- הוסף לסימניות
יהיה "עונה" של מקוריים,השאלה האם הילדים יתחברו לחיקוי?
ויהיה עונה של הפלסטיק...
יהיה "עונה" של מקוריים,השאלה האם הילדים יתחברו לחיקוי?
גם אנחנו בני ברקאני גרה בב"ב, היכן את?
שאלתי את בני והוא מסכים (גדל כבר...)
חורף\קיץיהיה "עונה" של מקוריים,
ויהיה עונה של הפלסטיק...
כל הנכתב לעיל כבר קיים!!!שימו לב... כללי שוק... יש כאן הרבה יותר ביקוש מהיצע, המחירים עלולים להאמיר. רק שלא תהיה אינפלציה ושלא יהיו מחאות על יוקר המחיה... (ושלא ירדו לברלין כי את המילקי שם אפשר להשיג בפחות גוגואים...)
עשויים לקום כאן קמפיינים לנזקקים (כמו המודעה שכבר ראינו...), שרי כלכלה וסגניו, וראש הממשלה עוד עלול להיות מודח מתפקידו עקב ליקוי בתפקוד.
העם רוצה צדק כלכלי!
כילד בגוף מבוגר, אני מצביע נגד. אין היתכנות כלכלית. אולי הבנות יקנו את הלוקש הזה...לכן יש כאן כדאיות כלכלית למי שירים את הכפפה וייצר גוגואים בסין,
אתמדברת על הזרקת פלסטיק,לא מדוייק.
כיצרנית משחקים יצרתי חלקי פלסטיק בתלת מימד בסין בסדר גודל דומה בכמות מסחרית
ועלה הרבה פחות מעשר אגורות ליחידה.
(ראו דוגמא של צדפות פלסטיק בחתימה שלי בסרטון המשחק חוות הצדפות ראו מדוייק בדקה 1:10)
לכן יש כאן כדאיות כלכלית למי שירים את הכפפה וייצר גוגואים בסין, ניתן לעשות גם צבעוניים.
השאלה האם הילדים יתחברו לחיקוי?
(אין לי הבנה בתחום המקצועי של הייצור תלת מימד, אבל נראה לי שהצדפות שלי נעשו בתלת מימד ולא בהזרקה)אתמדברת על הזרקת פלסטיק,
שעיקר העלות היא התבנית,
וכאן היא זניחה....
אני עניתי ספציפית להדפסה בתלת מימד,
רוצה שאני יצור לך את הדגם ואת תיצרי את התבנית?
אני יכולה לעזור לך במחקר...
יש לי יד ורגל בתחום ואני אלופה בדגמים של תלת מימד (מכירה סולידוורקס?)
עד שמעתיקים - עושים את הסכום הראשון...(אין לי הבנה בתחום המקצועי של הייצור תלת מימד, אבל נראה לי שהצדפות שלי נעשו בתלת מימד ולא בהזרקה)
במבט שני לא שווה מסחרית לייצר גוגואים מפלסטיק אפילו אם ימכרו לצרכן בזול כגון בעשר אגו' ליחידה,
כי אם הילדים לא יקנו אז....
ואם זה יהיה הצלחה מסחררת תוך שבוע יקומו אלף יבואנים חקיינים וימכרו במחיר הפסד.
ע"ע ספינר, חול קינטי, וקוביה הונגרית שנמכרה עד לפני תקופה בשקלים בודדים עד שנתבעו על הפרת זכויות יוצרים.
אבל גוגואים כידוע לא הומצאו על ידי האדם...
קבלי טיפ אמא שלי קונה בסוף שבוע את המשמשים שהולכים להיזרק מכינה מהם קומפוט שומרת במקרראפשר לאכול הרבה משמשים.
אצלינו המשפחה כמעט קבלה הרעלה.
בעקבות לחץ מטורף מהבנים שלנו לאכול עשרות משמשים.
האיום הכי גדול של האחיות. זה שהיום לא בא להם לאכול משמשים.
משחק רגיל בטוח לא יצא מזה, עכ"פ לא כתחליף. זה נוגד את כל הניחוח של משחק הגוגואים המסורתי.עד שמעתיקים - עושים את הסכום הראשון...
+ אפשר תמיד ליצור הרחבות כמו לוח מענין של צליפה מרחוק וכו'
ולהיות המקוריי...,
אני בטוחה שזה לא בהדפסת תלת מימד,
יש לה מרקם שונה..
והעלות יותר יקרה ביצור המוני,
בקיצור,
אם הייתי בקטע של לפתח מזה משחק
יש הרבה מאוד לאיפה להתפתח..
בלי מתחרים,
רק תזכרי לשמור כמות נחמדה לנכדים שלךלמי שמעוניין המייל שלי P05041812 ג'ימייל
הירושלמים יעשו אבו יויו באלכנוס וישלמו מאאאתיים שקל על האג'ואים. וישמרו אותם בתוך הטוטואים.כולם כאן בני ברקים?
איפה האג'ואיסטים?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים