אנא, התפללו

• הוסף לסימניות
א-ל נא רפא נא לרך הנולד בן אַלְטֶא לאה חנה בתוך שאר חולי ישראל.
(תינוק מן השלישיה שלקה בדלקת ריאות "לא קלה", כדברי הרופא, והוא בטיפול נמרץ בפגיה, מונשם.)
תזכו למצוות ותהיו בריאים!

• הוסף לסימניות
בבקשה, מי שיכול לומר מזמור תהלים ו/או לתרום פרוטה לצדקה לרפואת התינוק, יבורך מן השמים.

• הוסף לסימניות
קל נא רפא נא לה לנשמת התינוק הרך הנולד שיזכה לרפוא"ש בשחע"י

• הוסף לסימניות
רפואה שלמה בתוך שאר חולי ישראל

• הוסף לסימניות
רפואה שלמה בתוך שאר חולי ישראל!
נתתי צדקה ואמרתי תהלים לזכותו

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ariels;521182:
נתתי צדקה ואמרתי תהלים לזכותו

גם אני

רפואה שלמה במהרה!!! בשורות טובות!

• הוסף לסימניות
תודה! אתם מעודדים ומחממים את הלב. כל המרחם על הבריות מרחמים עליו מן השמים. ימלא ה' כל משאלות לבכם לטובה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י R.Design;521194:
אולי נחלק תהילים?

מתחילה פרקים א'-י'.

רפואה שלמה.

אני אומרת י' - ל' (כולל)

רפואה שלימה בקרוב!

• הוסף לסימניות
תבורכו! אנא המשיכו להתפלל. (אני בדרך לכותל)

• הוסף לסימניות
אני מצטרפת- ל' עד מ'
רפואה שלימה,
שתבשרו בקרוב בשורות טובות!

• הוסף לסימניות
רפואה שלימה. משתדלים להתפלל ולתת צדקה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אושר;521204:
אני מצטרפת- ל' עד מ'
רפואה שלימה,
שתבשרו בקרוב בשורות טובות!

נתתי צדקה וממשיכה להתפלל:
מצטרפת- מ' עד נ'

• הוסף לסימניות
ואני י'-כ' לרפו"ש

ושיהיו רק בשורות טובות!!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י R.Design;521194:
אולי נחלק תהילים?

מתחילה פרקים א'-י'.

רפואה שלמה.

נכתב ע"י YAELJ;521219:
ואני י'-כ' לרפו"ש

ושיהיו רק בשורות טובות!!!
לא ראיתי את הדף השני,
אני יאמר ס'-ע'

• הוסף לסימניות
תרומתי הדלה: פרק ע"א, ותפילה חמה לרפואה שלמה לרך הנולד בן אלטא לאה חנה, שיזכו הוריו לגדלו עם אחיו בבריאות הגוף, השכל והנפש לתורה, לחופה ולמעשים טובים. ובינתיים, הרבה כוח להורים ולסבים.

• הוסף לסימניות
ע"ב - פ'.

רפואה שלימה בקרוב!!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה