• בעקבות ניצול הפורום למטרות אחרות ההרשאה לכתיבה והעלאת נושאים הינה רק למנויים, לקבוצות מקצועיות ולחכמת נשים.

אני כותב על סף דמעות. הגענו כמעט למצב של פת לחם.

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
צמוד לטבלת אקסל, כל שקל שיוצא מחושב
הוצאות חודשיות במינימיום של המינימום 6500 אלף שח וזה כולל
דירה וכיו"ב
רכב
מעון
ביטוח רפואי לאישה

אני מכניס מהכולל 700 שח
מלמד בישיבה מקבל עוד 3700
סהכ 4400

אשתי לא עובדת כבר מעל שנה.
כל חודש נוצר גירעון של 2000+
ליבי איתך!
תחושת חוסר האונים מטריפה ממש עד כדי מחנק!

שני נקודות:
1] להוסיף הכנסה של 2000 עד 3000 בחודש זה דבר מאוד מאוד קל!!!
מכיר הרבה אנשים שכשהגיעו לחוסר אונים שלך הוסיפו להכנסה החודשית סכומים יותר גדולים מזה.

2] אבל היות ואתה כרגע בחוסר אונים אפיקי המחשבה שלך חסומים
תפנה למסילה / פעמונים ותבקש ליוו כלכלי.
לא תאמין לעצמך באיזה מהירות תמצא את עצמך במקום אחר לגמרי.
כמובן הכל בס"ד ובתפילות.
רק אל תשכח לעדכן כשהמצב מתייצב...

• הוסף לסימניות
אם יש דירה, לשקול אולי להשכיר אותה ולעבור לגור במקום רחוק יותר שם השכירות זולה יותר.
כמובן בכפוף לבדיקה שהעבודות שלכם לא נפגעות והן זמינות ואפשריות גם במקום המגורים החדש.
זהו צעד כואב אך אפשר שהוא הכרחי הפער יכול לכניס לכם עוד קצת בחודש
מתפלל ומחזיק לכם אצבעות.

• הוסף לסימניות
כמו כן הייתי ממליץ לבדוק אם מבחינת מימוש זכויות בביטוח הלאומי וברשויות המדינה מיציתם את כל האפשרויות.

• הוסף לסימניות
אם יש דירה, לשקול אולי להשכיר אותה ולעבור לגור במקום רחוק יותר שם השכירות זולה יותר.
כמובן בכפוף לבדיקה שהעבודות שלכם לא נפגעות והן זמינות ואפשריות גם במקום המגורים החדש.
מתפלל ומחזיק לכם אצבעות.
עזבנו את ירושלים ועברנו לפריפריה (חריש). גרים בדירה בסיסית ביותר ללא שום מותרות.
לאן נעבור מפה?

• הוסף לסימניות
מתפלל ומחזיק לכם אצבעות.
לעבור מחריש?
כמה זה יחסוך? 500 ש"ח?

איזו עבודה מתאימה לאישה?
כמעט כל דבר שהיא תעשה היא תוכל להרויח 3000 ש"ח
אפילו לטפל ב-2 תינוקות בבית יאזן את המצב.

ולכם, אולי עבודת לילה או לימוד עם ילדים בערב

הרבה הצלחה וסיעתא דשמיא
אל תשכחו שה' זן ומפרנס מקרני ראמים ועד ביצי כינים
והוא יכול הכל!!

• הוסף לסימניות
מה עם ליווי הסעות של חינוך מיוחד דבר מאוד נוח מבחינת שילוב בסדר יום והכנסה די מכובדת ביחס לשעות
בדיוק עכשיו סגרתי את זה. מלווה בבקרים 50 שקל בכל בוקר, זה מכניס בערך עוד 1000 שח בחודש בס"ד

• הוסף לסימניות
לעבור מחריש?
כמה זה יחסוך? 500 ש"ח?

איזו עבודה מתאימה לאישה?
כמעט כל דבר שהיא תעשה היא תוכל להרויח 3000 ש"ח
אפילו לטפל ב-2 תינוקות בבית יאזן את המצב.

ולכם, אולי עבודת לילה או לימוד עם ילדים בערב

הרבה הצלחה וסיעתא דשמיא
אל תשכחו שה' זן ומפרנס מקרני ראמים ועד ביצי כינים
והוא יכול הכל!!
האישה היתה סייעת תלמיד, אבל עקב מגבלה רפואית היא לא חזרה לעבוד מאז הלידה. כבר מעל שנה :(

• הוסף לסימניות
שהקב"ה יפתח לכם שערי ברכה והרווחה ושהגלגל יסתובב מהר מהר ותגבה קרנכם למעלה.

אולי למישהו פה בפרוג תהיה אפשרות להציע עבודה כלשהי לאישה?
מה היא למדה? מה ההכשרה והניסיון שלה? מה יודעת ואוהבת לעשות? וכן מה יכולה כרגע?

• הוסף לסימניות
שהקב"ה יפתח לכם שערי ברכה והרווחה ושהגלגל יסתובב מהר מהר ותגבה קרנכם למעלה.

