- הוסף לסימניות
אנחנו הזמנו היום באתר הזה:יש מצב לקנות חלקים של מקרר שארפ, נשבר לי הפלסטיק של הפריזער.
אבל לא הבטיחו לנו שיגיע לחג...
אפשר גם לאסוף באופן עצמאי, הם נמצאים ביבנה אם אני לא טועה
אנחנו הזמנו היום באתר הזה:יש מצב לקנות חלקים של מקרר שארפ, נשבר לי הפלסטיק של הפריזער.
אנחנו גם מאד נשמח לקבלזרקו ליד הבית שלי מקרר שארפ
תכתוב מהר איזה חלקים אתה צריך לפני שיאספו אותו.
אשמור אותם בלנ"ד, בביתי ונראה בהמשך כיצד אשלח לך אותם.
לנו גם יש מקרר שארפ.יש לי מקרר שארפ
יחסית חדש
5 שנים
מקפיא למעלה מקרר למטה-רגיל
מאז שקנינו אותו היתה רק עוגמת נפש
לא מדברת על הפלסטיקים השבירים שלו
שלמרות שהתנהגנו בו בעדינות הם נשברו
ואנחנו חסרי מדפים
למה אני לא רצה לקנות מדפים?
המקרר כמה שנים כבר מקפיא לנו את כל מה שיש במגירה למטה זאת אומרת אני קונה עגבניות טריות מלפפונים טריים ענבים אפרסקים אחרי כמה ימים הכל מתחיל לקפוא ולהפוך לעובש...
כמה שניסינו הכל לא עזר כלום!
שיחקנו בטמפרטורה,
קראנו למישהו שמבין וכו' וכו..
ושארפ לא הצלחנו להשיג אותם
וכעת אנחנו לפני מעבר דירה
ממש לא בא לנו לסחוב אותו ככה
עכשיו ניסיתי לרוקן אותו מתכולתו
ולנתק מהחשמל לכמה שעות
בעלי טוען שאולי זה יעזור למרות שאני לא מאמינה בו....,(במקרר כן..לא בבעלי...)
אקיצער,אשמח שתגידי לי על כמה מעלות לכוון אותו בf ועל כמה מעלות בr
כי עכשיו זה המבחן שלו האחרון!!
אנא ,נסו לעזור לי אני מיואשת!
תודה!!
אם יש שם מגירת ירקות, וכן מדף המחזיק לבקבוקים - אשמח.בינתיים,
ארד ואאסוף את החלקים שאמצא אלי הביתה.
בהמשך נראה כיצד נשלח אותם.
אשמח לקחת כל מ שיש, כמעט לא נשארו לי חלקים... בלת"ק, @יוסייוסייוס , איפה אתה גר?זרקו ליד הבית שלי מקרר שארפ
תכתוב מהר איזה חלקים אתה צריך לפני שיאספו אותו.
אשמור אותם בלנ"ד, בביתי ונראה בהמשך כיצד אשלח לך אותם.
הם נמצאים בפתח תקוה ברחוב משה דיין 14אנחנו הזמנו היום באתר הזה:
אבל לא הבטיחו לנו שיגיע לחג...נקוה שכן.
אפשר גם לאסוף באופן עצמאי, הם נמצאים ביבנה אם אני לא טועה
אפשר לקנות התקן שבת חיצוני.לנו יש מקרר שארפ שעובד פצצה כבר למעלה מעשור ב"ה
אממה - הלך התקן שבת של המקרר
מעצבן ממש!
מכירים משהו שמתעסק עם חלקי חילוף? אמין?
תודה
באם זה יהיה עדיין רלוונטי אשמח להיות בקשר אחרי החג.ברשותי מקרר שארפ כמו חדש, על חלקיו שהלך לו המדחס.
מעוניין למכור את חלקיו/ מדפיו- 80-100 שח לחלק.
בבני ברק, אזור זבוטינסקי.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים