• בעקבות ניצול הפורום למטרות אחרות ההרשאה לכתיבה והעלאת נושאים הינה רק למנויים, לקבוצות מקצועיות ולחכמת נשים.

אני כותב על סף דמעות. הגענו כמעט למצב של פת לחם.

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
בכל סניף של הרווחה יש כיום יועץ למימוש זכויות
פשוט להרים טלפון ולבקש פגישה
א. זכויות פנסיה
ב. נכות זמנית אם יש
ג. אבטלה
ד. מענק עבודה יכול להגיע לכ8000 ש"ח בשנה
שלב ב'
פגישה "זוגית" עם פעמונים "תבונה" לבניית תכנית שיקום כלכלית
והעיקר תפילות ולימוד יומי "בשער הבטחון"

• הוסף לסימניות
יש הבדל ענק איפה המשפחות המורחבות גרות, איפה הוא עובד, כמה ילדים ועוד כהנה וכהנה
אי אפשר לערוך השוואות. בחיים.
ועוד שאשתו עם מגבלה רפואית....
גם בביטוח לאומי אדם שחי על הבטחת הכנסה יכול להחזיק רכב עד שווי מסיום

• הוסף לסימניות
חברים, אנחנו אחים.
ורק שתדעו שבזמן שיש שבחרו לטחון וללעוס ולחפור ולהעליב - יש אנשים ביננו שנרתמו לעזור. כן, פשוט.
שמעתי אותו בפא' (הייתי ליד חבר יקר שהעביר סכום נכבד) - והיו ניכרים דברי אמת, הוא גם התעקש שהוא יחזיר וזו רק הלוואה.
כמובן שאף פעם אי אפשר לדעת. אבל בכל זאת, מותר להפעיל היגיון ולב.

• הוסף לסימניות
אשכול שר' לוי יצחק מברדיטשוב היה מתקשט בו, במיוחד בערב ר"ה כשצריכים להרבות זכויות!
כ"כ הרבה הצעות עזרה! עזרה וירטואלית! דברי אמונה! דאגה לאח שלא מכירים
אשרינו!
חבל שאשכול כזה ינעל מפני כמה חושדים

• הוסף לסימניות
בלת""ק
אל תתרגש זהה קורה גם לאנשים עמידים מאוד
לא תמיד הכל קל
אל תיפול לייאוש 2000 שח בחודש זה כלום תגמד את זה אל תתרגש
הכל היום זה גלגל אני מאמין שתוכל למצוא עבודה אם שכר של 5 אלף שח נהג חלוקה או סוכן או ישנה אפשרות לעבודה באזור במשחטה (הבעיה שזה בעיקר לילות אבל זמני זה גם בסדר )
מה שכן תנסה להתארגן אם הלוואה שתתן לך אויר וזמן לחשוב ולבחון איך אתה מוצא עבודה שתכניס לך יותר ממה שאתה מרוויח ואני מאמין ויותר מכך שתוכל למצוא
נקודה חשובה להזדקק לעזרה שאין ברירה תדע לקחת אותה וגם לבקש תעשה סיבוב בבוקר בשיטבלאך בטבריה או משהו אם אין ברירה ואל תתתבייש ישנם רבים וטובים שנקלעים לכך אתה יכול לחלק דפים אנונימים אם פרטי ההעברה או טלפון וכדו הכי חשוב זה אתה והמשפחה אל תקח את זה קשה ותדבר בבית אין לנו מה לאכול וכו וכו תשדר עוצמה שמחה ויש לנו הכל ב"ה לא להגיד אין לנו כסף זה הורג את המשפחה אם רוצים לקנות משהו תגיד לא צריך כרגע שנצטרך נקנה בעז"ה ותשתדל שמבחינת מוצרי מזון וכו וכן גם בשר ועוף לא יורגש שחסר זה מאוד חשוב לילדים שים לב שיש להם מזון ראוי שקית בבוקר וסנדוויץ שמספיק תבדוק שהם לא חשים רעב בביהס
וזהו תשלח כאן פרטים למי שירצה לעזור וזה לא בושה לקבל .
וזה הזכות של עם ישראל לתת

• הוסף לסימניות
חושבני שטרם רשמו פה-
השלמת הכנסה מב. לאומי
זה יכול להגיע לכמה אלפים בחודש
ולא מסובך לקבל את זה
אם יש לך ילד מתחת גיל שנתיים (או פחות, לא זוכרת את הגיל המדויק)- אשתך תוכל להיות פטורה מהתייצבות בלשכת התעסוקה
ואם אתה עובד למעלה מ20 שעות בשבוע- כנ"ל
אם יש לך ילדים בגילאי בית ספר- תקבל גם מענק של 1000+ אחת לשנה עבור כל ילד כזה

• הוסף לסימניות
אני חושב שמי שלא רוצה לעזור או לתת צדקה תמיד ימצא תרוץ אם זה בבית כנסת הוא לא יתן כי הם רוצים לקנות דירות וכו ופשוט ימשיך את החיים שלו בלי לתת צדקה לכלום
אומר ר יענקלה גלינסקי מה שכתוב שאלמלא מוראה וכו איך בן אדם יכול לבלוע את השני הרי הוא צועק
והוא אומר שכשהאדם עסוק בחיים שלו ולא שם לב לשני הוא אפילו לא ישמע אותו זועק כמו שמי שרץ לרכבת ישאלו אותו על פרצוף או משהו שהיה בדרך הוא לא ישים לב

• הוסף לסימניות
האישה היתה סייעת תלמיד, אבל עקב מגבלה רפואית היא לא חזרה לעבוד מאז הלידה. כבר מעל שנה :(
בלת"ק.
ראשית, ליבי יוצא אליך.
מבין אותך ומתפלל בכל לבי שה' יפתח לכם שערי אורה ברכה פרנסה נחת הרבה בריאות ושלוות עולמים.

המכסה שמים בעבים - גם בזמנים של חושך ודאגות - המכין לארץ מטר - ה' מכין את הגדולה ושפע שירד עליכם כמטר ולא זרזיפי ארץ.

מהבית אשתך יכולה לעבוד?
עבודה משרדית/מזכירות וכדו'..
יש לה נסיון?

• הוסף לסימניות
מותר לשאול ולברר את הדברים
ברור שמותר לשאול,
אני הבנתי שהבנ"א שפתח את האשכול ביקש ייעוץ ולא ביקש כסף,
מובן שלא תורמים למישהו אנונימי שאין מישהו שיכול להעיד שמכיר אותו באופן אישי
ואת זה אני כותבת בכל הכבוד והאמון ליהודי היקר שפתח את האשכול,
ועדיין-ברור שצריך לבדוק. לתת עצות-חופשי, לתרום-תבדקו.
בדיוק כמו ההבדל לבין לענות למישהו בתחנה איך הוא מגיע ליעד פלוני
לבין לתת לו כסף לנסיעה. להגיד שלא צריך לתת לו כסף? תלוי. גם כאן. זה רשת כאן
זה לא הבית כנסת השכונתי. ושוב מדגישה שאני דווקא מאמינה ואין בדבריי
לגרוע או להטיל ספק במבקש העזרה אלא להדגיש כמה חובה להזהר ברשת. תמיד.

• הוסף לסימניות
תודה רבה לכל מי שהשיב והציע עזרה רעיונית וגשמית, וטבעי ביותר שיש גם חשדנים.
אחרי הכל זה פורום ציבורי, וכולנו פה עם כינויים וירטואלים.
אבל כדי לקיים את הפסוק והייתם נקיים מהשם ומישראל, ואת הפסוק ומצא חן ושכל טוב בעיני אלקים ואדם,
חשוב לי להבהיר שהסיבה שקניתי שואב שוטף הוא כדי להקל על הסבל של אשתי שנמצאת במצב רפואי לא פשוט, אחרי מספר ניתוחים - שלא תדעו מצרות!! לפני מספר חודשים המצב הכלכלי עוד איפשר, ולכן קניתי. היום לצערי המצב אחרת לחלוטין.
מחר בלילה ט באלול היארצייט של מו"ר אבי ז"ל.
מי שרוצה לעלות איתי לציון שלו כדי שאוכל לומר קדיש יעשה עימי חסד גדול
(הוא טמון בבית העלמין תל רגב ליד רכסים)
ועם כל זאת הדגשתי שאני לא מבקש צדקה.
אני מבקש הזדמנות להתפרנס בכבוד ולהגדיל הכנסה כדי לכסות את ההוצאות החודשיות של משפחתי.
מי שפנה אליי באופן אישי - הדגשתי בפניו שאני רואה כל עזרה כהלוואה,
ואעשה כל מה שניתן להחזירה בהקדם האפשרי בע"ה.
בתקווה להבנה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה