אמבטיה בגודל וצורת מקלחון

• הוסף לסימניות
בעקבות מעבר לדירה עם מקלחון בלבד אך כשנה לפני שיפוץ אני זקוקה לאמבטיה בשביל הילדים הקטנים אבל לא רוצה לשנות יותר מדי את חדר האמבטיה כרגע.
האם יש דבר כזה להלביש אמבטיה קטנה (בעיקר דפנות אטומות) על מקלחון ולהשאיר אותו בגודל הנוכחי?
אשמח למענה ע"י המנוסים ואם יש תמונות זה יהיה מושלם!
תודה רבה!

• הוסף לסימניות
האם יש דבר כזה להלביש אמבטיה קטנה (בעיקר דפנות אטומות) על מקלחון ולהשאיר אותו בגודל הנוכחי?
כנראה שלא
אלא אם המקלחון ענק
האמבטיה הכי קטנה שקיימת בשוק היא באורך 105 סמ

• הוסף לסימניות
יש אולי דרך ליצור מעין דפנות שיהיו לגמרי אטומים למים?

• הוסף לסימניות
מחפשת עדיין פתרון יצירתי.
אולי בכל אופן יש פה מישהו עם רעיונות מקוריים לענין?

• הוסף לסימניות
גם אני עוברת דירה ובחדר האמבטיה יש רק מקלחונים בלי דפנות. אשמח לשמוע רעיונות יצירתיים, כמו אמבטיה פלסטיק, וכד' לפתרון נוח ופרקטי עד השיפוץ

• הוסף לסימניות
אני מכירה מישהו שיצר דפנות מקרמיקות,
עם איטום של יריעות בפנים וקיר בלוק מהרצפה! (40 ס"מ נניח)
הם השרו שם מים כמה שעות, בדקו שאין נזילה לשכנים, ומאז משתמשים כאמבטיה.
זה קצת פחות נעים לשבת על זה ברגע שזה קרמיקה, היו צריכים להקפיד אולי על קרמיקה מבריקה ולא מט

• הוסף לסימניות
תשימו בריכה מתנפחת קטנה

• הוסף לסימניות
זה קצת פחות נעים לשבת על זה ברגע שזה קרמיקה, היו צריכים להקפיד אולי על קרמיקה מבריקה ולא מט
לא בטוחה שמספיק הבנתי מה הם עשו. יש מצב לפרט יותר?

• הוסף לסימניות
יש אמבטיה מתקפלת
לילדים זה יכול להספיק באופן זמני

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
לא בטוחה שמספיק הבנתי מה הם עשו. יש מצב לפרט יותר?
הם פשוט יצרו אמבטיה מלבנים - בלוקים של בניה.
שמו קיר לבנים נמוך שהוא הקיר של האמבטיה,
כיסו אותו ואת הרצפה והדפנות האחרות - ביריעות איטום
ציפו את הכל בקרמיקות
והנה להם אמבטיה מקרמיקה

• הוסף לסימניות
צריך לשים לב שזאת קרמיקה נגד החלקה!
בחדרי רחצה חובה לרצף בריצוף מונע החלקה ק"ו אם מרצפים בתוך האמבטיה (אם הבנתי נכון מה עשו שם...)

• הוסף לסימניות
צריך לשים לב שזאת קרמיקה נגד החלקה!
בחדרי רחצה חובה לרצף בריצוף מונע החלקה ק"ו אם מרצפים בתוך האמבטיה (אם הבנתי נכון מה עשו שם...)
הערה חשובה, כנראה בגלל זה שמו ריצוף מחוספס (הבנת נכון)
למרות שבמחשבה שניה - אמבטיה קלאסית היא לא מחוספסת אלא מבריקה...

• הוסף לסימניות
מה הגודל של המקלחון?

• הוסף לסימניות
מציעה להעלות שרטוט של כל חדר האמבטיה.ע שיתי לאחרונה דבר כזה.
חדר רחצה שהיה בו מקלחון אסלה וכיור.
סובבנו את האסלה וקיבלנו מקום לאמבטיה בגודל רגיל. הכל ללא שבירה של אריחים בריצפה ובקירות.

• הוסף לסימניות
מציעה להעלות שרטוט של כל חדר האמבטיה.ע שיתי לאחרונה דבר כזה.
חדר רחצה שהיה בו מקלחון אסלה וכיור.
סובבנו את האסלה וקיבלנו מקום לאמבטיה בגודל רגיל. הכל ללא שבירה של אריחים בריצפה ובקירות.
מעלה שרטוט ממש לא מדויק וללא מידות.
במקור היה כנראה אמבטיה בגודל רגיל על האורך וכיור מול הכניסה והם שינו את זה לפי השרטוט המצורף.
כמובן שתמיד אפשר להוציא את הכיור ולשים מקלחת אבל אני לא מעוניינת בשבירת מרצפות ולא בשיפוץ מסיבי לאזור.
הריבוע השחור הוא עמוד.
אמבטיה עם עמוד.jpg

מקווה שיהיה מספיק מובן...

• הוסף לסימניות
זו אכן אפשרות מעשית. רק שימו לב שבלוקים +יריעות + קרמיקה תופסים נפח ואז כמה מקום ישאר ? בשביל לשבת כנראה שלא.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה