כשאת עושה הזמנה אמזון מחשבים את המכס הצפוי, בכל מקרה שתהיי זכאית להחזר על המכס הם מחזירים לך אותו דרך האתר.שואלת עבור חברה:
האם כשמחזירים לאמזון מוצר ששולם עליו מכס, האם כשמחזירים אמורים לקבל החזר גם על המכס?
איך? האם מזדכים דרך אמזון או שזה קשור למדינה? ואז למי צריך לפנות?
כשאת עושה הזמנה אמזון מחשבים את המכס הצפוי, בכל מקרה שתהיי זכאית להחזר על המכס הם מחזירים לך אותו דרך האתר.
היתרון שלהם זה שאת לא צריכה להתממשק עם המכס או חברת שליחויות אלא הכל דרך האתר.
יש להם שירות מצוין++ אל חשש.
שילמת את המכס דרכם או ישירות?תודה על התשובה המפורטת, ומוסיפה חברתי לשאול:
בטופס ההחזרה שקיבלתי מהם כפי שאני רואה הם כתבו שהם מזכים אותי
על הסכום של המוצר + המשלוח אבל בלי הסכום של המכס.
איך אני אמורה לשאול אותם מה לגבי המכס?
שילמת את המכס דרכם או ישירות?
מציעה לפנות לשירות לקוחות שלהם.
אגב, רק עכשיו אני שמה לב ששאלת מה קורה במצב שמחזירים מוצר. תגובתי קודם התייחסה לכך שהם מחייבים דרכם מכס, ואם בסוף המוצר נכנס לארץ ולא נדרש תשלום עבורו, הם מחזירים לך אוטומטית.
אבל יש להם אחלה שירות לקוחות, מאמינה שיחזירו לך את התשלום.
לא יצא לי להחזיר להם.האם יצא לך החזיר להם אי פעם? ואם כן דרך איזו חברה הכי מומלץ לשלוח להם חזרה?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים