אני מזועזעת!!!!

• הוסף לסימניות
GRN, התסכול הוא שאגד מכריחים אותנו להיות כאלה. וכמובן יקפצו ויגידו לי שאפשר אחרת אבל- השבוע כשהייתי בחזור מהכותל, לא היה אוטובוס, השעה היתה 12+ בלילה, הבייביסיטר צריכה לצאת... את יודעת שאם לא תהיי בתוך האוטובוס הזה- אז אין איך להגיע. נדחפים ומרגישים נורא. ועל זה הכעס הנורא.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י זוהר טל;838773:
נראה לי שהפעם צדקת.
כי לאנשי קרית ספר גוטרמן אירגן עכשיו את חברת קוים, כדי שלא תצטרכו להצטופף יותר בסופרבוס, ותסעו באוטובוסים חדישים ומרווחים,
לא זוכרת מה עוד כתבו בעיתון.
נחיה ונראה...
מומלץ לקרוא בעיתון כמו בפראבדה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נוי;838776:
מומלץ לקרוא בעיתון כמו בפראבדה.

מה הפראבדה של גוטרמן, יתד או הפלס?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sarit1ef;838775:
GRN, התסכול הוא שאגד מכריחים אותנו להיות כאלה. וכמובן יקפצו ויגידו לי שאפשר אחרת אבל- השבוע כשהייתי בחזור מהכותל, לא היה אוטובוס, השעה היתה 12+ בלילה, הבייביסיטר צריכה לצאת... את יודעת שאם לא תהיי בתוך האוטובוס הזה- אז אין איך להגיע. נדחפים ומרגישים נורא. ועל זה הכעס הנורא.
אם אין אוטובוס שיקחו לימוזינה
(ע"ע מרי אנטואנט והעוגות)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י בנימין41;838769:
זה נשמע שהסיבה לצפיפות בכותל קשורה באיזושהיא דרך מפותלת לכך שאין גינות במודיעין עילית...
לכוכב פתרונים...
כל הצרות מתחילות מזה שאין גינות, מה, זה לא ברור?

• הוסף לסימניות
ואני דוקא חשבתי שה(תלונות על ה)גינות מתחילות מזה שאין צרות............

• הוסף לסימניות
מה זה פראבדה??

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י בנימין41;838785:
ואני דוקא חשבתי שה(תלונות על ה)גינות מתחילות מזה שאין צרות............
רוצים לברוח מהצרות ואין לאן.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חיוך;838787:
מה זה פראבדה??

עיתון רוסי מימי סטאלין, ששירת נאמנה את ה"שמש", בלא תיאום עם המציאות דווקא.
פראבדה=אמת
וזה היה השם הכי מתאים, לעיתון שכולו שקר, שגם שמו יהיה שקר.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י בנימין41;838789:
עיתון רוסי מימי סטאלין, ששירת נאמנה את ה"שמש", בלא תיאום עם המציאות דווקא.
פראבדה=אמת
וזה היה השם הכי מתאים, לעיתון שכולו שקר, שגם שמו יהיה שקר.
שורה תחתונה- לקרוא בין השורות.

• הוסף לסימניות
ולעניין אגד.
לא רק בראשי חודשים, נסעתי לפני שבועיים לכותל בקו פנימי למעלה משעה וחצי באוטובוס שהמיזוג בו התקלקל... והנהג העלה 100 איש בבממוצע כי לא ספרתי לאוטובוס (דיברו על השואה לא?!)
אז נוסעת אחת יחידה צעקה על הנהג שלא יעיז לסכן נוסעים ולא יסיע ביום חם באוטובוס כזה וכולם נטפו ונטפו ושתקו. לבסוף לפני שהיו התעלפיות וכשברקע צרחות של תינוקים מזיעים הנהג פתח את הדלתות ואנשים ונשים -עם תינוקות בעלי אומץ ירדו והלכו ברגל לכיוון הכותל כשהילדים על הידיים.
אני פשוט צילמתי את מספר האוטובוס אבל מה אני יעשה עם זה?
בחזור כמו שאמרו לעיל היו כמובן דחיפות כדי למצוא מקום עמידה. כשאנשים מחוץ לאוטובוס צועקים לבפנים שנדחס יותר על מנת לזכות עוד יהודיים..
כשנוסעות מספרות שמבני ברק לכותל ארך 3 שעות וחצי.
והשאלה שלי למה לא מפריטים את הקו????
הרי את הקווים של ירושלים ב"ב עושות 3 חברות.
אם אגד שעד שלא נכוויתי לא האמנתי לא מסוגלת לעמוד בצפי של יום רגיל לחלוטין שתוסיף עוד חברות.
וכן התשובה היא שזה לא משתלם, אז למה לא נוהגים כמו שנהגו בעבר באשדוד וקמו חברות פרטיות?
אח"כ כותבים שהישראלים לא מנומסים, בוודאי גם כזה שרות אין בארצות הנימוס.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י צברית;838665:
הפיתרון היותר מוצלח הוא- ללכת לתחנת הרכבת הקלה בכיכר ספרא ברגל- 10 דקות הליכה, משם רכבת ומשם כל אחד יכול להיסתדר.

לדעתי זה גם יותר קצר מליסוע עם האוטובוס שעה!!! עד גאולה.

הייתי היום בכותל. כשראיתי את העומס הנורא, החלטתי ללכת לכיכר ספרא ומשם לקחת רכבת.

