- הוסף לסימניות
נכתב ע"י ROT;838767:אחד כרוך בשני ......
תרתי משמע.................
נכתב ע"י ROT;838767:אחד כרוך בשני ......
מומלץ לקרוא בעיתון כמו בפראבדה.נכתב ע"י זוהר טל;838773:נראה לי שהפעם צדקת.
כי לאנשי קרית ספר גוטרמן אירגן עכשיו את חברת קוים, כדי שלא תצטרכו להצטופף יותר בסופרבוס, ותסעו באוטובוסים חדישים ומרווחים,
לא זוכרת מה עוד כתבו בעיתון.
נחיה ונראה...
נכתב ע"י נוי;838776:מומלץ לקרוא בעיתון כמו בפראבדה.
אם אין אוטובוס שיקחו לימוזינהנכתב ע"י sarit1ef;838775:GRN, התסכול הוא שאגד מכריחים אותנו להיות כאלה. וכמובן יקפצו ויגידו לי שאפשר אחרת אבל- השבוע כשהייתי בחזור מהכותל, לא היה אוטובוס, השעה היתה 12+ בלילה, הבייביסיטר צריכה לצאת... את יודעת שאם לא תהיי בתוך האוטובוס הזה- אז אין איך להגיע. נדחפים ומרגישים נורא. ועל זה הכעס הנורא.
כל הצרות מתחילות מזה שאין גינות, מה, זה לא ברור?נכתב ע"י בנימין41;838769:זה נשמע שהסיבה לצפיפות בכותל קשורה באיזושהיא דרך מפותלת לכך שאין גינות במודיעין עילית...
לכוכב פתרונים...
רוצים לברוח מהצרות ואין לאן.נכתב ע"י בנימין41;838785:ואני דוקא חשבתי שה(תלונות על ה)גינות מתחילות מזה שאין צרות............
נכתב ע"י חיוך;838787:מה זה פראבדה??
שורה תחתונה- לקרוא בין השורות.נכתב ע"י בנימין41;838789:עיתון רוסי מימי סטאלין, ששירת נאמנה את ה"שמש", בלא תיאום עם המציאות דווקא.
פראבדה=אמת
וזה היה השם הכי מתאים, לעיתון שכולו שקר, שגם שמו יהיה שקר.
נכתב ע"י צברית;838665:הפיתרון היותר מוצלח הוא- ללכת לתחנת הרכבת הקלה בכיכר ספרא ברגל- 10 דקות הליכה, משם רכבת ומשם כל אחד יכול להיסתדר.
לדעתי זה גם יותר קצר מליסוע עם האוטובוס שעה!!! עד גאולה.
נכתב ע"י GRN;838758:אגב, זה מעניין מאוד. אני חשבתי שמה שמזעזע בדברים של תקוה זה ש"זקנים וזקנות השתטחו על הכביש ואנשים רמסו אותם כדי לעלות לאוטובוס"ואילו הדיון כאן נסוב על השירות המזעזע של אגד
![]()
נכתב ע"י ריבק;838845:אם יחוקקו חוק שהעומדים לא משלמים- תראו איך אגד יתגבר.
מה רע? הוא מצמצם עלויות בכך שאוטובוס אחד מכיל מעל 100 איש.
ואף אחד לא מתלונן!
מי מהאנשים שם כתב תלונה?
נכתב ע"י MIRIBZ00;838814:התשובה היא למה לא נוהגים כמו שנהגו בעבר באשדוד וקמו חברות פרטיות?
.
נכתב ע"י MIRIBZ00;838814:ולעניין אגד.
אז למה לא נוהגים כמו שנהגו בעבר באשדוד וקמו חברות פרטיות?
QUOTE]
בשביל זה צריך עסקנים משופשפים.
לו היה לי תקציב, היתי מעמידה למשך 3 ימים אוטובוסים חינם מהכותל.
נראה אז מה אגד תאמר.
חוצמזה באשדוד יש חסידי גור שיודעים בדיוק איך להזיז ענינים...
נו, באמת.נכתב ע"י sarit1ef;838775:GRN, התסכול הוא שאגד מכריחים אותנו להיות כאלה. וכמובן יקפצו ויגידו לי שאפשר אחרת אבל- השבוע כשהייתי בחזור מהכותל, לא היה אוטובוס, השעה היתה 12+ בלילה, הבייביסיטר צריכה לצאת... את יודעת שאם לא תהיי בתוך האוטובוס הזה- אז אין איך להגיע. נדחפים ומרגישים נורא. ועל זה הכעס הנורא.
נכתב ע"י rivkabrk;838870:גם אני חיכיתי עם ילדי שעתיים, לא היה שייך להידחף לאוטובוסים, אנשים נדחפו שם בצורה מלחיצה
בסופו של דבר התיאשנו ומצאנו מונית גדולה שלקחה אותנו עד קרית ספר
וגם שילמנו בהתאם![]()
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים