נכתב ע"י trew;818311:מכיר משפחה שבאמת עשתה בריכה בסלון של הבית
(מה הם עשו אחרי זה עם המים, שתפו את הבית?)
בכל אופן מרענן ביותר (למה לא כתוב אין כניסה לאמהות?)
דווקא לקחתי ברצינות, לפעמים זו המציאות מסביב לכיור במטבח שלי....נכתב ע"י מיריG;818301:ציירתי למשהו אחר ופתאום התגלץ' לי הציור הזה,החום כנראה משפיע,אז ניסיתי להתרענן.
הרעיון היה של אמאנכתב ע"י מיריG;818315:אמא,יצאה לסידורים.
נכתב ע"י *לאה;818363:חמוד, מקסים, גם הרעיון וגם הציור...
אני מכירה כמה ילדים שעשו השבוע ג'ימבורי על המיטות עד שהן התפרקו לגמרי,
אז במחשבה שני'ה עדיף בריכה...![]()
נכתב ע"י bekki;818382:זה מה שנקרא: הילדים לא גומרים אף פעם להפתיע...
גם אנחנו היינו לא מזמן כאלה.![]()
טוב, אתה מבזיק לה חיוך אחד כמו זה שמופיע לך בפרופיל, וזה עובר לה.נכתב ע"י yoyoBL;818401:אני מסוגל להכין בריכה בסלון של אמא שלי והיא אפילו לא תיהיה מופתעת (מופתעת לא, במצב רוח קטלני כן)
נכתב ע"י ותמיד לבחור;818645:טוב, אתה מבזיק לה חיוך אחד כמו זה שמופיע לך בפרופיל, וזה עובר לה.![]()
נכתב ע"י yoyoBL;818670:רק החיוכים בציורים משכנעים, אם אני ינסה לתת לאמא היקרה שלי כזה חיוך אחרי כזה פעלול חוץ ממחבט בראש לא יצא לי מיזה הרבה...
נכתב ע"י yoyoBL;818401:ה זאת אומרת עד לא מזמן?
אני מסוגל להכין בריכה בסלון של אמא שלי והיא אפילו לא תיהיה מופתעת (מופתעת לא, במצב רוח קטלני כן)
ביצוע מעולה, ממש צחקתי ונהנתי, אווירה קופצנית ונעימה,יפה מאוד!
נכתב ע"י bekki;818757:ככה זה כשלא גרים כבר עם ההורים.
בסלון שלהם,כןןןןן!!!
בסלון שלי???לאאאאאאאאאא![]()
ומה בשאר הימים, ג'ימבורי, ולקחת משכנתא?נכתב ע"י רקורדית;818791:טיפ- לעשות את זה בסופשבוע, ולנצל את ההזדמנות לשטיפה יסודית
![]()
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים