נכתב ע"י יוסניו;1297936:אולי אני טועה
נכתב ע"י נ פלוס;1297932:דודה שלי עברה ניתוח
אסור לה לאכול לכל החיים המון דברים
ועוד המון דברים שמותר לה והיא לא סובלת אותם (כמו לחם, היא אוכלת רק מציות ובשבת מצות)
והיא לא מתחרת לדקה.... היא רק ממליצה לכולם שכדאי להם גם לעשות.
נכתב ע"י יוסניו;1297936:האמת שקשה מאוד לדעת האמת,
כי אני דברתי עם כמה חברים שעשו ניתוח,
ומה שנראה לי שפשוט לא מתאים להם להודות על הקשיים שהם עוברים
אולי אני טועה
נכתב ע"י R.Design;1297886:עם העוגות שלך, אני חוששת שגם התהליך הזה בעייתי...![]()
נכתב ע"י הדרה;1297790:אם עומדים בקרטריונים ומתנתחים בבית חולים ציבורי זה לא עולה אגורה
אבל ממש לא מיועד לעצלנים
נכתב ע"י wald;1297718:תודה
אבל אני חושבת שהם כן מעדיפים ללכת ביחד.
מישהו מכיר??
נכתב ע"י גפ"ן;1298240:יש מישהי בירושלים שאפשר לקבוע איתה פגישה שבועית אישית ואז יכולים שניהם ללכת, נראה לי שזו השיטה של מיכל.
נכתב ע"י rosmarin;1298104:http://readingmachine.co.il/home/books/1198081370/1198082093
הדרך הקלה לרדת במשקל של 'אלן קאר'.
מומלץ, חוץ מכמה משפטים של כפירה באמצע הספר.
כמו שאומרים פה- איך לא חשבו על זה קודם...
נכתב ע"י SPOT;1298451:לכאלה שהגורם העיקרי לאכילתם היא תחושת רעב תמידית
ולא -עיקר אכילתם היא כי הם כמהים לממתקים ושטויות
ממליצה מאד על דיאטת הלחמניות- אוכלים ואוכלים ואוכלים ואוכלים -ומרזים !!
אגב מי יודעת את הטלפון של דינה מהדיאטה הזו?
והיכן כיום היא מוסרת?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: שמואלזון1 //