אולי למישהו פה בפרוג תהיה אפשרות להציע עבודה כלשהי לאישה?
מה היא למדה? מה ההכשרה והניסיון שלה? מה יודעת ואוהבת לעשות? וכן מה יכולה כרגע?
בעבר היתה עובדת מדינה ברשות המסים בירושלים, בקורונה היא פוטרה ומאז עברנו לחריש והיא עבדה כסייעת.

• הוסף לסימניות
הייתי ממליץ לכם אולי לצאת וללמוד מקצוע שיכניס לכם עוד קצת בחודש זה לא חייב להיות מקצוע שההכשרה שלו ארוכה וממושכת, כמו לדוגמא :הנדסת חשמל, פרסום, כתיבת תוכן ועוד כהנה. לעיתים הלימודים ממונים בחלקם יכול להיות שזה קשה אבל ההכרח לא יגונה, תפנו בנדון לארגון כיוון ותשמעו מה יש להם להציע לכם בנושא.
כמו כן ישנם עבודות קודש שמכניסים סכומים נעים יותר בפער מאלו שציינתם והם מבוקשים מאוד בתחום כמו: מלמד שמכניס באזור עשרת אלפים ש"ח, סופר סת"ם ועוד כהנה.
בנסיבות מסויומות ובכפוף להתייעצות עם יועץ יכול להיות ששווה לקחת הלוואה כלשהיא לטווח המיידי אם בסופו של דבר זה יעזור לכם להתרומם מעבר לרף המינוס שהוא בור ללא תחתית....

• הוסף לסימניות
הייתי ממליץ לכם אולי לצאת וללמוד מקצוע שיכניס לכם עוד קצת בחודש זה לא חייב להיות מקצוע שההכשרה שלו ארוכה וממושכת, כמו לדוגמא :הנדסת חשמל, פרסום, כתיבת תוכן ועוד כהנה. לעיתים הלימודים ממונים בחלקם יכול להיות שזה קשה אבל ההכרח לא יגונה, תפנו בנדון לארגון כיוון ותשמעו מה יש להם להציע לכם בנושא.
כמו כן ישנם עבודות קודש שמכניסים סכומים נעים יותר בפער מאלו שציינתם והם מבוקשים מאוד בתחום כמו: מלמד שמכניס באזור עשרת אלפים ש"ח, סופר סת"ם ועוד כהנה.
בנסיבות מסויומות ובכפוף להתייעצות עם יועץ יכול להיות ששווה לקחת הלוואה כלשהיא לטווח המיידי אם בסופו של דבר זה יעזור לכם להתרומם מעבר לרף המינוס שהוא בור ללא תחתית....
לומד באחיה הכשרת מורים, שנה ג'. נותרה עוד שנה עד לתעודת הוראה ותואר בע"ה

• הוסף לסימניות
האישה היתה סייעת תלמיד, אבל עקב מגבלה רפואית היא לא חזרה לעבוד מאז הלידה. כבר מעל שנה :(
זהו משפט שפותח פתח למימוש זכויות מהמדינה, תבדקו את זה, זה יכול הגיע לאלפי שקלים!!

• הוסף לסימניות
יתכן שמגיע לכם קצבת נכות
תפנו לעזר מציון, יש להם שירות ייעוץ

• הוסף לסימניות
לגבי לימודי מקצוע לאישה, בהנחה שהיא מעוניינת
@DvoraVidman האם יש לך מושג האם הרשויות המקומיות עדיין מחלקות ואוצ'רים ללימודי מקצוע קצרי מועד?
עם מי צריך לדבר? למי פונים?
לא כדאי להתחיל עם גוף שיקצור כסף גדול מהגמלה שאולי תקבל
שולחת לכם שם באישי - עושה זאת בחינם.

• הוסף לסימניות
אולי יכול להתאים לה עבודה בנטפרי
היום ראיתי שהם פרסמו שהם מחפשים
אם אני לא טועה זה מהבית

• הוסף לסימניות
עם מי צריך לדבר? למי פונים?
שאלה חשובה, חשוב מאוד לברר יש גם הרבה נוכלים בתחום, אולי מישהו מהציבור יוכל להמליץ על משהו טוב,
כך או כך בקופה השכונתית הם יכוונו אותך למישהו שכזה ולו בשביל שיבדוק את פונטיציאל הפיצוי

• הוסף לסימניות
אני עובד בהוראה, ומוכן לעבוד בכל דבר. אני לא מחפש צדקה. אם מישהו צריך עובד אפשר לפנות אליי.
יש לי ידע במחשבים, רמה מתקדמת יחסית
אם מישהו צריך תחזוקת אתרים
שירותי תרגום - אני דובר שפות עברית ואנגלית ברמת שפת אם
יש לי רכב אם מישהו צריך משלוחים או הסעה
ומוכן לעבוד קשה אם צריך.
הגעתי לקצה.
אתה עובד משרד החינוך?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה