יש בבית מרקחת פרינץ טיפות טבעיות לעיניים, עולה בסביבות 50-55 ש"ח
לבן שלי היה רגישות חזקה לשמש, עיינים אדומות ומגורות , הטיפות העבירו את הרגישות לגמרי.
לכל מי שהמלצתי, עזר מאד
אני סובלת מספר שנים מאלרגיה אביבית ואפילו לפני האביב זה לוקח חודש ואחר כך עובר
מכיעה עד קשיי נשימה
אני מסרבת בכל תוקף לקחת סטרואידים, מעדיפה לסבול ולא לקחת וזה סבל לא פשוט בכלל
אין תרופה שאין לה נזק וסטרואידים הם נזק בלתי הפיך
אין הוקוס פוקוס בתרופות מה שעוזר מזיק
יש בהרבה מאד תרופות ומשלות סטרואידים
מומלץ לבקש מרופא משפחה תרופות ומשפחות כמה שפחות מזיקות
משחת פרוטופיק וטיפות ציקלוספורין עובדים על אותו עקרון - נטרול המערכת החיסונית באופן מקומי.והנס שכן עזר לי אבל אני מזהירה מסוכן מאוד בהריון יכול לגרום למומים,
ורק רופא שממש מבין יכול לתת לך מרשם, לי נתן רופא בהדסה משחה(כן משחה) ששמים בתוך העין והיא בעיקרון משחה שמיועדת למשהו אחר לחלוטין ועל המשחה כתוב לא לקרב לעינים אבל בכל זאת התברר לרופאים שהיא מאוד עוזרת למצב כמו שהיה לי קוראים למשחה פרוטופיק רוב רופאי העיניים הלא מומחים יפתחו תעינים ויגידו מה זה, או מה הקשר. אבל, מפעם אחת שאני שמה תמשחה הכל נעלם....
אני אצלם ואשלח מחראיך השם של הטיפות?
נכון, טיפול בסטרואידים מצריך מעקב קבוע של רופא עיניים לבדיקת לחץ תוך עיני.סטרואידים מהווים סכנה ענקית אם נלקחים ללא השגחה צמודה של אחת לשבוע שבועיים גורמים לעיתים לא נדירות בכלל, לעליה של הלחץ בקרנית העין אני לא סתם מזהירה זה התרופה היחידה שעזרה לי, אבל לבסוף התברר שעלה לי הלחץ בקרנית ואם לא הייתי מגיעה לביקור (לא אמרו לי שאני צריכה) זה לא היה נגמר טוב...
איזון זה שם המשחק.אני מסרבת בכל תוקף לקחת סטרואידים, מעדיפה לסבול ולא לקחת וזה סבל לא פשוט בכלל
אין תרופה שאין לה נזק וסטרואידים הם נזק בלתי הפיך
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים