דרוש מתכון אני רוצה להכין רוטב פסטו ואין לי צנוברים.

• הוסף לסימניות
יש לי גם מתכון, בטעם יותר חריף- מהשום.
טעים נורא!

1/2 כוס שקדים טחונים
1 חב' בזיליקום
1/3 כוס שמן זית
8 שיני שום
מלח לפי הטעם

לטחון הכל טוב,
ולחסל:)

• הוסף לסימניות
קשה להשיג בזיליקום? :)
אפשר להכין בהחלט דמוי פסטו מעלים אחרים. אני מכינה מכוסברה+פטרוזליה+פקאן/שקד.
ואם אין לכן הרבה בזיליקום אפשר להוסיף לו כוסברה ולטחון עם שקדים וזה יוצא מהמם.
מה שכן, חובה להסיר את הגבעולים. לפחות את העבים.
יש לך אולי מתכון מדויק לפסטו בלי צנוברים ובלי בזיליקום?
תודה

• הוסף לסימניות
יש לך אולי מתכון מדויק לפסטו בלי צנוברים ובלי בזיליקום?
תודה
1 שן שום
50 גר'שקדים מולבנים קלויים להזהבה במחבת יבשה
1 חב' פטרוזיליה (שרוי ושטוף כנדרש)
להתחיל לטחון ולהוסיף שמן עד לקבלת
ממרח.
מלח

• הוסף לסימניות
האם הכוונה לחבילה פלסטיק שקופה מלבנית כזו?
קניתי 3 חבילות כאלו ואחרי שהוצאתי את העלים מהגבעולים נשארת כמות קטנה יחסית
נכון.
אם זה נראה לך יותר מדי תפחיתי ותחשבי שן שום לכל שתי חבילות.

• הוסף לסימניות
הי,
יש לי בבית מלאא אגוזי לוז. ילך לשים במקום אגוזי מלך?
@shira bira ?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה