דרוש מידע אמא?- באיזה גיל עשית/ תעשי עגילים לבת שלך? לפי מה החלטת?

• הוסף לסימניות
נראה לי שבמקום לכתוב באיזה גיל אפשר לכתוב חסידית או ליטאית ונדע לבד;)

לגמרי;):)

• הוסף לסימניות
במעון לא נותנים לענוד עגילים מטעמי בטיחות!!!
תלוי באיזה מעון

אני עשיתי לבת שלי בגיל 7 חודשים, היא בכתה מאדד, הנקתי ועבר לה.
אבל אף אחת לא כתבה על מה שקורה אחרי, אולי זה קרה רק אצלי?
ביום שעשינו את העגילים, הנקתי אותה ואז היא קמה בפתאומיות, העגיל נתפס באיזה חוט בסריג שלי והעגיל נמשך כ"כ חזק שהוא יצא מהאוזן, עד היום יש לי טראומה מזה והיא צרחה נוראות.
ואח"כ נתפס לה עוד כמה פעמים בבגד שלי, בבגד שלה, זה כאב במיוחד בימים הראשונים שהמקום רגיש.
היום היא בת שנה ורבע וכשזה קורה לה היא רק מראה לי ולא בוכה וזה גם הרבה פחות קורה כי אז זה היה בגדי חורף, סריגים וכאלה שיש יותר במה להיתפס.
כשזה קרה בפעם הראשונה החלטתי שלבת הבאה אני יעשה רק כשהיא תבקש והיא תבין. שגם היא יכאב לה היא תדע שהיא רצתה את זה.

• הוסף לסימניות
שימו לב שהעזריקאין, ששמים בחנויות לאילחוש הוא לא מאוד מאלחש.
אפשר לקנות משחה הרבה יותר מוצלחת בשם "אמלה" טוענים שהיא מרדימה יותר טוב את המקום.
חשוב בכל מקרה להמתין את הזמן שמופיע בהוראות כדי שישפיע כי לפעמים בחנויות מזדרזים...

• הוסף לסימניות
אני עשיתי בגיל ארבעה חודשים בדיוק היה לנו אירוסין
לי עשו בגיל 7 וזה כאב לי נורא ובאותו רגע הבטחתי לעצמי
לעשות לבנות שלי עגילים שהן תינוקות (באמת באמת, זה מה שעלה לי בראש שאקדח חורר אותי)

נכון מאווד ,גם לי עשו בגיל גדול יחסית 4-5 וצרחתי בלי סוף !!
לכן אנחנו מקפידים לעשות בגיל שבועיים .
הם מייד נרדמים ,בלי הכנות ,בלי טראמות ובלי חרדות !

• הוסף לסימניות
עגילים זה לא חובה!!!!!!!!
שהילדה גדולה ורוצה בכיף אני יעשה לה אבל רק מגיל שהיא יכולה להתעסק בזה בעצמה. למה שילדה קטנה תתמודד עם דבר כזה עדין? אני הייתי בבית חולים בגלל זיהום שניהיה לי מעגיל חדש. מאז לא מתקרבת לזה

• הוסף לסימניות
לא יכולה לראות תינוקות עם עגילים.
תינוק זה דבר שלם וטהור ויש לו את היופי התינוקי והרך הזה שחבל לקלקל, ובשביל מה צריך? התינוקת מתוקה ויפה כל כך, וזה מרגיש לי פשוט מיותר.

אחר כך מגיעים החצ'קונים וכל השאר, אז לפחות שיהיה עגילים... ;)

תכל'ס, לדעתי גיל בית ספר זה גיל ממש מתאים לעגילים. לא לפני זה.

מצטרפת לכל מילה!

• הוסף לסימניות
אני רואה את כל הצ'למריות הקטנטנות עם קרחת נוצצת ועגילי זהב....
מאוד לא לטעמי--- אני לא עושה עד שיש קוקו עד המותניים
וואוו
אני מה זה לא "צ'למרית" במובן של ה "צ'למרית"....
רק אל תגידי לי שאת מתארת אותי ככה

• הוסף לסימניות
בגיל חצי שנה בערך..... בוכה לשניה וזהו.....
כשגדלים זה יותר כואב

• הוסף לסימניות
עגילים זה לא חובה!!!!!!!!
שהילדה גדולה ורוצה בכיף אני יעשה לה אבל רק מגיל שהיא יכולה להתעסק בזה בעצמה. למה שילדה קטנה תתמודד עם דבר כזה עדין? אני הייתי בבית חולים בגלל זיהום שניהיה לי מעגיל חדש. מאז לא מתקרבת לזה

חייב להרגיל אותן מגיל צעיר שהיא בת וזה כואב היופי ...
אבל חייב לסבול בשבילו ,כדי שלא תיראה "גוחכא " כשתגדל .
ולגבי הזיהום קונים עגילי זהב חישוק (שגם לא נתקע ).

• הוסף לסימניות
לכל הלהוטות לעשות מגיל לידה
שימו לב
במעון לא נותנים לענוד עגילים מטעמי בטיחות!!!
שטויות

טכנית כשעגיל נאבד זה מעצבן אותם ובצדק.

• הוסף לסימניות
לגדולה עשיתי בגיל שנתיים+ בעגיל הראשון היה בסדר אבל בעגיל השני היא פחדה וזזה ולכן החור יצא קצת יותר למעלה.
אצל הקטנה עשיתי בגיל שנה אצל אחת יותר מומחית ויצא מצוין.היא בקושי בכתה.
נ.ב-
אני שמעתי מכמה מקומות שלא כדאי לעשות לפני גיל חצי שנה כי התנוך גודל ולפעמים החור לא נשאר באמצע.

• הוסף לסימניות
במעון שאני שלחתי לא אמרו לי כלום.
אני עושה בגיל 3-4 חודשים עגילים עדינות וקטנטנות כי אני גם לא אוהבת קרחת עם עגילים גדולות ומגושמות.
מישהי מפה שילדה פעם בקנדה סיפרה לי שבביה"ח פתאום מחזירים לה את התינוקת עם זוג עגילים!!!:eek::eek:

• הוסף לסימניות
במעון שאני שלחתי לא אמרו לי כלום.
אני עושה בגיל 3-4 חודשים עגילים עדינות וקטנטנות כי אני גם לא אוהבת קרחת עם עגילים גדולות ומגושמות.
מישהי מפה שילדה פעם בקנדה סיפרה לי שבביה"ח פתאום מחזירים לה את התינוקת עם זוג עגילים!!!:eek::eek:
ווואוו ,מגניב.
חייב להיכנס גם לישראל ,לא מסוגלת לראות נשים ללא עגילים ..

• הוסף לסימניות
לדעתי הכי טוב כמה שיותר מוקדם, אפילו בגיל שבועיים שלושה..
אז זה לוודאי לא כואב, וחסכת לה את הכאב הזה..
אישית גם לי יש מגיל שבועיים, ולכל אחיותיי,
מה שכן, יש לפעמים שתנוך האוזן קטן, ואז יש להמתין מס' חודשים, כי החור יכול לזוז לצד

• תודה
Reactions: B&B

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה