כל בו לרכב
משתמש פעיל
- הוסף לסימניות
אבל פה מדובר בפיגוע שלא נראה כמותו שנים וגם רמת ההרתעה של ישראל ירדה מאד הודות לממשלה שלנו שמחבקת פלסטינים , אבל ללא ספק מדובר באירוע טרור קיצוני מאד ולא דומה בכלל לפיגועים בירושלים@כל בו לרכב , אני באמת מבינה את החרדה הזו, מאחר שזה היה כ"כ מפתיע שבבני ברק 'הבטוחה' יקרה משהו כזה, וב"ה לא רגילים בזה שם, אבל אם תחשוב רגע זה לא פיגוע ראשון בארץ לצערינו ולא גל ראשון...
ירושלים לצערינו כ"כ מתורגלת שהחיים ממשיכים גם תוך כדי פיגועים ומתחזקים בביטחון בה' ולמדים להתגבר על הפחד שתמיד נמצא בלב.
אני הייתי מסבירה לילדים מה קרה ושואלת אותם מה הם חושבים שיעזור להם עכשיו להתגבר על הפחד ולהמשיך את החיים ולפי זה פועלת.
לא הייתי נותנת להישאר בבית גם אם זה מה שרוצים כי זה רק יקבע את הפחד ויגביר חרדה.
נכון מאד גמני הייתי מסביר לילדים שלי מה לעשות כדי שהיו יותר מפוקסים מהנעשה ברחוב , אבל דעתי שהילד לא הכי מבין כמה זה מסוכן מאד ובצדק כי מחשבה של ילד זה לא מחשבה של מבוגר אחראי וגדוול מהם
בטח את שואלת מה עשיתי היום : באמת לקחתי את הילדים לחיידר לא היה קל מאד אבל אין ברירה ככל שמשאירים את הילדים בבית החרדה מתגברת ואני בתור אבא שגם נכנסתי לסוג של אי וודאות עקב מחבלים שפלים לא הנחתי לעצמי להיות שאנן ומאסס בבית אלא להיפך להמשיך הלאה בחיים מה לעשות הקדוש ברוך הוא לא רוצה לראות אותנו נכנסים ומסוגרים בבית ..
הנושאים החמים