הדרך די מפרכת (עליות ומדרגות ועומס אנושי), והיא ארכה 22 דקות.
ואחר כך עוד יש נסיעה ברכבת וממנה להחליף לאוטובוס...

אחרי התאורים המזעזעים האלו- אני רואה שהיה שווה.

• הוסף לסימניות
אם יחוקקו חוק שהעומדים לא משלמים- תראו איך אגד יתגבר.
מה רע? הוא מצמצם עלויות בכך שאוטובוס אחד מכיל מעל 100 איש.
ואף אחד לא מתלונן!
מי מהאנשים שם כתב תלונה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י GRN;838758:
אגב, זה מעניין מאוד. אני חשבתי שמה שמזעזע בדברים של תקוה זה ש"זקנים וזקנות השתטחו על הכביש ואנשים רמסו אותם כדי לעלות לאוטובוס":eek: ואילו הדיון כאן נסוב על השירות המזעזע של אגד:rolleyes:

נכון. על זה היה הזעזוע. שבחורים ידחפו מבוגרים מהם רק בגלל שבוער בהם להגיע הביתה??? זה הזכיר לי איזה משפט על עיקבתא דמשיחא וזה החריד אותי מאוד.
לא זוכרת את הנשפט המקורי אבל ברעיון שבחורים ידחפו זקנים....

נכתב ע"י ריבק;838845:
אם יחוקקו חוק שהעומדים לא משלמים- תראו איך אגד יתגבר.
מה רע? הוא מצמצם עלויות בכך שאוטובוס אחד מכיל מעל 100 איש.
ואף אחד לא מתלונן!
מי מהאנשים שם כתב תלונה?

היה חבר כנסת אחד שפתח כזה חוק והוא שקע בתהום הנשייה.
אם כזה חוק יוקם כל חברות התחבורה יקרסו בפשיטת רגל. שימו לב שהם מרווחים על חשבון המצטופפים פי 3 מאוטובוס רגיל במשכורת ודלק של נהג אחד.

אבל אם אנחנו לא נהיה מוכנים לעלות בעמידה בכל מצב חרום שהוא. יבינו כולם שכך צריך להיות. יקבלו תקצוב.... יעשו כבר משהו. אני בטוחה!

אגב שאלה לי אליכם חברת תחבורה מתחייבת לשרת את כל התושבים בתחום פועלה או שאין כזה חוק?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י MIRIBZ00;838814:
התשובה היא למה לא נוהגים כמו שנהגו בעבר באשדוד וקמו חברות פרטיות?
.

זה הפיתרון לדעתי.
מי ירים את בכפפה????.

וזאת התשובה שקיבלתי מאגד על התלונה

הנדון: תגברו קו
הרינו מאשרים את קבלת פנייתך ומצרים על תחושותייך.
"אגד" פועלת באופן מתמיד לשיפור השירות לנוסעיה ועושה את מירב המאמצים כדי שהשימוש בקווי השירות יהיה נוח ומהיר ככל האפשר ובכלל זה הוספת אוטובוסים בעת הצורך.

ברצוננו להביא לידיעתך כי בימיי חמישי ובתקופת החופש הגדול ו''בין הזמנים'' קיים עומס רב בקווי השירות השונים ועל כן יודגש כי בתקופה זו מתוגברים קווי השירות של "אגד" ברחבי הארץ (קווים עתירי נוסעים וחיילי צה"ל בפרט), לרבות קו 1, אותו ציינת בפנייתך. נוסיף ונדגיש, כי כמעט כל הרכבים העומדים לרשות "אגד" נמצאים בנסיעות בשעות העומס בימים אלו.

על אף האמור לעיל , העברנו את פנייתך לגורמים הרלוונטיים האמונים על המערך התנועתי ב"אגד",לשם ידיעתם והסקת מסקנות בנושא.

אנו מודים לך על שהבאת נושא זה לתשומת ליבנו ומאחלים לך נסיעות טובות ובטוחות ב"אגד".

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י MIRIBZ00;838814:
ולעניין אגד.
אז למה לא נוהגים כמו שנהגו בעבר באשדוד וקמו חברות פרטיות?
QUOTE]
בשביל זה צריך עסקנים משופשפים.
לו היה לי תקציב, היתי מעמידה למשך 3 ימים אוטובוסים חינם מהכותל.
נראה אז מה אגד תאמר.
חוצמזה באשדוד יש חסידי גור שיודעים בדיוק איך להזיז ענינים...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sarit1ef;838775:
נו, באמת.

• הוסף לסימניות
גם אני חיכיתי עם ילדי שעתיים, לא היה שייך להידחף לאוטובוסים, אנשים נדחפו שם בצורה מלחיצה
בסופו של דבר התיאשנו ומצאנו מונית גדולה שלקחה אותנו עד קרית ספר
וגם שילמנו בהתאם:eek:

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י rivkabrk;838870:
גם אני חיכיתי עם ילדי שעתיים, לא היה שייך להידחף לאוטובוסים, אנשים נדחפו שם בצורה מלחיצה
בסופו של דבר התיאשנו ומצאנו מונית גדולה שלקחה אותנו עד קרית ספר
וגם שילמנו בהתאם:eek:

ממליצה לך לשלוח את הקבלה לאגד ותקבלי את הכסף חזרה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה