דרוש מידע אמירות מטופשות של אחיות בטיפת חלב

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
הבה וניתן כח לכל אותן נשים צעירות וירוקות שלוקחות ללב כל אמירה והערה של אחיות בטיפת חלב.
מהם המשפטים שנאמרו לכן ע''י אחיות בטיפת חלב?
מה נוכל לאמר לאותן נשים שרוחן נפלה בקרבן בעקבות כך?
העם איתכן, גיבורות החיל!!

• הוסף לסימניות
אין לך מספיק לתת לו, את חייבת לתת תוספת. (באמת?! אז למה יש לי אפילו לתרום לאחרים?)
הוא מתחת לאחוזון. (אז מה, גם אני...)
הוא צריך פיזיותרפיה(את צודקת, אני צריכה יותר לשבת איתו על הרצפה, תודה על התזכורת)

לפעמים הן מעירות הערות נכונות,
אבל לקחת הכל בערבון מוגבל.
לבדוק, אבל בלי להלחץ!

• הוסף לסימניות
הבת שלך מתחת לאחוזון - [נכון. ומה את רוצה שאמתח אותה עד שתגדל?]
למה לא המשכת להניק [אולי לתת לך דו''ח מלא על כל הלו''ז שלי?]
למה לא הגעת לחיסון בזמן - עבר כבר עשרה ימים מהתאריך... [אולי תענו פעם לטלפון, ולא אצטרך לרוץ אחריכם כאילו מחלקים כאן קמחא דפסחא שובר לדירה]
תלכי לבדוק משקל - נראה לי היא רזה מידי [נו, והיית מעדיפה שתהיה שמנה מידי?]
את בטוחה שהחלפת לה לפני שנכנסת - הטיטול לא מריח [ברור, אנחנו כאן כבר שעה, ואת מפחידה אותה עם הקולות שלך]

• הוסף לסימניות
השאלות שלהם על ה'שלום בית' בכלל מפחידות...
"את מרגישה שהוא אלים כלפייך?"
"את מרגישה בודדה?"
"הוא עוזר לך?"

היה לי חבר שכששאלו את אשתו אם הוא אלים כלפיה הוא אמר לה חצי בלחש חצי בקול: "אם תספרי להם זה יכאב לך הרבה יותר", הוא חשב שהוא מצא עם מי להתבדח אבל אחרי כמה ימים הוא זומן לחקירה וכו' וכו':p:ROFLMAO::ROFLMAO:

• הוסף לסימניות
השאלות שלהם על ה'שלום בית' בכלל מפחידות...
"את מרגישה שהוא אלים כלפייך?"
"את מרגישה בודדה?"
"הוא עוזר לך?"

היה לי חבר שכששאלו את אשתו אם הוא אלים כלפיה הוא אמר לה חצי בלחש חצי בקול: "אם תספרי להם זה יכאב לך הרבה יותר", הוא חשב שהוא מצא עם מי להתבדח אבל אחרי כמה ימים הוא זומן לחקירה וכו' וכו':p:ROFLMAO::ROFLMAO:
טובבבבב!

• הוסף לסימניות
רק אצלינו הן פשוט חמודות? מחמיאות על כל דבר, יש להן סבלנות, מראותלי מעצמן את תאריך התפוגה של החיסון שיש לו עוד תוקף בלי שחשבתי לברר.
גם לי מראים את תאריך התפוגה ומאוד נחמדות, כנראה שאת גרה בבית שמש,

• הוסף לסימניות
כנראה שבכל מקום יש גם וגם.
אצלינו יש אחת רוסיה שאני לא מוכנה להכנס אליה, גם שאני יודעת כבר שצריך לשים פס, וגם שאני עם נסיון פי כמה וכמה ברוך ה' ממנה, חבל לי לבזבז כוחות נפש על זה שהיא משכנעת אותי בכל מיני דברים 'לפי הספר', אבל לא חיים לפי הספר , מה לעשות?
ויש אחת 'משלנו', חרדית שיש לה גם ילדים משלה. שמבינה טוב טוב את ההתמודדויות שיש ב''ה כשיש הרבה בליע''ר. רק אליה אני מוכנה להכנס!

• הוסף לסימניות
לא זוכרת את האמירויות שלהן לפרטי פרטים.פרט כמובן היקף ראש קטן וגובה ממוצע ..זה כנראה קלאסי אצל כולן לפי התגובות כאן .
אממה
כשהן שואלות אותי שאלות על אחרי לידה ואיך את מטפלת בתינוק והאם כשהוא קם בלילה את מגלגלת עיניים או דומעת משמחה? ובטוח שזה דמעות של שמחה ולא בכי ?והאם את שמחה בכללי או שאת לא .או שבעצם כן??
באמת חששתי שאכנס לדיכאון מהשאלות המלחיצות שלה והעיניים הפעורות לרווחה.
המעצבן הוא .שזה בסדר גם לבכות ולהיות קצת עייפה וחסרת חשק .זה שינוי דרמטי! אמנם ב"ה עובר .והכל חוזר להיות כרגיל .אבל בחיאת .מרגיש שצריך לבוא לשם אחרי כדור אקמול וקפה חזק.כדי להיות שפויה מהשאלות.
עריכה:
מאמינה שיש לא מעט מקומות שבהם זה לא ככה.חלילה ממש לא הכללה .וגם ייתכן שישנם שאלות שנועדו בכדי לעזור.בכל אופן זה שיתוף החוויה שלי

• הוסף לסימניות
האחיות עושות עבודת קודש.
במקרה, משפחה שהיינו מודעים לצורה המזעזעת שהם גידלו את הילדים...
(הורים שמזניחים את עצמם, חושבים שמותר להם גם להזניח את ילדיהם)

הדבר היחיד שעזר, זו האחות התקיפה של טיפת חלב,
כן! זאתי עם הטון המעצבן והחד משמעי שיכול להוציא כל הורה מהכלים.

שווה שכולנו נרגיש טיפה לא נעים פעם בחצי שנה, אם בדרך זה יכול להציל (כפשוטו ממש!) את נפשם של אי אלו ילדים\תינוקות למשפחות שקופות.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה