התייעצות אני נואשת. מי יכול לייעץ בטיפול לתינוק שלי? (פנים)

יש גם את זה

קבצים מצורפים

• חוברת מידע - הטיפול באטופיק דרמטיטיס(17).pdf
    KB 917.3 · צפיות: 44
יש את נטלי דניאל בירושלים.
ממליצה עליה גם כן
תראו לה את התמונה שהעלית פה, העובדה שהפריחה באה והולכת כל כך מהר יכולה באמת להצביע על אלרגיה
תקבעו מראש שתי תורים בהפרש של שלוש שבועות- חודש, וככה תוכלו לחזור אליה מיד אם מה שהיא תציע לא יעזור.
היא עובדת עם מאוחדת (לא משלמים פרטי, וגם עוד קופות נראה לי, מקבלת בשערי העיר בירושלים) והיא באמת מנסה לעזור, חושבת מחוץ לקופסא ואם לא מוצאים, עושה בדיקות נוספות

בהצלחה רבה!!

לבן שלי היה ביד ממש כמו אקזמה עם פצעים וגירודים, זה התחיל קצת אחרי הלידה למשך כמה חודשים
ניסיתי המון משחות וכלום לא עזר
בסופו של דבר הרופאה המליצה לי על קרם טיפולי מדהים שעזר תוך כמה ימים- הכל עבר ולא חזר ב"ה
השם שלו - "אקסאומגה קונטרול" של חברת A. DERMA (שפורפרת לבנה עם פקק ירקרק והכיתוב כתום)
אפשר למצוא אותו בבתי מרקחת אצל הרוקח או על המדפים
יש לי גם אקזמה בידיים כבר 20 שנה

צריך לקרם הזה מרשם רופא?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה