תשובה : ערבים !!!נכתב ע"י שקוף;785438:מיוחד!
אבל..
איזה לכלוך. ()
נכתב ע"י דוד דנברג;785441:תשובה : ערבים !!!
תודה !נכתב ע"י דבורי ל;786791:ממש ממש יפה!!!
אותי מעניין איך עשית את האיש כהה והילד צבע מקורי?
נכתב ע"י דוד דנברג;785246:שוק - שער יפו
בהמשך לסידרה של מיכאל דב המוכשר[/Q
איזו מצלמה יש לך? איזה עדשה? הסט ממש מספר סיפור. נפלא!!![]()
נכתב ע"י etyb;787040:מצלמה D90 עדשה 55-200 3.5-5.6.נכתב ע"י דוד דנברג;785246:שוק - שער יפו
בהמשך לסידרה של מיכאל דב המוכשר[/Q
איזו מצלמה יש לך? איזה עדשה? הסט ממש מספר סיפור. נפלא!!![]()
תודה !
זה נגד החוקים לעמוד בצד הערבי ולצלם את הצד היהודי ? לא פייר כלפי הערבים ???נכתב ע"י מיכאל דב;787058:אגב : הייתי באזור הזה בדיוק אתמול כדי לצלם . ואני חייב לציין שאתה עמדת לצלם בצד הערבי ... אך צילמת לתוך הרובע היהודי!! זו היא רחבת התלמוד תורה שברובע!
לא שאני נחשד באהבת ערבים יתרה אלא ש....
דרך אגב : אחלה אזור
ברור שככל שהטווח גדול האיכות יורדת, ב270 אומרים שיש בתמונות קצת אובך (מריבוי עדשות בפנים)...נכתב ע"י דבורי ל;787165:האם העדשה שלך טובה יותר מ18/270 רואה הבדל בתמונות?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים