עזרה אני זקוקה נואשות לעוזרת נקיון! (במחיר שפוי...)

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
זה נכון
יש לנו אוקראינית הרבה שנים
שבוע שעבר היא הביא לארץ את 3 הבנות שלה
כמובן שעד אחרי פסח הן מסודרות בעבודה
היי, אני אחרי לידה עם תאומים... חייבת עוזרתך בית דחוף דחוף דחוף (כבר חולמת על זה בלילות!) אבל לא ערבייה! מעדיפה עובדת זרה, יש לך להמליץ לי על עובדת זרה בבני ברק? ממש יהיה חסד אמיתי!

• הוסף לסימניות
שמישהו יעזור לי, חייבת עוזרת בית לא ערבייה בפרדס כץ!!!

• הוסף לסימניות
מישהו כתב במכתבים למערכת ביתד שצריך להתאגד ולא להסכים לשלם מחירים גבוהים
שאנחנו אנשים שמרוויחים מינימום, משלמים 70 לעוזרת בית

אבל אחרי שרואים איך אנשים מתחננים לעובדים עובדות איך יירדו המחירים?

• הוסף לסימניות
היי, אני אחרי לידה עם תאומים... חייבת עוזרתך בית דחוף דחוף דחוף (כבר חולמת על זה בלילות!) אבל לא ערבייה! מעדיפה עובדת זרה, יש לך להמליץ לי על עובדת זרה בבני ברק? ממש יהיה חסד אמיתי!
הבנות לא רוצות לעבוד בנקיון...
האימא מפוצצת בעבודה
צר לי שאני לא יכול לעזור ומזל''ט

• הוסף לסימניות
תנסי אותה היא מתווכת עוזרות - רעיה : 0526983599

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה