- הוסף לסימניות
מה שמראה שלא הלכתי רחוק בכלל.ולגופו של עניין, אודותי חיפש מישהו מבלי כל סיבה.
סתם שיעמם לו והוא שלח לי צילומסך עם חיפוש עלי...
מה שמראה שלא הלכתי רחוק בכלל.ולגופו של עניין, אודותי חיפש מישהו מבלי כל סיבה.
סתם שיעמם לו והוא שלח לי צילומסך עם חיפוש עלי...
אהה [מלעיל]מה שמראה שלא הלכתי רחוק בכלל.
אגב, ניסיתי לפתוח ניק נוסף ע"ש בעלי ולא הצלחתי. יש למישהו מושג איך עושים שני ניקים ממחשב אחד? (כתובות מייל שונות)
כמה יוחנן ק איכא בקרית יובל?אני דר בדירה קרית יובלית,
יש אנשים שכותבים כאן בפורום את תולדותיהם ותולדות משפחתם בפירוט רב,אגב, באחד הפורומים הסגורים פעם, לשם שעשוע, אספנו מידע כמה ניקיות אנונימיות אחת על השניה מפרוג,
והתוצאה הייתה מבהילה למדי.
נאספה תמונה מדויקת על כל ניקית. אז גם כאנונימים כדאי להיזהר.
לפעמים כשאתה מזוהה לגמרי בשמך האמיתי, לא תמיד הדברים שתכתוב יתקבלו. פעמים שזה נובע מסטיגמות מסויימות - עדה, קהילה, עיסוק וכו'. וכשאתה לא מזוהה, יותר מסתכלים על הנאמר מאשר על האומר.
האמת אני באמת לא מבינה מה הדפיקה באנשים שזה מענין אותם.יש אנשים שכותבים כאן בפורום את תולדותיהם ותולדות משפחתם בפירוט רב,
בין אם באנונימיות ובין שלא.
אני לא עוקבת אחרי אנשים, אבל יש נגיד ניקים פעילים שכותבים פרטים,
ואז קופץ לי עוד פרט ועוד פרט שהם כתבו בעבר. אוטומטית, בלי להתאמץ.
ומהר מאד אתה יודע איפה הוא גר, סטטוס אישי, מה הוא אוהב לאכול לארוחת צהריים, איפה הוא לומד, איפה הילדים שלו לומדים, איפה אבא שלו למד, מה השתייכותו המגזרית, האם הוא אוכל סלמון או מושט בשבת, מה המתנה שהוא קיבל לאחרונה ליום ההולדת ומה הוא חשב עליה, האם נולד לו משהו לאחרונה או עומד להיוולד, ומה, איפה גיסים שלו גרים, מה העבודה שלו, מה היחסים עם החמות, מה הוא חושב על הבוס שלו, איזה קרמיקות יש לו באמבטיה, מה המריבות שלו עם השכנים, מה סבתא שלו חושבת על הקורונה, כמה שפות הוא דובר, איפה הוא נפגש פגישה שלישית, באיזה קופת חולים הוא, איפה הוא אוהב לעשות קניות, מה דגם המחשב, המקרר, המיטות בחדר השינה ונעלי הבית, מה צבע השיער, האם הוא נמוך או גבוה וכן הלאה.
ובאמת שאת כל המידע הזה אפשר לזכור גם בלי לחפור בכרטיס האישי.
לא שזה מעניין. אותי לא. אבל יש כאלה שזה כן מעניין אותם, וכמו שכתבו כאן- אין אנונימיות ברשת.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים