כל אזכור לאומני בכל תלונה שהיא - יהווה סיבה לגנוז את התלונה ככזו שנגועה במניע גזעני, ולא עניינית.עלה לי רעיון למערכת לתלונות על תחבורה ציבורית, צפו בקובץ המצורף
ואם יש בידכם להביא את הרעיון לביצוע תהיה לכם זכות גדולה
לידיעתךעלה לי רעיון למערכת לתלונות על תחבורה ציבורית, צפו בקובץ המצורף
קוויתי שהמכתב מגיע לידיים חרדיות, - ללשכת הרב מקלבכל אזכור לאומני בכל תלונה שהיא - יהווה סיבה לגנוז את התלונה ככזו שנגועה במניע גזעני, ולא עניינית.
לגופו של ענין, משרד התחבורה לא מעוניין כנראה בהרבה תלונות, ותעיד על כך ההתנהלות של המחלקה הממונה על התלונות היום, הטיפול מתנהל בעצלתיים, וממש דוחפים אותך לוותר על לבוא להעיד, וכך סוגרים את התלונה.
כנראה שמספר גבוה של תלונות יתייג את התח"צ כפחות מוצלחת מבעבר, וזה ייחשב כישלון של המשרד.
ככה שהרעיון אולי יפה, אבל לא יתקבל.
נכון, אבל אין לי מזה כלום הרעיון שלי זה המשך הטיפוללידיעתך
כבר היום, הנהג מחויב לתת את הפרטים שלו לכל נוסע הדורש זאת, במידה ולא, זו עבירה פלילית
הטיפול של מקלב לא אמור נגד ערביםרק לענ"ד בחיים אל תביא כזה ניסוח מכתב למשרד התחבורה כי אין סיכוי שאם כזה ניסוח על ערבים הם יתייחסו ברצינות וגם מקלב לענ"ד לא יעשה שינוי משמעותי מכח מכתב שיכול לסבך אותו עם השמאל המתייפיף
יישר כח ובהצלחה!!עלה לי רעיון למערכת לתלונות על תחבורה ציבורית, צפו בקובץ המצורף
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים