו עוד רעיון אשמח גם

• הוסף לסימניות
זה סוג של שרות יקר של דואר ישראל שהמוכר לא רוצה לשלם אז הלקוח ישלם בקבלה של המוצר!!
אין דרך לברוח מזה.
צריך להגיד למוכר לא לשלוח בשירות EMS

• הוסף לסימניות
גם לי זה קרה עכשיו!!!
אחד המוכרים כתב לי (משלוח משולב) שלא שלח בEMS ולא יודע למה זה קרה.
התקשרו מדואר ישראל (ואח"כ שלחו פתק) שעלי לשלם 35 ש"ח (ערך החבילה פחות מ-100 ש"ח!) ואז ישלחו עם שליח עד הבית.
לא שילמתי. פתחתי סכסוך. תוך דקות ענו לי מעלי אקספרס שיזכו אותי.

• הוסף לסימניות
גם לי בדיוק זב קרה עכשיו. ממה שהבנתי זה אומר שהחבילה היתה צריכה להשלח לבדיקה לא דוקא קשור למכס ועולה 181 שח לשחרר אותה משם! זה לא מכס דווקא מכס לא היה צריך לעלות לי. הם לא מוכנים לוותר והמוכר לא מוכן לשלם את זה.... זה בעיה רצינית כי אין לי שום חשק לשלם את הסכום הזה. אם יש למשהו עוד רעיון אשמח גם

זה סוג של שרות יקר של דואר ישראל שהמוכר לא רוצה לשלם אז הלקוח ישלם בקבלה של המוצר!!
אין דרך לברוח מזה.
צריך להגיד למוכר לא לשלוח בשירות EMS

גם לי זה קרה עכשיו!!!
אחד המוכרים כתב לי (משלוח משולב) שלא שלח בEMS ולא יודע למה זה קרה.
התקשרו מדואר ישראל (ואח"כ שלחו פתק) שעלי לשלם 35 ש"ח (ערך החבילה פחות מ-100 ש"ח!) ואז ישלחו עם שליח עד הבית.
לא שילמתי. פתחתי סכסוך. תוך דקות ענו לי מעלי אקספרס שיזכו אותי.

אז אם אני רוצה את החבילה. אני צריכה לשלם את הסכום הזה?

• הוסף לסימניות
אז אם אני רוצה את החבילה. אני צריכה לשלם את הסכום הזה?
זה מה שאני הבנתי.
תתקשרי לטל' המצורף. אולי יענו לך ותוכלי לברר ישירות מול הדואר.
כשאני התקשרתי לא ענו גם אחרי כ-40 דקות, אבל אולי בגלל שהיה ערב חג.

• הוסף לסימניות
לי זה 181 שח לא מכס אלה בדיקה... פתחתי סכסוך והמוכר לא מוכן לשלם את זה. אז בנתייפ זה תקוע שם....

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה