אנו רצים והם רצים

• הוסף לסימניות
שוק - שער יפו
בהמשך לסידרה של מיכאל דב המוכשר

• הוסף לסימניות
מיוחד!

אבל..
איזה לכלוך. (:confused::confused:)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דוד דנברג;785441:
תשובה : ערבים !!!

מיותר !

תמונות טובות ביותר.! והפעם גם הולכות כסט!

לגבי השניה כמובן שאם הילד היה יותר לצד ימין זה היה עדיף..!

• הוסף לסימניות
מדהים!
אהבתי את המיסגור של השניה

• הוסף לסימניות
ממש ממש יפה!!!
אותי מעניין איך עשית את האיש כהה והילד צבע מקורי?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דבורי ל;786791:
ממש ממש יפה!!!
אותי מעניין איך עשית את האיש כהה והילד צבע מקורי?
תודה !
התמונות לא עברו שום עריכה, הילד עמד במקום מואר והמבוגר בתוך הקשת החשוכה יחסית לבחוץ, מדידת האור נעשתה ע"פ כמות האור שבחוץ כך שהמבוגר צללית כהה נטולת פרטים, והילד מואר כרגיל.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דוד דנברג;785246:
שוק - שער יפו
בהמשך לסידרה של מיכאל דב המוכשר[/Q
איזו מצלמה יש לך? איזה עדשה? הסט ממש מספר סיפור. נפלא!!:)

• הוסף לסימניות
אגב : הייתי באזור הזה בדיוק אתמול כדי לצלם . ואני חייב לציין שאתה עמדת לצלם בצד הערבי ... אך צילמת לתוך הרובע היהודי!! זו היא רחבת התלמוד תורה שברובע!

לא שאני נחשד באהבת ערבים יתרה אלא ש....

דרך אגב : אחלה אזור

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מיכאל דב;787058:
אגב : הייתי באזור הזה בדיוק אתמול כדי לצלם . ואני חייב לציין שאתה עמדת לצלם בצד הערבי ... אך צילמת לתוך הרובע היהודי!! זו היא רחבת התלמוד תורה שברובע!

לא שאני נחשד באהבת ערבים יתרה אלא ש....

דרך אגב : אחלה אזור
זה נגד החוקים לעמוד בצד הערבי ולצלם את הצד היהודי ? לא פייר כלפי הערבים ???
:)

את האשפה הזאת זורקים הערבושים שעוברים בדרכם לבית הספר המוסלמי מכיוון שער האשפות ...
אכן אחלה אזור, אפשר לצלם שם בלי סוף, עד הסוף שבו מהלך על שתיים מזן ערבי משופם וקירח כבר ממש נדלק עליך. :)

• הוסף לסימניות
האם העדשה שלך טובה יותר מ18/270 רואה הבדל בתמונות?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דבורי ל;787165:
האם העדשה שלך טובה יותר מ18/270 רואה הבדל בתמונות?
ברור שככל שהטווח גדול האיכות יורדת, ב270 אומרים שיש בתמונות קצת אובך (מריבוי עדשות בפנים)...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה