- הוסף לסימניות
איפה כותבים להם? הוא לא נותן לי לסיים הזמנה כי לא הגעתי ל95 שחממש לא,
אבל לפעמים יש להם הגבלה, ניתן לכתוב להם והם מורידים את זה מיד.
איפה כותבים להם? הוא לא נותן לי לסיים הזמנה כי לא הגעתי ל95 שחממש לא,
אבל לפעמים יש להם הגבלה, ניתן לכתוב להם והם מורידים את זה מיד.
הם שואלים למה ושם צריך לבחור מה האופציה הרלוונטיתפשוט רושמת להם החזר? בלי להסביר למה?
בtemu?אני צריכה עזרה!!
לא באמת משנהאני צריכה עזרה!!
הזמנתי חבילה גדולה ואני עכשיו רוצה להחזיר חלק ממנה
איך אני יודעת מה האריזה המקורית של כל פריט ? [אין מקום שאני רואה את הברקוד של כל פריט באתר ?? ]
בטמיו...בשיין?
בהזמנה עצמה כתוב מה הקוד של כל אחד מהמוצרים,
וכנראה שכן כדאי להחזיר באריזה המקורית, ככה הם דורשים לפחות
לא מעלה שום תמונה....תגידו סקרנות, אתן מקפידות לעלות תמונה של כל מוצר ספציפי שאתן מחזירות או סתם תמונה כללית ??
???עד איזה מחיר אפשר להזמין מ TEMO ולא לשלם מכס?
??אין מכס בטמו
לפי הדיונים באשכולות השונים, אין אצלהם מכס כמו בשיין??
ממה שידוע לי יש מכס בכל רכישה מחו"ל ביותר מ75$
מאד מעניין (וחבל שקניתי בסוף לא כל מה שרציתי-בגלל שחששתי ממכס...)לפי הדיונים באשכולות השונים, אין אצלהם מכס כמו בשיין
אין לי מושג במה הם שונים,מאד מעניין (וחבל שקניתי בסוף לא כל מה שרציתי-בגלל שחששתי ממכס...)
באליאקספרס ונקסט קרה לי שהצטרכתי לשלם מכס
במה טמו שונים?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: שטיגעניסט אמיתי!, חסד 053, החיים טובים ועוד 23 משתמשים26 //