- הוסף לסימניות
תעדכני איך היה
באמת שילמת 60?@רי @תו סול @malky @חברמהנית @גרשיים
סורי שרק עכשיו אני מגיבה ..
היה מהמם!!!!
הגיעה אחת נראית בחורה דווקא עדינה ,נקיתה מצוחצח!!!
היתה זריזה בטירוף(סימה לי חדר שלם+חלונות בסלון+שטיפה+שרותים אמבטיה).
חסרון אחד-צריך להגיד לה מה לעשות ,ז"א אמרתי לה לעשות חלונות אז היא נקתה אותם מצוחצח אבל לא ניקתה את המסילות כי אמרתי לה חלונות....
חוץ מזה שפשוט צריך ללמוד איך להתנהל איתה ,הייתי ממש מרוצה!
בהצלחה לכולם ותודה ל @הפיקח שהצילה אותי![]()
מה נסגר איתם בסוף?התקשרתי,
שירות מעולה!
קבעו לי ליום חמישי הקרוב במודיעין עילית!
מקווה שיהיה בסדר ולא אתאכזב.....
(זה מינימום 3 שעות)
כן זה רק 60 ש"ח כולל נסיעות(יש נהגת שמסיעה אותה)באמת שילמת 60?
וכמה על הנסיעות?
כמובן....לא משלמים לעובדת עצמה אלא אמורים לבוא לקחת ממני את הכסף.
אין לי שמץ של מושג, תשאלי אותם,יש להם בבני ברק?
לאיזה מצב הגענו ש60 שח זה "רק"רק 60 ש"ח
כרגע היא אמרה שהביקוש בביתר ממש גדול, ואין להם מערך ענק של עובדות,אני יודעת על חברה חדשה של עובדות ניקיון ערביות (בעלות תעודת זהות כחולה) שלוקחות 60 ש"ח לשעה כולל נסיעות, מקווה שהן עדין זמינות בכל אופן ערב פסח...
ליצירת קשר: 0527136910
נ.ב. אולי הן עובדות בערים נוספות, אין לי מושג.
נכון זוועה, ומה עם הביגוד שהמחיר שלו הוכפל? והאוכל? הדלק?לאיזה מצב הגענו ש60 שח זה "רק"
אני עוד זוכרת ימי ה20 שח,
(20 שנה אחורה, ורוסיות, לא ערביות!)
שלא לדבר על שנה שעברה 50
לפני שנתיים 45
אני עובדת יחד עם העוזרת או שאני עושה טרם בואה את המיונים וכל הדברים שהיא לא יכולה לעשות , ואני נותנת לה באמת לעשות את העבודות הפיזיות שלי אין כוח לעשות(מיטות מזרונים ,חלונות, קירות ,שטיפה יסודית שכוללת הוזזת כל הריהוט).אשמח לדעת איך נותנים הוראות מה לנקות בחדרים
כי למיין מה צריך ומה לא היא לא יכולה
אז מה כן?חוץ מחלונות דלתות קירות ומיטות
מי?יש חברות נקיון שבאות עם כמה עובדים וביום יומיים מסיימים את הבית הבנתי שלא זול אבל שווה למי שצריך
מז'תומרת מסיימים את הבית? אני מניחה שאת הרטוב, את הארונות גם?יש חברות נקיון שבאות עם כמה עובדים וביום יומיים מסיימים את הבית הבנתי שלא זול אבל שווה למי שצריך
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים