אל תעבדו עלי ואל תחפשו ככה עבודה אצלי. [תסכולים של מראיינת.]

לי סיפרה אחת, שכיום היא כבר לא צריכה לדון לכף זכות, היות ומרגישה.
שמה שתגידי ומה שלא תגידי, לא יהיה טוב אז במילא הבעיה הוא לא בסביבה אלא באדם, להפגע זוהי בחירה אפשר לבחור אחרת. כאשר אדם מתמודד עם משהו. אין לו כוח לשמוע את כל העיצות.

נכתב ע"י שריתיש;2401587:
נו,
אז מי פותחת קורס לנערות הסמינר (ולמחפשות/מחפשי עבודה בכלל)
איך כותבים קורות חיים
איך מגישים
איך ניגשים לראיון
וכיצד משוחחים בו
איך לוחצים ואיך מפעילים פרוטקציה עם טקט.

ובשלב הבא
איך מתנהלים מול בוס/בוסית
איך מתנהלים מול מנהל/ איש צוות בכיר/ עמיתים בעבודה

ובשלב הבא
איך מבקשים העלאה בשכר - ולהצליח לקבל העלאה...
ולא, לא ניגשים שבועיים אחרי שהתקבלת לבקש העלאה כי "את נורא משקיעה"

ובשלב הסופי- איך עוזבים מקום עבודה , במקרה שאת עוזבת מרצונך כי מצאת מקום אחר, את מודיעה חודש מראש ובחודש הזה יש נטיה "לפרוק כל עול"- להגיע מאוחר לעבודה , להשאיר נושאים פתוחים לטיפול, ולא להיות אכפתית בחפיפה למי שמחליף שיקבל הכל מסודר וברור, אז חוץ מחילול השם שבדבר יש את הענין של בור ששתית ממנו מים וכו'... וגם שא"א לדעת מתי תצטרכי את המקום עבודה הקודם שעבדת . (אני כותבת את זה מתוך סיפור שהיה לנו לאחרונה בעבודה עובדת שעזבה והרסה את כל התדמית החיובית והמדהימה שהיתה עליה בשנים שעבדה לכזו שלילית.. בחודש אחד.. וזה מה שנשאר ממנה כ"כ חבל!)

נכתב ע"י שריתיש;2401587:
נו,
אז מי פותחת קורס לנערות הסמינר (ולמחפשות/מחפשי עבודה בכלל)
איך כותבים קורות חיים
איך מגישים
איך ניגשים לראיון
וכיצד משוחחים בו
איך לוחצים ואיך מפעילים פרוטקציה עם טקט.

ובשלב הבא
איך מתנהלים מול בוס/בוסית
איך מתנהלים מול מנהל/ איש צוות בכיר/ עמיתים בעבודה

ובשלב הבא
איך מבקשים העלאה בשכר - ולהצליח לקבל העלאה...
ולא, לא ניגשים שבועיים אחרי שהתקבלת לבקש העלאה כי "את נורא משקיעה"
אני חושב שבקו של 'וועד הרבנים' 0722-722-722 יש כמה הרצאות בעניין.
ככל שאני זוכר נכון בשלוחה 8

נכתב ע"י ch3;2401707:
לי סיפרה אחת, שכיום היא כבר לא צריכה לדון לכף זכות, היות ומרגישה.
שמה שתגידי ומה שלא תגידי, לא יהיה טוב אז במילא הבעיה הוא לא בסביבה אלא באדם, להפגע זוהי בחירה אפשר לבחור אחרת. כאשר אדם מתמודד עם משהו. אין לו כוח לשמוע את כל העיצות.

נכון. אבל כמו שאמרת להיפגע זה בחירה.
כן מסכימה לחלוטין.

נכתב ע"י בפוטנציאל;2401757:
נכון. אבל כמו שאמרת להיפגע זה בחירה.
כן מסכימה לחלוטין.

הבהרה, היא דיברה על עצמה. שהיא לא אמורה להיפגע.
לגבי הסביבה זה הפוך... אני לא אמורה ללמד את האדם שאיתו אני מדברת לא להיפגע. ובמילא, תפקידי להזהר.

נכתב ע"י ch3;2401769:
הבהרה, היא דיברה על עצמה. שהיא לא אמורה להיפגע.
לגבי הסביבה זה הפוך... אני לא אמורה ללמד את האדם שאיתו אני מדברת לא להיפגע. ובמילא, תפקידי להזהר.

צודקת בכל מילה.

נכתב ע"י בפוטנציאל;2401701:
המסקנה שלי שטקט זה לא נוסחה אחת אלא ביחס לדובר ומצב.

ומהחוויה האישית שלי.
אירוע משמעותי התרגש בחיי והיתה בזה סקרנות רבה מצד הסביבה הקרובה.
ושאלו אותי 2 אנשים את אותה שאלה.
על אחד כעסתי נורא והשני הומחאתי .
איך זה?
מהראשון היה נראה לי יכנעות והשני התענינות ושותפות.

אז לפעמים אם מישהו שואל אותכם זה לא כי הוא חסר טאקט אלא כי לנו לא נעים לשתף אותו והוא הרגיש איתנו בנוח וניסה לדאוג לנו. תחשבו על זה.

מסר אמיתי ונהדר!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה