אני בת 32 וחושבת על הסבת מקצוע לתכנות לא אהבתי מתמטיקה מאד אבל הסתדרתי איך אדע אם מתאים לי

• פותח הנושא A.H.
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
אני בת 32 וחושבת על הסבת מקצוע לתכנות לא אהבתי מתמטיקה מאד אבל הסתדרתי איך אדע אם מתאים לי

• הוסף לסימניות
אני למדתי תיכנות
כל אחד יכול ללמוד את זה
לא קשה כמו שזה נראה
אבל---
לפי דעתי- חייב לאהוב
אי אפשר לעבוד במשו שאת לא מחוברת אליו
אולי אפשר תקופה קצרה ואחרי זה נימאס
אם את אוהבת, לעולם לא ימאס.....

• הוסף לסימניות
יש חלק של מתמטיקה, לא כ"כ הרבה
צריך פחות את המתמטיקה עצמה יותר את הראש המתמטי - כלומר חשיבה לוגית
בתכנות- זה מאסט בשביל להיות מתכנתת טובה

• הוסף לסימניות
אני למדתי תיכנות
כל אחד יכול ללמוד את זה
לא קשה כמו שזה נראה
אבל---
לפי דעתי- חייב לאהוב
אי אפשר לעבוד במשו שאת לא מחוברת אליו
אולי אפשר תקופה קצרה ואחרי זה נימאס
אם את אוהבת, לעולם לא ימאס.....
מסכימה מאד!
הלימודים מתאימים לבינוניות ומעלה , לא מאד קשים!
אבל בשביל לעבוד כדאי מאד לאהוב את זה!
כמה דברים על תכנות:
1) כל הזמן צריך להתקדם וללמוד.
2) חשוב לאהוב ולדעת לקרוא וללמוד לבד מהאינטרנט.
3) חשוב מאש להיות עם ראש גדול, ואני מתכוונת להנות מהדרך ולא מהתוצאה.
ז"א הרבה מהתכנות זה להתעכב על דברים לעומק, לפתור ולהבין בעיות ולא רק לסיים משימות ולעשות V.

חשוב לי להדגיש שגם אם לא אוהבים או גם אם לא טובים בדברים האלה תמיד אפשר גם לעבוד בתכנות.
יש ים של סוגי עבודות, יש כאלה שדורשים התקדמות והרבה פיתוח של דברים חדשים ולמידה עצמית ויש מקומות הרבה יותר רגועים שדורשים מהמתכנת את הידע שיודע עם הרבה פחות התקדמות ולמידה עצמית
רק בשביל להצליח ולהתקדםאני חושבת שחשוב התכונות האלה, במיוחד אם מדובר בהסבה.

• הוסף לסימניות
חשוב לי להדגיש שגם אם לא אוהבים או גם אם לא טובים בדברים האלה תמיד אפשר גם לעבוד בתכנות.
אפשר לעבוד
אבל בשביל עבודה לטווח רחוק חייב לאהוב
מנסיון רב.. לצערי..
אם את לא נהנת בעבודה ומהעבודה
אחרי שנה שנתיים את בורחת משם..

• הוסף לסימניות
לא בתחום בכלל
אבל גם יודעת שחשוב ללמוד טוב
יש קורסים מקוצרים של כ 3 חודשים, נשים לומדות ורואות את עצמן מתכנתות ולמעשה מהקורסים האלה א''א לצאת מתכנתת....

• הוסף לסימניות
איך אדע אם מתאים לי
תתחילי איזה קורס אינטרנטי של תכנות (אולי משהו של פייתון או אולי js) ותראי איך זה מרגיש לך.
יש אנשים שלומדים על לולאה ומרגישים שזה ממש מגניב וחושבים מה עוד אפשר לעשות עם זה.
ויש שהכל משעמם אותם.
יש גם באמצע.

• הוסף לסימניות
חייבים לדעת אנגלית?
תודה

• הוסף לסימניות
מאוד חשוב לדעת אנגלית, לפחות להבין מה קוראים כי רוב החומר באנגלית. חוץ מזה בחברות הגדולות כל התקשורת לרוב תהיה באנגלית.
לגבי הסבה- מסכימה מאוד עם העניין שצריך לאהוב, אחרת מאוד קשה לעבוד את כל השעות ולתת את התוצאות המתבקשות בעבודה...
לגבי מתמטיקה - אם מדובר בתואר, יש המון לימודי מתמטיקה בתואר. אבל בעבודה עצמה אפשר לבחור תחום שלא קשור למתמטיקה בכלל​

• הוסף לסימניות
תתחילי איזה קורס אינטרנטי של תכנות (אולי משהו של פייתון או אולי js) ותראי איך זה מרגיש לך.
יש אנשים שלומדים על לולאה ומרגישים שזה ממש מגניב וחושבים מה עוד אפשר לעשות עם זה.
ויש שהכל משעמם אותם.
יש גם באמצע.
מסכימה במאה אחוז
יכולה לעזור לך למצוא קורסים מתאימים אם מעניין אותך....

• הוסף לסימניות
אני מציע לנסות קורס אינטרנטי קצר באחד מן שפות התכנות הפופולריות, למשל פייתון או ג'אווה סקריפט
חפשו בגוגל
python full youtube course
או
javascript full youtube course

יש הרבה שפתוחים בנטפרי
אלה קורסים של 4-5 שעות, שיקחו לך 10- או 20 שעות לעבור עליהם.
אם תצליחו בזה, תדעו אם אתם מתאימים או לו.

א-ב-ל - זה באנגלית.

להלן כמה הצעות (לא המלצות, סתם דברים שמצאתי בחיפוש בגוגל):

• הוסף לסימניות
אני מציע לנסות קורס אינטרנטי קצר באחד מן שפות התכנות הפופולריות, למשל פייתון או ג'אווה סקריפט
חפשו בגוגל
python full youtube course
או
javascript full youtube course

יש הרבה שפתוחים בנטפרי
אלה קורסים של 4-5 שעות, שיקחו לך 10- או 20 שעות לעבור עליהם.
אם תצליחו בזה, תדעו אם אתם מתאימים או לו.

א-ב-ל - זה באנגלית.

להלן כמה הצעות (לא המלצות, סתם דברים שמצאתי בחיפוש בגוגל):
פייתון זו שפה מתקדמת ולדעתי קצת קשה יותר וג'בה טיפה מיושנת
אני הייתי מתחילה בC או #C
במידה וקיימים קורסים אינטרנטים בשפות האלו

• הוסף לסימניות
פייתון זו שפה מתקדמת ולדעתי קצת קשה יותר וג'בה טיפה מיושנת
אני הייתי מתחילה בC או #C
במידה וקיימים קורסים אינטרנטים בשפות האלו
פייתון נקראת השפה הקלה ביותר למתחילים
יש בה גם קורסים לילדים
לעומת C שהיא שפה קשה ממש הידועה כקשה בקרב כל התכנתים, ו C# שאמנם לא נחשבת כקשה אבל גם לא כקלה
גם JS קלה למדי והיא מאד פופולארית היום

• הוסף לסימניות
פייתון נקראת השפה הקלה ביותר למתחילים
יש בה גם קורסים לילדים
לעומת C שהיא שפה קשה ממש הידועה כקשה בקרב כל התכנתים, ו C# שאמנם לא נחשבת כקשה אבל גם לא כקלה
גם JS קלה למדי והיא מאד פופולארית היום
פייתון קלה?
לאיזו רמה התכוונת?
יש פייתון גם של תואר שני...קשה ממש
ולדעתי c ו c# בכלל לא קשות

• הוסף לסימניות
ולדעתי c ו c# בכלל לא קשות
C, מתוקף היותה שפה ישנה מאד, היא שפה שלא תומכת בפונקציות מועילות ומקלות, וניהול המצביעים בה לדוגמא הוא קשה מ-א-ד גם למתכנתים מנוסים. מדבריך אני מסיקה שאתה מיומן בשימוש בשפה זו ולכן היא נראית לך כקלה.
בכל אחד מהקישורים האלו ובכל מקום כמעט שמדבר על הנושא - פייתון מובאת כאופציה ראשונה או שניה בשפות קלות ללמידה.
זה קונצנזוס שקשה להתווכח עליו :)

• הוסף לסימניות
ואפשר גם להתחיל ללמוד בגיל מבוגר?
שוק העבודה פתוח גם למתחילים מעל לגיל 30?
אני שואלת כי גם אני מתעניינת בכך...

• הוסף לסימניות
ואפשר גם להתחיל ללמוד בגיל מבוגר?
שוק העבודה פתוח גם למתחילים מעל לגיל 30?
אני שואלת כי גם אני מתעניינת בכך...
שוק ההייטק נחשב כשוק לצעירים, למרות שלאחרונה יש עליה קלה בהעסקת מבוגרים.
רק נקודה אחת - 30 עדיין נחשב כצעיר :)
בני המגזר הכללי שמגיעים להייטק רק אחרי צבא + טיול + 4 שנות לימודים - לא מתחילים בגיל צעיר הרבה יותר....
אצלנו אמנם בנות הופכות להייטקיסטיות בגיל 20, אבל גיל 30 הוא ממש לא מאוחר להתחיל...
זו דעתי בכל אופן.

• הוסף לסימניות
רק מי שנהנה מעצם התהליך ולשים לב לפרטי פרטים וראש מסודר.....זו עבודה שהיא בעצם 'אתגר' ותמיד הוא דינמי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....