באיזה עיר ואם היא ערביה ?@רי @תו סול @malky @חברמהנית @גרשיים
סורי שרק עכשיו אני מגיבה ..
היה מהמם!!!!
הגיעה אחת נראית בחורה דווקא עדינה ,נקיתה מצוחצח!!!
היתה זריזה בטירוף(סימה לי חדר שלם+חלונות בסלון+שטיפה+שרותים אמבטיה).
חסרון אחד-צריך להגיד לה מה לעשות ,ז"א אמרתי לה לעשות חלונות אז היא נקתה אותם מצוחצח אבל לא ניקתה את המסילות כי אמרתי לה חלונות....
חוץ מזה שפשוט צריך ללמוד איך להתנהל איתה ,הייתי ממש מרוצה!
בהצלחה לכולם ותודה ל @הפיקח שהצילה אותי![]()
באיזה עיר ואם היא ערביה ?@רי @תו סול @malky @חברמהנית @גרשיים
סורי שרק עכשיו אני מגיבה ..
היה מהמם!!!!
הגיעה אחת נראית בחורה דווקא עדינה ,נקיתה מצוחצח!!!
היתה זריזה בטירוף(סימה לי חדר שלם+חלונות בסלון+שטיפה+שרותים אמבטיה).
חסרון אחד-צריך להגיד לה מה לעשות ,ז"א אמרתי לה לעשות חלונות אז היא נקתה אותם מצוחצח אבל לא ניקתה את המסילות כי אמרתי לה חלונות....
חוץ מזה שפשוט צריך ללמוד איך להתנהל איתה ,הייתי ממש מרוצה!
בהצלחה לכולם ותודה ל @הפיקח שהצילה אותי![]()
דווקא, לאחרונה אחד הסמינרים בביתר ערך מבצע התנדבות ועזרה למשפחות, (לאו דווקא מצוקה או משהו) יכולת לפנות..אני חייבת עובדת נקיון לפני פסח ע"מ שביתי יוכל לקבל את החג במצב כשר ותקין עם אמא חיה ונושמת וילדים בריאים בנפשם,
הבעיה היא שאני גרה בביתר ,ופשוט אין בנמצא להשיג עובדות נקיון שעונות לפרמטרים:
1.חרוצות.
2.יודעות לעבוד.
3.זריזות.
4.זמינות בשעות תקינות..
5.לוקחות מחיר שלא גומר את המשכורת..(75 ש"ח לשעה לא רלוונטי!!)
לא נעים לומר אבל מעדיפה "בנות דודות" ,כדי שלא תהיה לי בעיה מצפונית לתת להן עבודות מסיביות....
תודה מראש לכל המסייעים!!
בביתר עילית והיא ערביה.באיזה עיר ואם היא ערביה ?
כבר כתבתי קודם שבחורות סמינר יכולות לעזור ביומיום שטיפה שבועית, אבל פחות מה שאני דורשת לפסח(להזיז ארונות מיטות לדפוק/לשאוב מזרונים, ניקוי ספות וכו'), מפני 2 סיבות1: הכוחות הפיזיים שלהם מוגבליםדווקא, לאחרונה אחד הסמינרים בביתר ערך מבצע התנדבות ועזרה למשפחות, (לאו דווקא מצוקה או משהו) יכולת לפנות..
יש לך אולי מושג מאיפה יש להשיג אחת טובה?אולי כדאי להביא עובדת זרה , תשלמי לה לכמה שעות
ת'אמת התחלתי להעביד אותן לפני הפיגועים האחרונים, והחברה שממנה לקחתי הפסיקו לבנתיים להביא אותן עד סוף שבוע,אבל למה ערביות
לא מפחדים בתקופה הזאת??
אם יש לך אז תביא לי אני אשמח מאוד!(כמובן בערב פסח...)אני גם לפני לא!!
למה שנפרנס אותם?! יש המון עוזרות בית יהודיות שחייבות את הכסף הזה!
מכירה איפה אפשר למצוא אותן ?אמרו שיש עכשיו שפע של מנקות מאוקראינה
זה נכוןאמרו שיש עכשיו שפע של מנקות מאוקראינה
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים