עזרה אני זקוקה נואשות לעוזרת נקיון! (במחיר שפוי...)

• הוסף לסימניות
@רי @תו סול @malky @חברמהנית @גרשיים

סורי שרק עכשיו אני מגיבה ..
היה מהמם!!!!
הגיעה אחת נראית בחורה דווקא עדינה ,נקיתה מצוחצח!!!
היתה זריזה בטירוף(סימה לי חדר שלם+חלונות בסלון+שטיפה+שרותים אמבטיה).
חסרון אחד-צריך להגיד לה מה לעשות ,ז"א אמרתי לה לעשות חלונות אז היא נקתה אותם מצוחצח אבל לא ניקתה את המסילות כי אמרתי לה חלונות....
חוץ מזה שפשוט צריך ללמוד איך להתנהל איתה ,הייתי ממש מרוצה!
בהצלחה לכולם ותודה ל @הפיקח שהצילה אותי:)
באיזה עיר ואם היא ערביה ?

• הוסף לסימניות
@רי @תו סול @malky @חברמהנית @גרשיים

סורי שרק עכשיו אני מגיבה ..
היה מהמם!!!!
הגיעה אחת נראית בחורה דווקא עדינה ,נקיתה מצוחצח!!!
היתה זריזה בטירוף(סימה לי חדר שלם+חלונות בסלון+שטיפה+שרותים אמבטיה).
חסרון אחד-צריך להגיד לה מה לעשות ,ז"א אמרתי לה לעשות חלונות אז היא נקתה אותם מצוחצח אבל לא ניקתה את המסילות כי אמרתי לה חלונות....
חוץ מזה שפשוט צריך ללמוד איך להתנהל איתה ,הייתי ממש מרוצה!
בהצלחה לכולם ותודה ל @הפיקח שהצילה אותי:)
באיזה עיר ואם היא ערביה ?

• הוסף לסימניות
אני חייבת עובדת נקיון לפני פסח ע"מ שביתי יוכל לקבל את החג במצב כשר ותקין עם אמא חיה ונושמת וילדים בריאים בנפשם,
הבעיה היא שאני גרה בביתר ,ופשוט אין בנמצא להשיג עובדות נקיון שעונות לפרמטרים:
1.חרוצות.
2.יודעות לעבוד.
3.זריזות.
4.זמינות בשעות תקינות..
5.לוקחות מחיר שלא גומר את המשכורת..(75 ש"ח לשעה לא רלוונטי!!)
לא נעים לומר אבל מעדיפה "בנות דודות" ,כדי שלא תהיה לי בעיה מצפונית לתת להן עבודות מסיביות....
תודה מראש לכל המסייעים!!
דווקא, לאחרונה אחד הסמינרים בביתר ערך מבצע התנדבות ועזרה למשפחות, (לאו דווקא מצוקה או משהו) יכולת לפנות..

• הוסף לסימניות
דווקא, לאחרונה אחד הסמינרים בביתר ערך מבצע התנדבות ועזרה למשפחות, (לאו דווקא מצוקה או משהו) יכולת לפנות..
כבר כתבתי קודם שבחורות סמינר יכולות לעזור ביומיום שטיפה שבועית, אבל פחות מה שאני דורשת לפסח(להזיז ארונות מיטות לדפוק/לשאוב מזרונים, ניקוי ספות וכו'), מפני 2 סיבות1: הכוחות הפיזיים שלהם מוגבלים
2:אני לא מסוגלת להעביד בת סמינר בפרך כשאני יודעת שלאחר מכן היא חוזרת לביתה ואמורה להתחיל משמרת נוספת אצל אמא שלה...

• הוסף לסימניות
אולי כדאי להביא עובדת זרה , תשלמי לה לכמה שעות

• הוסף לסימניות
אולי כדאי להביא עובדת זרה , תשלמי לה לכמה שעות
יש לך אולי מושג מאיפה יש להשיג אחת טובה?
בעבר היה לאמא שלי אחת מסרילנקה אבל נגמרה לה הויזה בישראל והייתה צריכה לחזור(אמא שלי תפסה אותה למשרתת כשיבוא המשיח:LOL: ),מאז היא החליפה כמה וכמה עובדים/ות זרות והם לא היו משהו..

• הוסף לסימניות
אבל למה ערביות
לא מפחדים בתקופה הזאת??
ת'אמת התחלתי להעביד אותן לפני הפיגועים האחרונים, והחברה שממנה לקחתי הפסיקו לבנתיים להביא אותן עד סוף שבוע,
אבל אמרו שכנראה שבוע הבא הם יחדשו את הפעילות(בעקרון הערביות שלהם ישראליות-לא שזה אומר הרבה אבל קצת יותר מרגיע מפלסטיניות:sne:),אני כ"כ נואשת ולא רואה את עצמי מגיעה לפסח במצב שפוי שאפילו לא אכפת לי ערביות,
ואני מתפללת שהכל יעבור כשורה(בינתיים אלה שהגיעו אליי עד היום נראו יחסית עדינות).

• הוסף לסימניות
לא יודע מה אתכם. אני לא מכניס ערביה לבית שלי אחרי הפיגוע בבני ברק!!!
אני גם לפני לא!!
למה שנפרנס אותם?! יש המון עוזרות בית יהודיות שחייבות את הכסף הזה!

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אמרו שיש עכשיו שפע של מנקות מאוקראינה

• הוסף לסימניות
אני צריכה נואשות מנקה לחדר מדרגות בפרדס כץ

• הוסף לסימניות
מי שמחפש בחור ישיבה לנקיון חדרי מדרגות בירושלים שיפנה לחזקי 058-3244429

• הוסף לסימניות
אני צריכה בבני ברק שכונת פרדס כץ

• הוסף לסימניות
הלוואי.גם אני מחפשת אותם

• הוסף לסימניות
אם משהוא יודע על מנקה . זה יהיה חסד גדול והצלת נפשות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה