בקשה אני מכירה אותך!

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
@Amsterdam ,תודה על האשכול הזה

זיהיתי פעם מישהי לפי 2 הודעות בלבד.
זיהוי ודאי.
ואני לפי הודעה אחת בלבד,
בה היא פרטה את אזור מגוריה, מקום העבודה, ת.ז (!!!) ,שם פרטי ומשפחה.
זה לא היה בצורה כזו שקופה, אבל מי שהכיר את המיזם עליו היא סיפרה- יכל להבין, לראות, ליצור קשר והלאה משם....

להגביר מודעות!!! כמה שיותר!!!!
את לא בשיחה אחד על אחד או אפילו במייל שכונתי! את חשופה כרגע לכל יושבי כדור הארץ שיודעים לקרוא!!!
לדעתי כדאי שבפתיחת ניק חדש תופיע אזהרה בנושא, אבל זה פתרון רק לפרוג.

• הוסף לסימניות
קראתי בהנאה מרובה הזדהתי מאד,
בתור אדם שזוכר פרטים, בהחלט ניתן לומר שהנכתב אומנם כתוב בצורה הומוריסטית, אבל בכלל לא מוגזמת.
בהחלט יש ניקים שאפשר ממש לדעת עליהם את כל הנכתב בפוסט הנ"ל ועם עוד תוספות מעניינות.
חכמים הזהרו בדבריכם!!

• הוסף לסימניות
בחורה בת 18 (עולה לה', נכון?) שמספרת שלומדת ב'ישן' ומחרתיים תספר בתום לב בהודעה אחרת באיזה מסלול היא, ובשבוע הבא... - גבירותי הצעירות והתמימות, פרוג פתוח לכל העולם וכל מיני מי שלא הייתן רוצות לפגוש בסמטא אפלה יכולים לפי הנ"ל (פלוס עוד כמה הודעות תמימות) לדעת באיזו סמטה אפלה יוכלו להגיח מולכן.
כל כך נכון!! כל הכבוד שהעלית את זה!!

• הוסף לסימניות
נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
לא כ"כ הבנתי מה הבעיה הגדולה.
אשמח שתחכימו אותי.

• הוסף לסימניות
כשאתם לוקחים וויז מהגמ''ח תמחקו את ההיסטוריה,
אם אתם לא רוצים שכל ביהכנ''ס ידע לאן יצאתם לנופש, ובמיוחד אם יצאתם לאילת וזה לא מקובל בקהילה שלכם...
איך את יודעת מי לקח לפנייך את הוויז?
או שבעצם את בעלת הגמ"ח...

• הוסף לסימניות
אם מישהו חשף את עצמו - זו אשמתו , סכנה בסמטה שולית ואפלה - לא חושבת שניקים אפלים יטרחו לקום לסמטא כזו.
בדיוק כמו שהמישהו הלז חשף את עצמו באונליין, הוא גם יכול לפגוש את האנשים באונליין, ולאו דווקא בסימטא אפלה בשעת לילה מאוחרת, לא?
מכירה מישהי שנפגעה קשות דרך פרוג, זו היתה אשמתה כמובן כי היא שמה את פרטיה המלאים, אבל ההורים שלה כנראה גם חשבו שהיא לא תפגוש אף אחד בסימטה אפלה, היא באמת לא נפגשה, אבל מה שהיה היה מספיק לחלוטין
יש לי אמון באינטלגנציה של ילדינו.
וואלה, בגלל האמון הזה באינטלגנציה את גם נותנת להם לדבר עם כל אחד, בכל שעה, בכל מקום, ולספר את פרטיהם? גם ברחוב? או רק על המחשב? לא לימדת אותם שלא מדברים עם זרים?

אגב
יומים אחרי שהתחברתי לפרוג זיהו אותי כמה מהמשפחה (היי אחיותי וגיסותי!)
והאמת, דווקא שמחתי, החל מרגע זה ידעתי שכל מה שאני כותבת הן יכולות לקרוא, זה בהחלט שומר על המקלדת

• הוסף לסימניות
וואלה, בגלל האמון הזה באינטלגנציה את גם נותנת להם לדבר עם כל אחד, בכל שעה, בכל מקום, ולספר את פרטיהם? גם ברחוב? או רק על המחשב? לא לימדת אותם שלא מדברים עם זרים?
לא, כי אני סומכת על האינטלגנציה שלהם שידעו לזהות את הסכנה והמסוכנים בזמן, ולכן אני שולחת אותם לרחוב ולכל מקום אחר.

• הוסף לסימניות
מתנצלת אם הייתי תוקפנית אולי, כמו שכתבתי הנושא רגיש אצלי עקב היכרות עם מישהי שנפגעה כך
וכשכתבת שיש לך אמון באינטלגנציה של הילדים זה שידר עצימת עיניים והתכחשות, זה הכל
לא רציתי שתזדעזעי אם תראי שנחשפו פרטים, למעשה זעזוע היא התגובה הפחות טובה
עדיף יותר, לו ראית שביתך כתבה איפה היא לומדת ומה גילה, שפשוט שתשבי איתה שוב לשיחת הבהרה
(שוב - כי כבר הסברת לה איך מתנהלים כשהיא הצטרפה לפורום, ואם קרה וראית צורך את מבהירה זאת מחדש)

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
איך את יודעת מי לקח לפנייך את הוויז?
או שבעצם את בעלת הגמ"ח...
כמובן,
אני מדברת על בעלי הגמ''ח שאנשים מהשכונה לוקחים מהם וויז
ואז יכולים לראות את כל המסע שהם נוסעים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה