אמבטיה בגודל וצורת מקלחון

• הוסף לסימניות
מציעה להעלות שרטוט של כל חדר האמבטיה.ע שיתי לאחרונה דבר כזה.
חדר רחצה שהיה בו מקלחון אסלה וכיור.
סובבנו את האסלה וקיבלנו מקום לאמבטיה בגודל רגיל. הכל ללא שבירה של אריחים בריצפה ובקירות.
מצרפת שרטוט ללא מידות. כמובן שתמיד יש אופציה להוציא את הכיור ולשים אמבטיה נורמלית אבל אני לא מעוניינת בשיפוץ מסיבי ומרצפות וכדו'.
הריבוע השחור זה עמוד.
תודה!
אמבטיה עם עמוד.jpg

• הוסף לסימניות
גודל של מקלחון - כנראה אפשר למצוא איזה סל פלסטיק מתאים

• הוסף לסימניות
אני מכירה מישהו שיצר דפנות מקרמיקות,
עם איטום של יריעות בפנים וקיר בלוק מהרצפה! (40 ס"מ נניח)
הם השרו שם מים כמה שעות, בדקו שאין נזילה לשכנים, ומאז משתמשים כאמבטיה.
זה קצת פחות נעים לשבת על זה ברגע שזה קרמיקה, היו צריכים להקפיד אולי על קרמיקה מבריקה ולא מט
האם יש לך אפשרות לשלוח לי באישי פרטים של האנשים שיצרו את האמבטיה הנ"ל?
יש לי מקלחון שיש ב2 קירות שלו עמודי בסיס בגובה של כ50 סמ וכן קיר שלישי מחופה קרמיקה. אני רוצה לשים שם אמבטיה ונראה לי שהפתרון שהצעת יכול להתאים בדיוק למבנה שלנו. לכאורה אני צריכה רק להוסיף קיר רביעי ולדאוג לאיטום.
אשמח מאד אם תוכלי לקשר אותי עם האנשים שהזכרת כדי שאוכל לבקש מהם לראות את האמבטיה שייצרו ולהראות את זה לקבלן שלנו

• הוסף לסימניות
האם יש לך אפשרות לשלוח לי באישי פרטים של האנשים שיצרו את האמבטיה הנ"ל?
יש לי מקלחון שיש ב2 קירות שלו עמודי בסיס בגובה של כ50 סמ וכן קיר שלישי מחופה קרמיקה. אני רוצה לשים שם אמבטיה ונראה לי שהפתרון שהצעת יכול להתאים בדיוק למבנה שלנו. לכאורה אני צריכה רק להוסיף קיר רביעי ולדאוג לאיטום.
אשמח מאד אם תוכלי לקשר אותי עם האנשים שהזכרת כדי שאוכל לבקש מהם לראות את האמבטיה שייצרו ולהראות את זה לקבלן שלנו
הקבלן שלהם לא היה מומלץ, כך שהשם שלו לא יעזור לך
יכולה לנסות לבקש תמונה בשבילך, מקווה שאשיג

• הוסף לסימניות
אולי יש מצב שאפשר לשים כאילו מחיצה זכוכית של אמבטיה, במקום עומדת - שוכבת
להדביק היטב בסיליקון
כמובן צריך איזה סיומת טובה שלא יהיה מסוכן לצאת ולהכנס
מדברת על מחיצה מסגנון ששמים בד"כ בתור תמיכה לדלת זכוכית גם

• הוסף לסימניות
@byy בעקבות התגובה שלך חפשתי ברשת וראיתי אמבטיה מתקפלת למבוגרים.
האם את מכירה מישהו שמשתמש באמבטיה מתקפלת?
הצורך שלי הוא בשביל יחידת דיור לזוג צעיר, יש מקלחון גדול (בערך 80X140) אבל אין אמבטיה.

• תודה
Reactions: byy

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה