אני בת 32 וחושבת על הסבת מקצוע לתכנות לא אהבתי מתמטיקה מאד אבל הסתדרתי איך אדע אם מתאים לי
אני למדתי תיכנותאני בת 32 וחושבת על הסבת מקצוע לתכנות לא אהבתי מתמטיקה מאד אבל הסתדרתי איך אדע אם מתאים לי
יש חלק של מתמטיקה, לא כ"כ הרבהאני בת 32 וחושבת על הסבת מקצוע לתכנות לא אהבתי מתמטיקה מאד אבל הסתדרתי איך אדע אם מתאים לי
מסכימה מאד!אני למדתי תיכנות
כל אחד יכול ללמוד את זה
לא קשה כמו שזה נראה
אבל---
לפי דעתי- חייב לאהוב
אי אפשר לעבוד במשו שאת לא מחוברת אליו
אולי אפשר תקופה קצרה ואחרי זה נימאס
אם את אוהבת, לעולם לא ימאס.....
אפשר לעבודחשוב לי להדגיש שגם אם לא אוהבים או גם אם לא טובים בדברים האלה תמיד אפשר גם לעבוד בתכנות.
תתחילי איזה קורס אינטרנטי של תכנות (אולי משהו של פייתון או אולי js) ותראי איך זה מרגיש לך.איך אדע אם מתאים לי
מסכימה במאה אחוזתתחילי איזה קורס אינטרנטי של תכנות (אולי משהו של פייתון או אולי js) ותראי איך זה מרגיש לך.
יש אנשים שלומדים על לולאה ומרגישים שזה ממש מגניב וחושבים מה עוד אפשר לעשות עם זה.
ויש שהכל משעמם אותם.
יש גם באמצע.
פייתון זו שפה מתקדמת ולדעתי קצת קשה יותר וג'בה טיפה מיושנתאני מציע לנסות קורס אינטרנטי קצר באחד מן שפות התכנות הפופולריות, למשל פייתון או ג'אווה סקריפט
חפשו בגוגל
python full youtube course
או
javascript full youtube course
יש הרבה שפתוחים בנטפרי
אלה קורסים של 4-5 שעות, שיקחו לך 10- או 20 שעות לעבור עליהם.
אם תצליחו בזה, תדעו אם אתם מתאימים או לו.
א-ב-ל - זה באנגלית.
להלן כמה הצעות (לא המלצות, סתם דברים שמצאתי בחיפוש בגוגל):
![]()
Python Tutorial - Python Full Course for Beginners
Become a Python pro! 🚀 This comprehensive tutorial takes you from beginner to hero, covering the basics, machine learning, and web development projects.🚀 W...www.youtube.com
![]()
JavaScript Programming - Full Course
Learn JavaScript from scratch by solving over a hundred different coding challenges. Go here for the interactive browser version: https://scrimba.com/learn/l...www.youtube.com
פייתון נקראת השפה הקלה ביותר למתחיליםפייתון זו שפה מתקדמת ולדעתי קצת קשה יותר וג'בה טיפה מיושנת
אני הייתי מתחילה בC או #C
במידה וקיימים קורסים אינטרנטים בשפות האלו
פייתון קלה?פייתון נקראת השפה הקלה ביותר למתחילים
יש בה גם קורסים לילדים
לעומת C שהיא שפה קשה ממש הידועה כקשה בקרב כל התכנתים, ו C# שאמנם לא נחשבת כקשה אבל גם לא כקלה
גם JS קלה למדי והיא מאד פופולארית היום
C, מתוקף היותה שפה ישנה מאד, היא שפה שלא תומכת בפונקציות מועילות ומקלות, וניהול המצביעים בה לדוגמא הוא קשה מ-א-ד גם למתכנתים מנוסים. מדבריך אני מסיקה שאתה מיומן בשימוש בשפה זו ולכן היא נראית לך כקלה.ולדעתי c ו c# בכלל לא קשות
www.datapoint.training
שוק ההייטק נחשב כשוק לצעירים, למרות שלאחרונה יש עליה קלה בהעסקת מבוגרים.ואפשר גם להתחיל ללמוד בגיל מבוגר?
שוק העבודה פתוח גם למתחילים מעל לגיל 30?
אני שואלת כי גם אני מתעניינת בכך...
הגדרה בול!לשים לב לפרטי פרטים וראש מסודר
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים