- הוסף לסימניות
כדאי להתחיל בגיל 30 לימוד צילום מקצועי?
או שמאוחר מידי?
מה העלות (אביזרים) בערך של פתיחת סטודיו
או שמאוחר מידי?
מה העלות (אביזרים) בערך של פתיחת סטודיו
נכתב ע"י הגלים;804436:הבעיה האחרונה שלך זה "אביזרים"....
אני מניח שאת מתכוונת לגל הלבן ששוטף אותנו עם צלמי ילדים ומשפחה.
מצלמה+עדשה איכותית+ציוד תאורה אפשר לסגור ב 10000.
נכתב ע"י אסתי קונץ;804510:מצלמה ב2,000 מספיק?? טוב, את זה לא ידעתי.....
2 עדשות איכותיות ב3,000? איזה?
(ומה עם רקעים?)
נכתב ע"י דבורי צלמת;804520:איך אתה מגיע למחירים האלה? הסטודיו לבד עלה לי רק ציוד התאורה המינימלי 4000 ש''ח עוד 2 רקעים ומתקן עוד יותר מ1000 ש''ח.מצלמה טובה לא משיגים בחיים ב2000 ש'ח ובטח לא שתי עדשות ב3000.
הציוד שלי כבר עבר את ה30000 ש''ח.
בלי להזכיר שאם לומדים בצורה רצינית ובמקום טוב הלימודים עולים לא מעט.
נכתב ע"י דבושינקה;804526:הכל כלול במחיר!
בתור התחלה את צריכה רק רקע לבן ושחור ורצפת פורמיקה זה יספיק לך
אח"כ תוכלי ליצר לבד..
אני גם חדשה בתחום. וקניתי את כל הציוד ב11,000 ש"ח (+לימודים 2,000)
את הציוד של הסטודיו בעצמו קניתי ב"פוטופריק" בתל אביב...שם - יש הכל ובזול!
בהצלחה!
נכתב ע"י הגלים;804530:אם קנית בפוטופריק ב1100 זה אומר שהייתי יכולה לקנות את הכל מחו"ל ב7000 גג.
הוא אחלה בנאדם אבי -הוא לא יכול להתמודד עם הזמנות אישיות מהמזרח.
בן 30 ....לכוח!!!נכתב ע"י טירה;804413:אני זקנה מדי?כדאי להתחיל בגיל 30 לימוד צילום מקצועי?
איפה למדת? כמה זמן? יצאת עם ידע נרחב ועם רמה גבוה ולהתחיל מיד לעבוד?נכתב ע"י מילכי;804644:30 זה גיל מעולה!!!!
תתכוננית ללא פחות מ - 25,000 ש"ח עבור ציוד!!
היתה לנו אחת בקורס שהתחילה אותו (קורס בעלות של 6,000 ש"ח) ונאלצה לדחות אח"כ את הקורס מחוסר תקציב......
אי אפשר להתחיל קורס ולהשאר עם המצלמה הביתית!!
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים