אני מזועזעת!!!!

• הוסף לסימניות
חברה, לא מבינה את התלונות...יחסית להודו מצבנו בסדר, שם היינו נאלצים לטפס על הגג ולאחוז בברזלים בכדי להגיע ליעד, הידד לאגד המובילה המתקדמת!!!

• הוסף לסימניות
חברה! שמתם לב!
פותחת האשכול מצטמררת ומזדעזעת מהתנהגות ברברית של אנשים חרדים.
ובמקום שמישהו יכה על חטא ויקבל על עצמו יותר לא לדחוף ולהדחף נעים לנו פי כמה להאשים את אגד בחוסר תפקוד מזעזע!.

גם באשכול על הגינות היה אותו דבר. במקום להתחיל לחנך את הילדים לא לזלזל ולהרוס גינות שהושקעו בהם כסף ומשאבים. מאשימים את גוטרמן וחביריו.

במו עיני ראיתי ילדים הורסים, מקלקלים, שוברים את הבירזיה(דוחפים אבנים לברז) את הסככה (קורעים עם מספריים) את הספסלים (מנתצים) למה שראש העיר ישקיע אם התושבים מזלזלים והורסים? הלך לחפש דברים אחרים שאנשים מעריכים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נס ופלא;838913:
חברה! שמתם לב!
ובמקום שמישהו יכה על חטא ויקבל על עצמו יותר לא לדחוף ולהדחף נעים לנו פי כמה להאשים את אגד בחוסר תפקוד מזעזע!.

גם באשכול על הגינות היה אותו דבר. במקום להתחיל לחנך את הילדים לא לזלזל ולהרוס גינות שהושקעו בהם כסף ומשאבים. מאשימים את גוטרמן וחביריו.

במו עיני ראיתי ילדים הורסים, מקלקלים, שוברים את הבירזיה(דוחפים אבנים לברז) את הסככה (קורעים עם מספריים) את הספסלים (מנתצים) למה שראש העיר ישקיע אם התושבים מזלזלים והורסים? הלך לחפש דברים אחרים שאנשים מעריכים.

הי, הי! לאט לך!!
לא כל ילדי החרדים שוברים, מקלקלים ובוזזים רכוש ציבורי, כפי שמצטייר מתיאורך הציורי.

אני הייתי שם, בכותל, וחיכיתי עם כל עמך בית ישראל לאוטובוסים קטנים שהיוו לעג לרש. התחושה היא שמזלזלים בנו, נקודה.
ואותם ילדים שראית (צביי דינים) ודאי שיש צורך לחנכם, אולם הם אינם משקפים את מכלול ילדי עמך בית ישראל המחונכים, שבאים למקומות ציבוריים בשקט ובסדר מופתי, ממושמעים להוריהם וכו'- פי כמה וכמה מילדיהם המחונכים של אחינו החילוניים!!!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מילה בסלע;838925:
לא כל ילדי החרדים שוברים, מקלקלים ...

אכן! מחילה מכל מי שלא שובר ומתנהג כראוי!

נכתב ע"י מילה בסלע;838925:
אני הייתי שם, בכותל, וחיכיתי עם כל עמך בית ישראל לאוטובוסים קטנים שהיוו לעג לרש. התחושה היא שמזלזלים בנו, נקודה.

גם אני הייתי שם. ולעג לרש זה עוד קטן לעומת מה שהיה שם...

אבל עדיין אני חושב שגם עלינו להתנהג אחרת: בלי צרחות לשוטרים, בלי דחיפות. וכמובן בלי להידחס כמו סרדינים. אולי אז אגד יבינו שמדובר באנשים ולא ב..

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נס ופלא;838930:
אבל עדיין אני חושב שגם עלינו להתנהג אחרת: בלי צרחות לשוטרים, בלי דחיפות. וכמובן בלי להידחס כמו סרדינים. אולי אז אגד יבינו שמדובר באנשים ולא ב..

דחיפות הן חרפה גדולה, אבל מחילה, איך אפשר לדון בני אדם שכל חפצם מתנקז ב"להגיע הביתה או "להספיק את האוטובוס האחרון ל..." - מה לי אגד, מה לי תביעות, תנו לי להידחסססס אבל להגיעעעעע....!!

וכותבת אחת שויתרה על הידחסות בארבעה אוטובוסים, כדי להידחס בחמישי, מתוך הבנה שאם לא תידחס לא תגיע הלילה לשום יעד...:mad::(

• הוסף לסימניות
נרגעתי:)
חשבתי שאני המשוגעת היחידה שראיתי את זה ואכפת לי. עכשיו אני רואה שכולם ראו את הדחיפות. לכולם זה אכפת. השאלה היא מי ממשיךלדחוף ומי מחכה בסבלנות.

אז בבקשה מכל מי שחיכה/נדחף/'הסתרדן'(מלשון סרדין)/נפל/ הפסיד אוטובוס אחרון למיטה:)/ לקח מונית שישלח תלונה בלינקים הבאים אגד ומשרד התחבורה אולי יזוז משהו. הלוואי!
http://www.egged.co.il/PublicRequest.asp
https://motssl5.mot.gov.il/ONLINE/i...e&view=message&layout=message&pf=12&Itemid=14

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נס ופלא;838913:
חברה! שמתם לב!

בעצמי ראיתי שבבית כנסת בבני ברק ילד וילדה שיחקו בחלון של בית הכנסת: סגרו ופתחו. האבא של הילדה אמר לה: תזהרי את תצבטי והאבא של הילד אמר: תזהר אתה תשבור את החלון - זה מתחיל מהדברים הקטנים. השאלה איך מחנכים......
קטונתי מלהביע דעה אבל לעניות דעתי אם הילד רואה את אבא/אמא שלו זורקים אריזה של חטיף על הרצפה כי "מילא העירייה מנקה" אז גם הוא יזרוק - ילד מתנהג לפי מה שהוא רואה.
(אני לא מדברת על כולם, אבל זו בהחלט נקודה למחשבה)

ובקשר לחברת קווים - אני לא יודעת איך זה בקרית ספר אבל אני יכולה להעיד על פתח תקווה שהאוטובוסים של קווים זה בעצם האוטובוסים הישנים של דן - שיצאו מכלל שימוש........;)

• הוסף לסימניות
זה שישנם אנשים המתנהגים בצורה שאינה ראויה
זו מציאות לא נעימה.. אך מציאות קיימת
אי אפשר לשנות את כל העולם

ואין זו סיבה מוצדקת לפטור את חברת אגד ממילוי חובתה

כאשר אדם ניגש לנהג בזמן נסיעה ומבקש לרדת במקום שאין שם תחנה ומאיים לעשות בלגן באוטובוס באם לא ימלאו את מבוקשו,
צריך הנהג למלא את מבוקשו של אותו בלגניסט, וזאת בכדי לאפשר לנוסעים לנסוע בשלוה וברגיעות. זה חוק.

כל שכן וקל וחומר במקרה הנ"ל
שחובת אגד להיערך כראוי ובכמות האוטובסים הרצויה
בכדי לאפשר לנוסעים לנסוע בשלוה ורגיעות על אף התנהגות לא נאותה של כמה מן הנוסעים

..

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מאיר14;839008:
כאשר אדם ניגש לנהג בזמן נסיעה ומבקש לרדת במקום שאין שם תחנה ומאיים לעשות בלגן באוטובוס באם לא ימלאו את מבוקשו,
צריך הנהג למלא את מבוקשו של אותו בלגניסט, וזאת בכדי לאפשר לנוסעים לנסוע בשלוה וברגיעות. זה חוק.

..
????
יש למר מראה מקום?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י GRN;839035:
????
יש למר מראה מקום?

(את מחפשת לנצל את ההזדמנות ;))

שמעתי זאת מן הנהג תוך כדי מעשה שהיה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ריבק;838862:
נכתב ע"י MIRIBZ00;838814:
ולעניין אגד.
אז למה לא נוהגים כמו שנהגו בעבר באשדוד וקמו חברות פרטיות?
QUOTE]חוצמזה באשדוד יש חסידי גור שיודעים בדיוק איך להזיז ענינים...
כאחד שמשתייך לעדת חסידי גור, מניסיון רק ככה צריכים לעבוד איתם, חבל להתלונן, זה רק מקומם לשמוע עוד ועוד סיפורים, הגיע הזמן למעשים...

לפני כשבועיים היה אירוע בירושלים שהצריך תגבור רציני של אוטובוסים, אגד כמובן בטוענה של 'חופש' לא רצו לתגבר (היו כאלה שאמרו שזה נקמה באחד העסקנים האשדודים...לוידע, זה לא כ"כ משנה), קם חבר'מן אחד ארגן כ-20 אוטובוסים, נכון זה עלה קצת יותר, אבל נסענו כמו מלכים (גם הרויח כסף טוב - ואני מפרגן לו בלב שלם), גם ראינו שאפשר להסתדר הרבה יותר טוב בלי אגד, צריך רק יוזמה..

גם אתמול הוצרכנו לתגבור בירושלים, והמצב היה קטסטרופלי...
חבר'ה תתעוררו, אם יתחילו לארגן חברות פרטיות לכל אירוע של חסידיות וכד', המצב ישתנה
מניסיון...

• הוסף לסימניות
אז אולי תרים את הכפפה?
מוכן שנתקשר אליך בארוע הבא?:D

• הוסף לסימניות
כשמדובר על ארועים- ניחא, אבל מדובר על חיי היומיום, אנשים עסוקים לא נראה לי יכולים גם לדאוג לעצמם לחלופה תחבורתית... אם יש כמה חבר'ה שנהנים מזה- יש סיכוי, אם לא- לא.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ROT;838725:
נ.ב.
מעטים הפעמים שבהם ראיתי אוטובוס במגזר הכללי שנוסע בצפיפות רבה או שיש בו בכלל אנשים שעומדים

ואני ראיתי את זה עשרות פעמים

• הוסף לסימניות
לא קשור לאיזה מגזר, אי אפשר לעשות צחוק מאנשים

אם הם לא יכולים לעמוד בלחץ, שיגידו מראש אנחנו לא יכולים או אנחנו לא מוציאים אוטובוסים, ונדע שצריך להתארגן מראש בהתאם, אבל כידוע, זה לא כך, והם רק מנסים לתפוס אליהם כמה שיותר קוים ונסיעות,

אני חושב שאירועם שיגרתיים או בחיי היום יום לא כ"כ שייך לצאת ולארגן אוטובסים פרטיים, (למרות שראיתי בי-ם התארגנות פרטית לאולמי השמחות, באם זה יצליח זה מאוד יכול להשפיע..) אבל כל אירוע קצת יותר גדול מהרגיל צריך לדעת מראש לארגן אוטובוסים פרטיים, ברגע שאגד יקלטו שהם פיספסו משהו, אז אולי תבוא הישועה..

• הוסף לסימניות
תזכרו!!!
היה לנו בלמ"ס לצפת מב"ב
קליין לחיפה מי-ם ומב"ב
מלאך והוכיהזר לי-ם מאשדוד
היה לנו ... לנתניה מב"ב
היה לנו מב"ב ומי-ם לערד דרך ישובים באזור
ועוד ועוד
זרקנו אותם לרחוב עם בקושי משכורת עלובה מאגד והבאנו בגאווה תחבורה ציבורית
ועכשיו אנחנו מתלוננים???

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ROT;839561:
תזכרו!!!
היה לנו בלמ"ס לצפת מב"ב
קליין לחיפה מי-ם ומב"ב
מלאך והוכיהזר לי-ם מאשדוד
היה לנו ... לנתניה מב"ב
היה לנו מב"ב ומי-ם לערד דרך ישובים באזור
ועוד ועוד
זרקנו אותם לרחוב עם בקושי משכורת עלובה מאגד והבאנו בגאווה תחבורה ציבורית
ועכשיו אנחנו מתלוננים???

מה פתאום זרקנו?!
קווי אופקים - ירושלים - ב"ב, למשל, היו בידי משפחת שטטמן מאופקים ואגד הם אלו שנישלו אותם מהם מכוח איזשהו חוק.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י GRN;839581:
מה פתאום זרקנו?!
קווי אופקים - ירושלים - ב"ב, למשל, היו בידי משפחת שטטמן מאופקים ואגד הם אלו שנישלו אותם מהם מכוח איזשהו חוק.

תברר מי עזר להם
איזה עסקן או איזה מאכער....

• הוסף לסימניות
לא נשאר לי אלא להצטרף לזעקה.. באחת הפעמים שנדחסנו עם תינוקות (כמובן אחרי שהבנו שאין ברירה אלא להידחס) זה היה מחזה מזעזע היה שם כסא גלגלים עם נכה נשים בהריון שהחזיקו תינוקות קטנטנים תינוקות שצרחו מרוב חום עגלות על אנשים ואנשים על עגלות קרה גם קרה שכשהיה צריך לרדת היו אנשים שירדו לפנות דרך ונכלאו למטה או שנסגרה עליהם הדלת ובאטימות מוחלטת ישבו בחורים והסיטו עינהם מהנעשה... אני חושבת שחוץ מלהאשים את אגד יש לנו לעשות חושבים עם עצמנו שבחור יעלה מעל כולם וידחוף וישב לו בנחת כשזקנים מתנדנדים עם טילטולי האוטובוסים... זה ענין של חינוך ומוסר עצמי.

אה, ועוד משהו כן זה לא רק אצל חרדים... פעם נקלעתי לאוטובוס כזה בבת ים הבעיה שהוא היה דחוס ב--ערבים צורחים מגדפים ומתקוטטים... (אהם... לא מאחלת...)
אבל יש מכנה משותף.... רק שאנחנו שותקים והם מגדפים....

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נעמי ברקאי;839695:
שנדחסנו עם תינוקות ...

כל התאור מזעזע. אך התשובה למה זה קורה הם שלושת המילים הנ"ל. אם לא נידחס לא ידחסו אותנו.

ועד שלא נבין זאת זה יהיה המצב פה :(

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה